Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני יודע שהשאלה תלושה לגמרי מכל קונטקסט של מכוניות באשר הן, אבל אני יודע שיש כאן המון סטודנטים שלומדים נושאים שונים, ואולי מישהו יכול לעזור לי.

אז ככה, יש לי איזה קורס שאני צריך להגיש בו עבודה סמינריונית (עבודה גדולה - של כ40 עמודים) ואני מחפש נואשות נושא ממוקד למחקר.

הנושא הכללי הוא פוליטיקה ארגונית (בקורס "תרבות ארגונית: ניהול או שליטה?").

מה שאני צריך מכם, זה שתזרקו לי נושאים שאפשר לחקור תחת הנושא של פוליטיקה ארגונית.

(משהו סטייל: "השפעת דרגי ביניים על קבלת החלטות אסטרטגיות בארגון" - סתם איזה דוגמא שחשבתי עליה עכשיו)

רק אם אתם עונים, תענו ברצינות בבקשה - לא לזרוק סתם שטויות... ואם יש מישהו שעוסק בתחום/לומד אותו אז בכלל טוב!

אשמח לכל עזרה אפשרית!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אתה יכול לפנות למודל של אמדוקס (הפרדה, מידור וכו')

או המודל של אפל

או אפילו גוגל

השתיים האחרונות מתגאות בדרכי העבודה שלהן ואני בטוח שיהיה לך לא מעט חומר על זה

פורסם

השחיקה של המנהלים והשפעתה על קידומם בארגון. הייתי ממליץ להתמקד בעובדים של שירותי לקוחות שרמת הלחץ והשחיקה שם גבוהה במיוחד.

בתור התחלה תוכל להתייחס למחקריה של איילה מלאך פיינס.

פורסם

יש עוד מישהו שיכול להציע נושאים?

אם אתם יכולים להרחיב קצת למה שאתם מתכוונים - בכלל יהיה טוב.

שרגאמן - אתה רשמת מודלים, יש לך איזשהו חומר באחד הנושאים? (אתה מדבר על ארגונים ספציפיים, שיהיה קשה להשיג אינפורמציה פנימית עליהם, לא?)

וצביקי - תודה רבה על הנושא, אבל נראה לי זה פחות קשור לפוליטיקה, ויותר קשור לשחיקה...

למי שיש עוד רעיונות - אנא אל תחסכו אותם ממני! :)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...