Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג 3.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לדעת מעט חוות דעת על הרכב הנ"ל

כמה נוראי זה להסתובב עם v6 אמריקאי פרימיטבי (צירכת דלק\ביצועים)

האם הרכב מהנה לנהיגה.( באיזשהו אופן?)

קראתי שה 3.8 הגדול שלו מספק רק 145 כוחות סוס האם זה נכון....אני יודע שמנועים אמריקאים עצלנים אבל זאת כבר הסחפות לרכב מאמצע שנות ה 90

ודבר אחרון...האם לחזיק מוסטנג זה כמו להחזיק פורד אמריקאית רגילה?

תודה על תשובתכם

Porsche 944 turbo

פורסם

in my opinion waste of money

poor handling,pretty low,not cheap on gas.x

not a real mustang

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מחזק את קודמי. לא מוסטנג כמו שמוסטנג צריכה להרגיש. מנוע גדול מדי שלא מוכן להתאמץ יותר מדי, צריכת הדלק של הרכב מחפירה, פרט לעובדה שרשום על הרכב "מוסטנג" מאחורה, כל קשר למוסטנג אמיתית - מקרי בהחלט. לא מומלץ.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כבעל מוסטנג 66' הרשו לי לסתור את מה שאתם אומרים.

אני מבין שמדובר במוסטנג חדשה יחסית. אז לדעתי המוסטנג החדשה היא הראשונה מזה זמן רב שמרגשת, אותי לפחות ובהחלט יש בה את רוח המוסטנג המקורית.

להזכירכם שהמוסטנג המקורית לא היתה מכונית שרירים אלא מכונית פוזה ספורטיבית וכל מה שחשוב בה היתה הצורה המדליקה שלה. אחרי שהיא תפחה, המכירות הצטמקו...

המוסטנג הנוכחית לעומת זאת "עושה" לי את זה....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני שים לב:

....אבל זאת כבר הסחפות לרכב מאמצע שנות ה 90
לא מדובר על חדשה, אלא על הצורה ההזויה של אמצע התשעים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

בתור שופט מהצד - יש לנו כמעט תיקו, אבל בסוף הצהובה "מנצחת" בזכות הפנצ'ר...

לפותח השרשור - שומר נפשו ירחק. לא יפה, לא ספורטיבית, לא חזקה, לא חסכונית ולא אמינה (ובטוח ששכחתי כמה "לא" בדרך).

מה שכן יש, והרבה - פוזה של ערס/סוחר סמים/רועה זונות (אל תמחק את המיותר).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
בני שים לב:

לא מדובר על חדשה, אלא על הצורה ההזויה של אמצע התשעים.

אופס....איכס...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...