Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

בגלל צרכים של ניידות , ובגלל שאני עוד לא מספיק חזק כדי לסחוב אחרי 2 בלוני גז גדולים ( אני מדבר על הבלונים הכי גדולים , כמו אלה שיש במפעלים ) , אני צריך לבנות להם עגלה שתכיל את 2 הבלונים , מקום לגלגל עליו את הכבל ואולי עוד משטח קטן לעבודה או לכלים..

אשמח לרעיונות או לתמונות של דברים דומים...

הצורך בעגלה נוצר מכיון שעד עכשיו עבדתי עם MIG שהיתה קטנה יחסית ודיי ניידת ( גם על גלגלים ) , ועכשיו כשיש דברים שעדיף לעשות עם ברנר אני צריך להמציא משהו שיגרום ל-2 בלוני גז גדולים להיות ניידים.

ערב טוב..

אלכס

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

סתם מתוך סקרנות, מה זה ברנר?

ברנר=מבער. מדובר בשני בלונים , באחד גז אצטילן ובשני חמצן , שניהם מחוברים לידית מיוחדת כך שאתה יכול לשלוט על הכמות של כל גז בנפרד.

כששניהם בוערים ביחד ביחס מסוים נוצר חום של מעל 3000 מעלות!

וסתם לידע כללי , בד"כ ברנר משמש סוחרי ברזל כי הוא דיי מהיר והרבה יותר זול מלהשתמש בדיסק ( וגם יותר שקט , במקומות שזה משנה בהם ). ברכב , יש מקומות שעדיף להשתמש בברנר , למשל למילוי חורים או ניקוי השטח משומנים ומזיקים לקראת ציפוי כלשהו.

אלכס.

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

עגלת סבלים (כמו של פעם) 2 המיכלים עומדים עליה ונקשרים לעגלה עם ראצט

זול, נוח ולא מצריך התעסקות בבניה.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אני בניתי לבד אצלי במפעל. עגלה 2 גלגלים רק יותר רחבה ועם גלגלים יותר רחוקים בשביל היציבות.

את המיכלים אני ממקם בשתי מגרעות שעשיתי מחצאי צינורות בקוטר המתאים (2 חצאי טבעת) וקושר עם שרשרת שנתפסת על וו שהכנתי.

את הצינור אני מלפף על 2 ידיות בצורת T שעשיתי בגב העגלה.

בקשר לטמפ' ברנר מגיע לכ 4,000 מעלות שזה חם מאוד מניסיון (בישלי לעצמי 2 אצבעות איתו והספיק מעבר מהיר מאוד כדי לחשוף את העצם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי ויוני תודה!

האמת שחשבתי על 4 גלגלים בשביל היציבות , ולהשכיב את הבלונים או להעמיד אותם בזוית.. , מישהו ניסה את זה?

אלכס.

פורסם

את המיכלים אך ורק בעמידה, אתה לא רוצה נוזל

דווקא בשביל יציבות 2 גלגלים אחורים בהזזה ובשוטף מונח על פלטת ברזל

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

חשוב לבנות את זה יציב מספיק כדי שזה לא יתהפך, כי כשזה מיתהפך קשה להחליט את מה את תופס, את החמצן או את האציטלן.

קח בחשבון שנפילה כזו עלולה לפרק את ה"ראש" של הבלון ולהביא לדליפה...

בקיצור, תתרגל את העגלה שלך "על יבש" עם מישקולות או השד יודע מה לפני שאתה מתחיל לרתך. וככה תגיע למה שאתה צריך בצורה האופטימלית.

אני אגב ראיתי עגלה עם 4 גלגלים (2 משוגעים מקדימה) והבלונים יושבים עליה. אחלה דבר, אם כי לא הכי יציב (לי זה היתעופף פעמיים)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ח

קח בחשבון שנפילה כזו עלולה לפרק את ה"ראש" של הבלון ולהביא לדליפה...

שבירה של הראש במקרה הטוב תעשה חור בקיר ובמקרה הפחות טוב תהרוג מישהו.

מדובר בבלונים בלחץ של 200 ק"ג לס"מ כך שעל הברז הזה מופעל כוח דחיפה של כ 1.7 טון.

פורסם

היות ופעם רציתי גם כן לבנות וירדתי מהנושא בגלל סיבות שונות, חיפשתי קצת ב- גוגל ומצאתי:

בשניהם אם תגלול מעט למטה, תמצא רעיונות מעניינים. מה גם שחיפוש מילים בגוגל כגון Welding Stand יעלה לדעתי תוצאות טובות.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובות..

דוקא הרעיון של עגלה עם 2 גלגלים נראה לי פחות יציב.. , בינתים אהבתי את זה:

welder1.jpg

לדעתי אני יבנה עגלה כזאת אבל יותר רחבה ואז גם יש לי מקום לכלים ולעוד דברים.. , אני עוד יראה את זה לאבא שלי נראה מה הוא חושב בעניין...

אגב , ה-TIG אצלינו עומד על עגלה של 4 גלגלים והבלון מעליו באלכסון ( בלון גדול ) וזה מאוד נוח.

אלכס.

פורסם

קודם כל לך על גלגלים בקוטר יותר גדול. גם ככה זה ישקול המון אז לפחות שיהיו גלגלים שתוכל להזיז אותה.

• תוכן חדש...