Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות: באלנו או 323

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם

ברשותי תקציב של כ-20000 ש"ח, ואני מתלבט בעיקר בין מאזדה 323 לסוזוקי באלנו. כמו שאתם כבר מבינים, מה שאני מחפש בעיקר זה אמינות, חסכון, ובכלל תחזוקה קלה וזולה. שתיהן דיי דומות בהנ"ל, והשאלה מי עדיפה במה שמעבר: נוחות, אחיזה, כוח מנוע (אני גר באזור הררי). אבקש לקרוא את דעתכם. (כן, אני יודע ששתיהן לא מצטיינות, אבל אלה האפשרויות כרגע.)

אגב, שמעתי שלבאלנו בדגמי 96-7 (דווקא?) ישנן בעיות ראש מנוע, אשמח לעוד מידע בנושא.

נ.ב. לקולאוטי: אני יודע שלאביך הלך ראש מנוע פעמיים, כבר כתבת על זה בכל שרשור אפשרי וזה עדיין לא הופך את הסוזוקי לרכב בלתי אמין.

שבת שלום

פורסם

הסוזוקי עדיפה מבחינת מנוע-גיר.

שתיהן לא נוחות ולא בטוחות .

שתיהן תהיה באותה רמת אמינות , אל תשכח ששני הרכבים יגלו אמינות בהתאם לצורה שבה טופלו .

לכן , הרכב היותר שמור שתמצא מבין השתיים תקנה .

פורסם

אני חושב שלא שנת 96 ולא 97 (בלנו) וגם לא מאזדה נכנסות בתקציב שלך אלא אם אני באמת חי על הירח.

בלנו 97 עולה בסביבות 30-32K ו- 96 כ-27K אבל לא 20K.

גם לגבי מאזדה,אני לא בטוח שתיכנס לך בתקציב.

בכל אופן,מאזדה תהיה אמינה בהרבה מהבלנו ואני לא אכתוב לך כי אתה כבר יודע למה...וזה לא רק זה אלא אמינות באופן כללי אני מכיר מאזדות כאלה שעברו 400K ,650K ופרט לטיפולים שוטפים לא השקיעו בהן הרבה.

לשיקולך ...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצטרף להמלצה על המזדה, היתה לנו כזאת שנת 96 לאחר ליסינג וחברה.

היתה ברשותנו 5 שנים וחוץ מטיפולים(כולל טימינג) וצמיגים - כלום הוצאה.

מחיר של סדן LX הוא מאוד נמוך ,הרכב סחיר מאוד. שלנו נמכר תוך שלוש שעות

ביד 2 .

לגבי הבלנו -יקר . בדגמים הראשונים סביבת נהג כהה ומשרה דיכאון .

חוץ מזה הרכב אמין (נסיון של 7 שנים במוסך מורשה).

פורסם

יש לנו במשפחה שנתיים בלנו בערך,אבל מהדגם אחרי מתיחת הפנים שזה משנת 99 ומעלה.

אוטו אמין מאוד,חוץ מטיפולים שצריך זה דלק ולנסוע.

כיום יש לנו בלנו שנת 2002 ולפני זה היה לנו מאזדה לאנטיס 99.

לדעתי הבלנו יותר טובה.

פורסם
אין על המזדה

הרכב הכי אמין שיש פשוט כך למלא דלק ולנסוע

אצלי היא כבר 7 שנים.

בוא נאמר...שזה לא ממש מדוייק.

יש מכניות שמראות אמינות יותר גבוהה,ובנויים "קצת" יותר טוב.

פורסם

תודה לכולכם (במיוחד לאנטי"פ, היבט שלא חשבתי עליו), אבל רציתי יותר לשמוע על ההבדלים במה שמעבר לתחזוקה, שזה באמת תלוי יותר במה שעבר על הרכב מאשר בדגם. לייבגני: אתה חושב שזה משמעותי? לבאלנו יש 101 כ"ס ולמאזדה 90, אבל לפי הבנתי (המצומצמת מאוד, יש לומר), מנוע המכוייל לפחות כ"ס עדיף מבחינת זמינות כח. אודה למי שיחכימני בנושא. אם מישהו עוד נכנס לשרשור הזה בכלל.

פורסם
תודה לכולכם (במיוחד לאנטי"פ, היבט שלא חשבתי עליו), אבל רציתי יותר לשמוע על ההבדלים במה שמעבר לתחזוקה, שזה באמת תלוי יותר במה שעבר על הרכב מאשר בדגם. לייבגני: אתה חושב שזה משמעותי? לבאלנו יש 101 כ"ס ולמאזדה 90, אבל לפי הבנתי (המצומצמת מאוד, יש לומר), מנוע המכוייל לפחות כ"ס עדיף מבחינת זמינות כח. אודה למי שיחכימני בנושא. אם מישהו עוד נכנס לשרשור הזה בכלל.

טעות בידך, כמעט ואין הבדל בינהם מבחינת ההספק, המזדה עומדת על 88 כ"ס והבלנו על 90 כ"ס , לפחות בשנתונים שאתה מדבר עליהם.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
טעות בידך, כמעט ואין הבדל בינהם מבחינת ההספק, המזדה עומדת על 88 כ"ס והבלנו על 90 כ"ס , לפחות בשנתונים שאתה מדבר עליהם.

כך ראיתי ב"אוטו" ישן. אולי זו הבאלנו החדשה יותר.

פורסם

כך בחשבון שלמצוא סדן(323) שמורה,ייקח לך הרבה זמן,

אבל אם תמצא,לא תצטער,רכב אמין מכול הבחינות.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

מצאתי רכב שמור ומטופל, ובחרתי במאזדה. בינתיים (יומיים...) אני דיי מרוצה. תודה לכולם!

לרוטנברג, 1 ל-7 זה בפירוש מוגזם. זה מעיד על בעיה כלשהי ברכב הספציפי.

שבוע טוב.

פורסם

הבעיה נפוצה יותר בדגמים בעלי הקרבורטור ולא במוזרקים. שום דבר שניקוי קרבורטור לא יכול לפתור.:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...