Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

תאור הבעיה:

יש בעיה בשליטה על עוצמת המפוח הכפתור שאמור לשלוט על עוצמת האיורור לא מגיב החלפתי מפוח מזגן בהנחה שמדובר בנגד מהירויות אבל זה לא עזר כמו כן החלפתי את יחידת הבקרה בדשבורד והבעיה נמשכת .

כנראה שיש בקר פנימי של כל הבקרת אקלים אבל המוסכניק שלי לא יודע איפה הוא נמצא אני אשמח אם למישהו יש מושג איפה נמצא הבקר הזה או המלצה לפתרון הבעיה .

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שתי אפשרויות:

1. בדוק פיוז שרוף.

2. לרוב מדובר בבעיית מגעים במפוח עצמו. אמור להיות תיקון פשוט וזול.

הנ"ל מנסיון עם בעיה דומה בסקסו 97.

ההבדל בין C3 ל-C6 הוא פסיכולוגי

פורסם

ערב רב

נגד המהירויות האלקטרוני הוא מקור הבעיה

הוא המוח של כל המערכת

החלפת מפוח זה כוסות רוח למת

לעומת זאת נגד מהירויות חדש מקורי או תחליפי

יהיה פתרון מתאים

נ.ב. קסנטיה זקוקה למוסך מורשה או שאתה לא זקוק לה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

קודם כל, קסנטיה לא זקוקה למוסך מורשה אלא למכונאי שיודע מה הוא עושה.

דבר שני, האם המפוח שהחלפת ירד במקרה מברלינגו? אם כן חבל לך על הזמן זה לא מתאים.

נגד המהירויות יושב במפוח ואין צורך להחליף הכל - מספיק להחליף את הכרטיס.

(דרך אגב - כמה עלה לך המפוח? אם אתה מעוניין למכור או להיפטר ממנו אני אשמח לקחת.)

אצלי הכפתור הפסיק להגיב בכלל, לאחר בירור עם נציגות 'ולאו' בארץ (הכרטיס עולה אצלהם כ 450 ש"ח ואצל המורשה 900) החלטתי לתקן בעצמי - אצלי חיבור החשמל היה שרוף אז פירקתי את הכרטיס והלחמתי אותו מחדש. עובד מצויין כבר שנה.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...