Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מופנת ל - EyalR,

-דפדפתי פה בדפי הפורום נכנסתי ל- FAQ לשאלות שכיחות ולא מצאתי תשובות לכמה שאלות שלי ,

אז ככה :

- איזה נתונים חשוב לדעת לגבי רכישת מונבלוק איכותי?

- כשאני רוכש מונבלוק איזה תכונות חשובות שיהיו בו כדי שהוא יפיק עוצמה טובה ואיכות טובה?

-איזה חברות מוכרות ואיכותיות טובות בייצור מונבלוקים?

ואם כבר מדברים על מונבלוקים שמעתי שמגברי מונבלוקים של חברת HIFONICS הם הכי טובים

תקן אותי אם אני טועה,

אשמח אם תוכל לעזור לי ,

יוסי ...

פורסם
השאלה מופנת ל - EyalR,

קודם כל אתה לא מפנה שאלה כלפי מישהו ספציפי. זה פורום . לא שיעור פרטי.

דבר שני , לצערי הרב , אייל , האב הרוחני של הפורום כבר לא פעיל פה .

לגבי השאלה שלך , אתה שואל משהו מאוד גדול , בערך כמו לבוא ולשאול מה צריך להיות ברכב כדי שהוא יהיה רכב טוב ..

על מנת שאנשים יוכלו לעזור לך תרחיב בנוגע למה היעוד של המגבר - מה הוא הולך להגביר , מה התקציב שלך , מה שאר הרכיבים שלך וכו . אם יהיו יותר נתונים יהיה אפשר יותר לעזור לך.

תשתמש באופציה של חיפוס בנוגע למגברים , אתה תראה אין סוף דיונים ותוכל לקבל מהם מושג מה ולמה ולהיות יותר יעיל בשאלות שלך.

לגבי מונובלוקים של הייפוניקס -לא רק שזה לא נכון מה ששמעת , זה אפילו רחוק מהמציאות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

להבא, אם אתה מעוניין לפנות למישהו מסויים, התשתמש ב"הודעה פרטית" שאתה יכול לשלוח אליו ישירות בלבד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...