Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות H7

Subaru82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נורות H7 מגיעות בד"כ כסטדנדרט בהרבה מכוניות חדישות. לרוב, יש להן גוון כחלכחל והנורה אמורה להיות איכותית יותר ומפיצה אור חזק יותר.

במידה ואתה מדבר על נורה כחולה ממש (יעני - נורה שערסים אוהבים) מדובר בשטות גמורה שכן האור אומנם כחלחל משהו אבל עומצת האור נפגמת בצורה דרסטית.

פורסם

נורות הH7 אלו נורות לרכבים משנת 2000 בערך.

האור הוא אותו אור(צהוב), פשוט המנורה קטנה יותר!

ואגב המנורות האלו מחזיקות הרבה יותר זמן (כבר בערך 4 שנים שלא החלפתי מנורות!)H7

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מה הקשר לשנת 2000? H7 קיים גם בדגמים ישנים יותר. הנורות הכחולות תגרומנה לעוצמת תאורה פחותה, אין מה לעשות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה שראית באוטו דיפו זה הUSRAM COOL BLUE אני די בטוח והן בזבוז כסף לדעתי אני קניתי אותן והן לא מפיצות אור כחול בכלל!אור פשוט יותר לבן מאשר הנורות הרגילות.

אם אתה בכל זאת רוצה לקנות אותן אז לא מאוטודיפו ראיתי את אותן נורות בACE אם אני לא טועה ועלו שם 40+

• תוכן חדש...