Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב של magnat

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאגנט היחיד הייתי נוגע בו זה DESTRUCTOR (בכלל לא קל להשיג, במחיר שלו אפשר ליקנות דברים טובים יותר)

כל השאר זה בית שימוש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין פשרות

הוצאתי את זה מהשרוול

אפשר לדעת איזה סאב שלהם חוץ מזה שהזכרתי הוא אינו מעפן לכל הדעות ובעיקר לדעתך ?

פורסם

XTc סבבה של סאב.

הטראנספורס הוא בנד פאס מעולה.

וכסדרה זול ה XPRESS היא מעולה. סאבים ב 300-400 שקל , שעדיפים על כל פיוניר ממוצע.

שלא נדבר שהיה להם את הסאב של ה 20 וה 24 אינץ'. עם ה 96 dB.

והיום תכנס לאתר שלהם תראה סדרות חדשות שמאוד מרשימות. אמנם לא שמעתי אז אני לא יכול לחוות עליהם חוות דעת.

פורסם

יצא לי לשמוע סאב של מאגנט מסדרת ה-BP. ובתיבה שהוא ישב בה, הוא נשמע ממש ממש לא רע. במיוחד ביחס למחיר שלו.

שי.

פורסם

מהנסיון שלי עם מאגנט הוא סאב נחמד אבל במחיר שלו אפשר למצוא יותר טוב במחיר של 500 הייתי הולך על משומש מהפורום

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

תודה לכולם על התגובות, ראיתי שאין תגובות בהתחלה אז התיאשתי ופתאום היום אני רואה 8 תגובות!

שחר, אני רציתי את המאגנט כי זה מה שהציעו לי בסאונדר, ובסוף ההתקנה כשהשמיעו לי את המערכת יחד עם הסאב הזה אני והמתקין החלטנו שהוא לא מתאים בעיקר בגלל שהבאס שלו לא מספיק מהיר ומתאים יותר לראפ, היפהופ וכו' מאשר טראנס שלזה אני מקשיב, האמת שחשבתי לחבר סאב ביתי למערכת, יש לי סאב מעפן של xenon, הוא הרבה פחות איכותי מהמערכת (קומפוננט infinity 6510, רדיודיסק פיוניר 3950 ומגבר jbl gto 75-4), בכל אופן נגיד שאני אקנה סאב, זה זה וזה, xpress זה דגם של מאגנט נכון?

אגב, מבין כל הדגמים האחרים שניתנו פה מישהו יודע אם יש סאבים עם באסים מהירים בכלל ולא רק של מאגנט במחיר 400 שקל בערך?

פורסם
אין פשרות

הוצאתי את זה מהשרוול

אפשר לדעת איזה סאב שלהם חוץ מזה שהזכרתי הוא אינו מעפן לכל הדעות ובעיקר לדעתך ?

אתה טועה ובגדול ואני יסביר לך למה, אני מאמין שחוץ מהאולטרה או הבול פאוור אתה ממש לא שמעת את הסאבים של מגנט ובגלל זה אתה זורק משפטים כמו כל הדגמים שלהם זבל,אבל בוא אני יגיד לך שהבעיה שמייביאים לארץ רק את הדגמים הממוצעים - של מגנט ואז אחרי זה אומרים חברה ממוצעת- או דברים כמו הסאבים שלהם זבל. תדע שזו חברה מובילה בגרמניה ובארופה בכלל שזכתה בהרבה תחרויות שמע בארופה. אז למה אתה ששמעת רק 2 דגמים בלחץ שגם אותם מייצרים בסין יגיד סאבים מעפנים

hu: pioneer 5800mp amp: lightning audio b2.400.4 comp: octan-zr rear: pioneer 200W japan sub: kicker c12

פורסם

ואתה יודע בידוק מה שמעתי ? (שמעתי "קצת" יותר ממה שאתה חושב)

בכל אופן תראה לי משהו נורמאלי מפה, שאפשר להשיג בארץ/לארץ במחיר שלא היית מעדיף ליקנות לפחות 5 סוגי סאבים אחרים, ואלו מוצרים זולים.

• תוכן חדש...