Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא זזה מעולה, בדרך כלל אני לא מרגיש שחסר לה כוח, הנקודות חולשה היחידות הן בעליות קשות שם לא היו מזיקים עוד כמה סוסים אבל בגלל שהרוב המוחלט של הנסיעות שלי הן בין עירוניות במישור התגובות של הרכב מספקות אותי לחלוטין.

פורסם

אם אתה מחפש רכב דיזל, זול לאחזקה ואמין (יחסית לגיל ולקילומטרז').

תחפש סקודה פליסיה דיזל, רכב נהדר, זול במחיר וחסכוני.

לא חזק במיוחד, אבל עושה את העבודה גם בעליות של חיפה עם 4 אנשים.

לי היתה מונית כזאת, עברה קרוב ל350K בלי תיקונים מיוחדים, רק בלאי רגיל.

פורסם

תראה, אני לא בעד שתשלול את הסיריון, היא מאוד זריזה, מאוד חסכונית ומאוד מאוד אמינה. תתן לך שקט נפשי מבחינת הוצאות.

לי יש היסטוריה ארוכה עם הסיריון. אפילו השבתתי אחת בתאונה שעם רכב אחר יכלה להגמר שונה, נרדמתי על ההגה באיילון בגשם הראשון במהירות של מעל 100, כשהתעוררתי ברקס חזק גדר בטיחות בצד שמאל, סיבוב של 360 והתנגשות עוצמתית בחומה שבצד ימין, 4 אנשים ברכב, יצאנו ללא פגע. אני הייתי בשוק מאיך שהרכב השברירי למראה ספג את המכה, איך שהגלגל נכנס לתא המנוע וכל הפינה נמעכה, פנים הרכב פרט לכריות האוויר שיצאו נשאר שלם, הדלתות נפתחו ללא בעיה ולא נסדק שום חלון, הרכב קיבל מכה מאוד חזקה בפינה הקדמית ימנית וכל הנזק היה מתא הנוסעים קדימה.

ותאונות? זה עניין של מזל וכל ההיסטריה סביב הבטיחות נובעת מכותרות העיתונים, כשמשאית סוטה לנתיב הנגדי היא תקח איתה גם מכוניות עם 5 כוכבים.

לפני 10 שנים המכוניות היו ע חצי כוכב ומספר ההרוגים היה דומה, גם 20 שנה אחורנית, ואם משווים למספר כלי הרכב שנעו אז בכביש המצב נהיה גרוע יותר.

haters will hate

פורסם
תראה, אני לא בעד שתשלול את הסיריון, היא מאוד זריזה, מאוד חסכונית ומאוד מאוד אמינה. תתן לך שקט נפשי מבחינת הוצאות.

לי יש היסטוריה ארוכה עם הסיריון. אפילו השבתתי אחת בתאונה שעם רכב אחר יכלה להגמר שונה, נרדמתי על ההגה באיילון בגשם הראשון במהירות של מעל 100, כשהתעוררתי ברקס חזק גדר בטיחות בצד שמאל, סיבוב של 360 והתנגשות עוצמתית בחומה שבצד ימין, 4 אנשים ברכב, יצאנו ללא פגע. אני הייתי בשוק מאיך שהרכב השברירי למראה ספג את המכה, איך שהגלגל נכנס לתא המנוע וכל הפינה נמעכה, פנים הרכב פרט לכריות האוויר שיצאו נשאר שלם, הדלתות נפתחו ללא בעיה ולא נסדק שום חלון, הרכב קיבל מכה מאוד חזקה בפינה הקדמית ימנית וכל הנזק היה מתא הנוסעים קדימה.

ותאונות? זה עניין של מזל וכל ההיסטריה סביב הבטיחות נובעת מכותרות העיתונים, כשמשאית סוטה לנתיב הנגדי היא תקח איתה גם מכוניות עם 5 כוכבים.

לפני 10 שנים המכוניות היו ע חצי כוכב ומספר ההרוגים היה דומה, גם 20 שנה אחורנית, ואם משווים למספר כלי הרכב שנעו אז בכביש המצב נהיה גרוע יותר.

מה ההערכה שלך לצריכה שלו? והאם התיקונים יקרים?

פורסם
אם אתה מחפש רכב דיזל, זול לאחזקה ואמין (יחסית לגיל ולקילומטרז').

תחפש סקודה פליסיה דיזל, רכב נהדר, זול במחיר וחסכוני.

לא חזק במיוחד, אבל עושה את העבודה גם בעליות של חיפה עם 4 אנשים.

לי היתה מונית כזאת, עברה קרוב ל350K בלי תיקונים מיוחדים, רק בלאי רגיל.

הצעה טובה דווקא... אבל כל מה שאני מוצא הוא משנתון מאוד ישן.

פורסם
היא זזה מעולה, בדרך כלל אני לא מרגיש שחסר לה כוח, הנקודות חולשה היחידות הן בעליות קשות שם לא היו מזיקים עוד כמה סוסים אבל בגלל שהרוב המוחלט של הנסיעות שלי הן בין עירוניות במישור התגובות של הרכב מספקות אותי לחלוטין.

אחת האופציות החזקות, בלי ספק.

יש לי את המאגן, הסיריון, הקסרה (הכי מועדפת עד עכשיו), קורדובה ורובר 214. יש עוד הצעות/תיקונים?

יש אני עדיין שוקל את הקליאו (לא בטוח על אמינות וצריכה) ואת האוקטביה.

• תוכן חדש...