Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עדיין לא מבין מה הקפיצה בראש עם הסאונד דאון אודיו.

מדובר על חברה צעירה בתחום שמוצריה מיובאים ע"י יבואן לא מוכר, ואף אחד לא יכול להעיד על טיב המגברים הללו, ועל טיב השירות האחריות של היבואן.

אני הייתי חושב פעמיים לפני רכישה של כל מוצר כזה, יש מספיק מגברים בתחום של 2000-3000 ש"ח של חברות ותיקות ומוכרות שמיובאות ע"י יבואנים בעלי ותק ומוניטין בענף של עשרות שנים.

מבלי לפגוע באותו יבואן ובאותה סחורה שאגב אין לי שום דעה עליה כי אינני מכיר את המוצרים שלה למעט ידיעה שלאלי(ELICO) יש מגבר מונובלוק שלהם.

מביקורות שקראתי סה"כ מדובר על חברה טובה, אבל רק הזמן יכול לתת את המדד הנכון.

ניר

under construction..

פורסם

נאקאמיצ'י PA4100 החדש.

תוכנן ע"י ZED AUDIO, אחד המגברים היותר טובים ששמעתי.

מוצהר 4*100 ב12V(מוציא תכלס קרוב ל130 וואט RMS).

נותן בגישור 400 וואט RMS.

עוד אופציה היא הRS4 של פייז, גם מגבר מעולה שנותן תמורה מעולה למחיר שלו.

זה כרגע מה שעולה לי בראש.

under construction..

פורסם

זד אודיו כבר כמה שנים טובות לא בונים מגברים ליצרנים אחרים, אתה בטוח?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המחיר הכי זול שהצלחתי למצוא לנאקאמיצ'י הוא 2900 ש"ח, התקציב שלי הוא עד 2500.

חוץ מזה לא קיבלתי רושם טוב עליו מהחברים פה בפורום .. כנ"ל הפייז.

פורסם

איזה רושם לא טוב קיבלת על הפייז ?

מה הבעיה בו ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עברתי על הנתונים של המגברים של סאנדאון, ולא מצאתי נתונים מיוחדים, ובמיוחד לאור המחירים שלהם(אני הייתי מעדיף לייבא בסכומים כאלו-אבל זה אני) אפשר לדעת ממה כל ההתלהבות ?

זה נכון

פורסם
PHOENIX GOLD RYVAL V754

PHOENIX GOLD R8.0:4

Kicker KX650.4

למען ה' אתה מבין מה אתה אומר ? אתה רוצה להשוות לי מגברים של פניקס גולד למגברים שהוזכרו כאן ?!!! כבר עדיף הפייל . אם אתה לא יודע ומבין אל תטעה אנשים

בברכה יהודה

פורסם

מה דעתכם על Hifonics Titan Txi 6406 ?

אולי עכשיו תבינו למה השתגעתי מזה כבר .. זה ניהיה בשבילי הרגל כבר, אני יודע שאני לא יקנה אבל אני מחפש מה לקנות !

אין מגבר טוב חזק ומומלץ בלי הרבה קשקושים ? אולי עדיף להזמין מחו"ל את ה Soundstream TRA 960.4 ולסגור סיפור ?

התייאשתי מכל הסיפור הזה כבר.. תעודדו אותי :wink: בכל אופן אין עליכם למרות השגעונות שלי עזרתם לי המון !!

פורסם

לא היתה לי שום כוונה להשוות בין המגברים בדיוננו לבין המגברים האלה

פותח הנושא ביקש מגברים שעומדים בהספקים ושסכומם נמוך מ- 2500 ש"ח, נובע מכך שהמגברים שיוצעו יהיו ברמה נמוכה יותר

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הכוונה שלי הייתה עדיפות למגבר איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח. זאת אומרת אני לא רוצה מגבר שעולה 1500 ש"ח שהוא בינוני אם אני יכול לקנות ב 2500 ש"ח מגבר איכותי יותר !

תודה בכל זאת :-)

פורסם
המחיר הכי זול שהצלחתי למצוא לנאקאמיצ'י הוא 2900 ש"ח, התקציב שלי הוא עד 2500.

חוץ מזה לא קיבלתי רושם טוב עליו מהחברים פה בפורום .. כנ"ל הפייז.

אז הנה, קיבלת ממני המלצה.

גם עופר לא יודע מה בדיוק לא התרשמת מהפייז RS4.

ראה, לא נראה לי שאתה סגור על עצמך.

אם מצאת מגבר X ב2900 ש"ח זה לא אומר שאם תבוא לחנות ותשלם מזומן לא תקבל איזשהיא הנחה נוספת קרוב מאוד למחיר שאתה מדבר עליו.

פרט לכך, הRS4 עולה זול יותר.

ואתה גם יכול לפנות לSG ולרכוש את האופוס של פייז תמורת +- התקציב שלך.

כולם שווים כל שקל.

כולם ינתו תמורה מלאה למחיר שלהם.

כל מה שנותר לך הוא לגשת ולרכוש אחד מהם, זאת לא עסקת חייך וזו לא דירה שעומדת כאן על הפרק.

ניר,

under construction..

• תוכן חדש...