Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצב השוק של לאנטיס 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לנטיס בנפח 2.0 ליטר מחזיקה את מחירה כמו אחותה הקטנה? האם שווה לתת אלפיים מעל מחירון עבור אוטו שמור?(יד1,שנת 04, עם 70K קילומטר) זאת כמובן אם הכל יצא פיקס בבדיקה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אם מצאת רכב שמור במחיר שמתאים לך, יד נמוכה, קילומראז' נמוך, מעט ריג'קטים -למה לא לרכוש אותו?

ה2 ליטר נסחרת מעט פחות עקב הקמצנות והטימטום של הישראלים, אבל בכל זאת לאנטיס.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אם מצאת רכב שמור במחיר שמתאים לך, יד נמוכה, קילומראז' נמוך, מעט ריג'קטים -למה לא לרכוש אותו?

ה2 ליטר נסחרת מעט פחות עקב הקמצנות והטימטום של הישראלים, אבל בכל זאת לאנטיס.

1. היא יותר דומה ל 626 מבחינת המנוע והגיר.

2. היא דומה ללנטיס מבחינת כל השאר.

3. למה לקנות רכב כזה ? מנוע 1.8 מספק בהחלט ברכב הזה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הלאנטיס 2.0 נימכרה במיספרים נמוכים יחסית מהסיבה הפשוטה-היא היתה מכונית מיותרת.

בניגוד לפוקוס לדוגמא,מנוע ה 2.0 לא מהווה בונוס רציני מאחר ומנוע ה 1.6\1.8 מספק ביצועים טובים גם כך.

ללאנטיס 2.0 יש ביצועים מצויינים אך מעצבנים;פעולת המנוע והגיר לא סובלות מחיספוס,הגיר מחליף הילוכים בגסות יחסית וכל לחיצה חזקה יותר על הדוושה ביציאה מרמזור גורמת למכונית להשתולל.

בתקציב הזה עדיף ללכת על המקור-ה 626.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מאוד אהבתי את הנסועה בה בדגם 2.0 המפואר עם הסארן רוף.

ואם היא במחיר של ה1.6 או אפילו פחות הייתי הולך עליה אבל לא ממגרש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

גם ב 1.8 יש גג שמש.

ההבדל היחידי,מלבד המנוע כמובן,הם חישוקי 15' ב 2.0.

וזה כלל לא משנה מהיכן המכונית-ממגרש,אדם פרטי,יצאנית או סוחר סמים-אם היא טובה,אחלה.

ואם לא,אז לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם אתה מתעקש לרכוש את הרכב ממגרש תיכנס לשרשור הקודם שפתחת ותיכנס יש שם טיפים מיוחדים בשבילך

בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...