Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי hu פיוניר 3950 שהבנתי שמעוות מווליום 50 ומעלה כמו הרבה פיונירים, כשאני בכביש מהיר אני בקושי שומע ולכן אני רוצה להגביר ולהוסיף סאב, האם אני חייב תיבה לכל סאב?

והאם באמת כשאני אוסיף סאב (למשל ביתי של xennon עם התנגדות 16 אום אני מאמין) הווליום ישמע יותר חזק משמעותית?

והאם מישהו מכיר אופצית הגבלה לווליום 50 שלא יגבירו לי יותר וכדי שאני לא אוכל להגביר יותר? :-D

תודה לכולם

פורסם

אני לא יודע מאיפה בא הקטע של הסאב, מה שאתה צריך זו הגברה יותר טובה, או רמקולים יותר חזקים.

זה נכון שסאב יישמע הרבה יותר חזק בווליום גבוה ולא יחרחר, אבל הוא יהיה מוגבר ע"י מגבר חיצוני ולא ע"י הר"ד.

וחוץ מזה, נגיד והוספת סאב, אז הבאסים חזקים בכביש המהיר. מה עם שאר הצלילים?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מצטער שכחתי להזכיר שיש לי קומפוננט של infinity 90rms ומגבר jbl 75 x 4 וכמובן רדיו דיסק פיוניר 3950, כרגע הבאסים הם בקומפוננט ואמרו לי בהתקנה שברגע שאני מוסיף סאב מורידים את הבאס מהקומפוננט והוא יישמע יותר חזק ואני ארגיש ווליום של 55 למרות שבפועל אני לא עובר את ה-50 (בגלל העיוות), יש לי אוטו ממש לא מבודד בגלל זה אני רוצה עוד ווליום..

תודה רבה על התגובה המהירה!

:mm_yeah:

פורסם

בקשר לרדיו דיסק שלך יש לך את הסידרה 3 של הפיונר

אל תגביר עד הסוף אם אתה לא רוצה שילכו לך מהר הרמקולים

תעשה חיפוש בפורום ותמצא את התשובה

• תוכן חדש...