Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להגיע השבוע מרחובות לפ"ת (סגולה).

הדרך תהיה מצומת בילו דרך רמלה עד הצומת שלוקחים שמאלה לשדה תעופה (ימינה לשוהם) ואז בכיכר ימינה ישר עד צומת סגולה.

רציתי לדעת במסלול הזה אם מישהו יודע מתי זה שעות הפקקים שאני אדע מתי כדאי לי לצאת מהבית.

אני אצטרך להגיע לשם בבוקר ככה או בצהריים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמה שיותר קרוב לצהריים יותר טוב, יש לי חבר שאבא שלו עובד בתעשייה אווירית (גר ברחובות), ולדבריו בבקרים פקוק שם בצורה היסטרית!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אמנם הנסיון שלי מדבר על הדרך מנס ציונה עד בר אילן על כביש 4, אבל אני מניח שרמת העומס דומה: אם מדובר על שעה 6 בבוקר, לא נראה לי שצפוי לך עומס. ככל שתתאחר בזמן הכבישים יותר ויותר עמוסים כאשר העומס הרב ביותר הוא בין השעות 7-9.

פורסם

אם תצא בשעה 6 לא תהיה לך שום בעיה....!!! כל דקה אחרי אתה מתחיל להסתבך, בשעה 6 וחצי כבר ממש לא מומלץ...!! בצהריים אין בעיה מ- 10 והלאה הכל רגוע... כמובןשהחל מ- 16:00 שוב מתחיל להיות עמוס קצת אבל לא לכיוון פ"ת. בהצלחה. נסיעה טובה.

פורסם

עובדי תעשייה אווירית מגיעים לעבודה בשעה 7:00 ויוצאים בשעה 16:00. כלומר משעה 6:30 ועד 7:30 ומשעה 16:00 ועד 16:30 לא מומלץ להתקרב לאזור.

חוץ מהשעות האלו - לא נתקלתי בפקקים באזור, למרות שעבדתי באזור במשך שנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עובדי תעשייה אווירית מגיעים לעבודה בשעה 7:00 ויוצאים בשעה 16:00. כלומר משעה 6:30 ועד 7:30 ומשעה 16:00 ועד 16:30 לא מומלץ להתקרב לאזור.

חוץ מהשעות האלו - לא נתקלתי בפקקים באזור, למרות שעבדתי באזור במשך שנה.

תיקון קטן ממקור ראשון,

בבוקר האזור עמוס עד 8+ לפחות.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...