Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגשמת החלום לרכב אחר שאני חולם עליו מילדות, תיאלץ להדחות קצת:cry:,

הוחלט ככול הנראה להכניס את הרכב הנוכחי שלי לשיפוץ-פחחות,צבע וריפוד.

אני מחפש פחח רכב שייבצע עבודה טובה לרכב שלי,עדיפות לפחח באיזור הצפון,

אני מחפש גם רפד יסודי ואמין,שאני אתן לו דוגמא,אולי על פי קטלוג(עקב שאיפה שהתוצאה תהיה דומה ככל האפשר

למקור),לא רק ריפוד לכסאות,אלא גם לגג ולרצפה של הרכב,לא חשוב אם הרפד יהיה באיזור המרכז,

בתר'ד של ליעד,הומלץ על "מרפדית הצפון מנצרת",אני אקפוץ לבקר שם,

מה אתם אומרים על "רון קאר"?,

*מנהלים יקרים,פתחתי נושא זהה בפורום אספנות,אבל מכיוון שלא כולם נכנסים,אודה לכם אם תשאירו את הההודעה גם פה,תודה.

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

"רון קאר" בוודאות עושה עבודה מעולה.

איגור הוא בעל מקצוע מעולה, ראיתי עבודות שלו לא פעם ולא פעמיים, והוא גם עבד על האוטו שלי.

הייתי הולך רק אליו.

ממליץ להימנע בכל מחיר מז'אק מיראז', לא הייתי הולך אליו אפילו בחינם.

שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...