Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות המלצות של חברי הפורום,הלכתי לבדוק מאזדה לאנטיס שנת 97,המחיר שהאדם דורש הוא 28000 והקילומטראז' הוא 130 אלף קילומטר.

דבר מוזר היה שמכסה המנוע מקולף מחבינת צבע בחלקו,ומה שלא מקולף זה צבע אחר משאר הרכב.

בעל הרכב טוען שהאוטו לא עבר תאונה,בעיה נוספת שרציתי להתייעץ היא העובדה שהאוטו עבר לא מזמן תיקון של ראש מנוע אחרי שבאמצע הדרך האוטו התחיל להתחמם...

אני מאוד התרשמתי מהאוטו,אך הנסיעה הייתה קצרה מכדי לקבוע האם כדאי לקחת את האוטו לבדיקה.

האם זה נכון שכאשר בוצע תיקון של ראש מנוע אז לא כדאי ללכת על אוטו כזה?

האם זה נכון שלא כל המכוניות משנתון 97-99 עברו תיקון של ראש מנוע או החלפתו? ואם כן מה הדין לגבי החלפת ראש מנוע,האם כדאי בכלל לקנות אוטו כזה,או שעדיף להמתין?

תודה מראש על העזרה

לוטן

פורסם

א) יש גם מכוניות חדישות יותר (רכב חברה של חבר שלי רנו קנגו 2004 ,(צרפתייה,עושה צרות,אמרנו? שעברה ראש מנוע אחרי 170,000 ק"מ.),שעוברות תיקון ראש מנוע,בגלל התחממות.

ב) בקש ממוכר הרכב שיציג לך קבלה על החלפת/שיפוץ ראש מנוע לאימות דבריו.

ג) רכב שתיקנו לו ראש מנוע כמו שצריך יכול להאריך ימים,תלוי עד כמה תשמור שהוא לא יתחמם שוב.

אני למשל החלפתי מנוע שלם באפלאוז בגלל בעיתה משאבת שמן שהתפוצצה ומשם גם המנוע (בגלל שהיתה מלחמה לצערי נתקעתי ואכלתי אותה),אבל מאז החלפת המנוע אני כל הזמן עם העין על שעון החום ואם הרכב מתחמם טיפה מעל המותר אני מייד עוצר בצד ולא מתחכם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי מה שהוא טוען,הניירות הם בצפון והוא כרגע במרכז,מה שנשמע קצת תמוה.

אז לדעתך אני צריך לחכות עד שיביא את כל הניירות ואז להתחיל לחשוב על בדיקה אה?

אבל זה שהחליפו ראש זה לא צריך להיות סיבה למה לא לקנות?במיוחד לאור העובדה שזה קרה לא מזמן?

ומה לגבי מזגן שלא עובד?איך אפשר לדעת אם הבעיה תוקנה או שמא זה יחזור אחרי כמה ימים?

פורסם

1) אני מאוד מקווה שאתה מבין שנפלת על סוחר רכב ואני מאוד,אבל מאוד מפקפק בהיעדר הוכחות מצידו בנתונים שהוצגו בפניך !

2) לגבי מזגן- בקש ממנו שידליק אותו ,תשים יד ליד פתחי האיוורור ובדוק שיוצא קור /חום.

לעיתים התקלות הן מאוד פשוטות כמו מחסור בגז ,אבל שמזן תהיה הבעיה האחרונה ברכב הזה,משום מה נראה לי פה משהו מאוד מסריח והייתי הולך לבדוק את העניין בכבדהו וחשדהו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מזגן זה דווקא עסק יקר מאוד לעיתים קרובות.

אם המדחס סיים את חייו העלות יכולה להגיע בקלות ל1000 שקל ויותר...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

נשמע כמו סיפור של סוחר,

לא חסר לאנטיסים על הכביש,עם קצת סבלנות תוכל למצוא רכב כזהבמצב טוב.

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...