Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרגע חזרתי הביתה ובמקום ללכת לישון אני פתחתי את השירשור הזה... :roll:

בקיצור, נסעתי לי על כביש גהה לכיוון דרום, ופתאום אחרי "קוקה קולה", אני רואה

אימפרזה נגררת על עגלה. מרחוק היא נראתה משפחתומטית עקב צמיגים דקים יחסית ואגזוז

שלא מבייש סובארו ג'סטי. אני מתקרב עוד קצת, ומזהה ספויילר פרו דרייב שמגיע עד גובה הגג כמעט... :evil: זה כנראה משפחתוערסית אני חושב לעצמי...

מתקרב עוד ומזהה ג'נטים לבנים וצמיגי עפר, מלא מדבקות של ספונסרים, ונחשו מה עוד?

רק דלת אחת בכל צד. כן. זו האימפרזה של דני לוי.

נגררת ע"י ג'י אם סי עם מדבקות של המוסך שלו - "מרום הצמרת".

בקיצור, יש ראלי באיזור הדרום בסופ"ש הזה?!

תודה לכל מי שיוכל לנדב מידע.

יובל.

פורסם

המרוץ היה היום בדרום, ולפי מה שהבנתי התחיל בערך בשבע בבוקר.

כ"כ מצטער שלא הלכתי....:(

הייתי יכול ללכת. מישהו שאני מכיר הולך לשם והוא הזמין אותי לבוא איתו. רציתי מאוד, אבל עקב התחייבויות קודמות, לצערי, לא יכולתי. מחכה שהוא יחזור לשמוע איך זה היה...

Back to the original - NC again.

פורסם

ביום שישי בבוקר ליד תדהר. הי נחמד מאוד, הרבה אקשן, הרבה פרישות וכו'. נדב דותן עם האמפרזה המושקעת שלו התרסק לתוך עץ 500 מטר אחרי הזינוק לסטייג הראשון וגם לדני לוי היה מפגש לא נעים עם ויזה קשישה. אבל הכי הכי הוא שהתמזל מזלי לנסוע עם יובל מלמד באימפרזה שלו. על חויית הנסיעה תוכלו לקרוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=18765&start=15

second is the first looser

פורסם

כן יש!!!

הראלי שלי מנסה לברוך מהגרר אבל היא לא יכולה בגלל שהיא קשורה לכננת, והגרר מנסה למשוך אותה והיא מיתנגדת עם בלם יד והילוך ראשון ואז הגרר מושך עוד יותר חזק וגומר את החיים לראלי שלי ..........

זה כל המרוץ הראלי לא הצליחה לברוח :cry:

תודה

POWERD BY C....

פורסם
משתתפים בצערך

אבל זה לא קשור לשילשול הזה (רציתי להשתמש בביטוי הזה מאז שהציעו אותו בתור תחלופה לשרשור/ת'רד)

עם אתה רוצה באאמת להגיב בקשר לראלי שלי יש לך שרשור מאלה באוף טופיק

תודה

POWERD BY C....

• תוכן חדש...