Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי הונדה סיויק והחלפתי ג'נטים לא מזמן מ 15 אינץ ל 17 אינץ

כאשר אני נוסע בכביש מהיר הכל בסדר גם אם יש קפיצות מסוימות בכביש הכל בסדר גמור.

אבל כאשר אני נוסע בעיר במקום שלא סלול טוב או שיש מעמרות בכביש, אני שומע מכיוון הצד הימני התחתון באוטו

כאילו רעש שמהזעזועים ברזל נוגע בברזל, זה לא קשור לגודל הג'נטים כי הצמיג לא נוגע בפח או משהו כזה

וזה לא כשור לגלגל מסוים מבין ה 4 כי עשיתי החלפה ועדיין הרעש בא מהכיוון הימני.

כשה קצת במילים אבל זה רעש כזה כאילו ברזל נוגע בברזל ועוד שניה האוטו נישבר, וזה רק כשהכביש סדוק ורק מהצד הימני הקדמי.

אשמח לקבל חוות דעת בנושא, או אם למשהו שמכיר היה או יש רעש דומה. תודה בה למתענינים.

נקודה חשובה לציון: זה לא משנה אם זה בפניה או אם זה כביש ישר, או למהירות האוטו בכביש הסדוק.

פורסם

תחזיר את הגאנט 14" ותראה עם עדיין יש רעש.

חזור לדווח!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יכול להיות גם חיזוק של הבולם. יכול להיות שכשהחליפו את הגלגלים, אולי הזיזו משהו, וגרמו לשחרור מזערי של הבולם הימני. תבדוק את זה. זו דעתי. אני לא שולל שום דעה אחרת.:-D

*******אין צורך בהגדלת פונטים*******

פורסם
יכול להיות גם חיזוק של הבולם. יכול להיות שכשהחליפו את הגלגלים, אולי הזיזו משהו, וגרמו לשחרור מזערי של הבולם הימני. תבדוק את זה. זו דעתי. אני לא שולל שום דעה אחרת.:-D

עשיתי דיסקיות לפני כ שבוע ואת הג'נטים החליפו לפני כחודשיים אז סביר להניח שאת הבולם סגרו טוב אם אני מבין נכון.

אז כנראה שזה לא בולם. ז"א פירקו והחזירו מה הסיכוי שיחזירו לאותו מצב?

אולי כמו שהבחור אמר משולשים, השאלה היא מה במשולשים?

בלויים? לא מחוזקים?

ואם אפשר להתייחס לבעיה בכללית זאת אומרת: זה בעיה נפוצה, זניחה, מסוכנת.... תודה בכל זאת

פורסם

משולשים יכולים להיות בלויים, ואפילו אם זה המתקין הכי טוב בעולם, יכול להיות שהוא שכח לחזק, או שכח אום או משהו בסגנון..

תפתח מכסה מנוע, כדי לשלול אפשרות שזה בולמים, תראה שבשני הצדדים של הרכב מתחת למכסה, ישנם זוג אומים. תרים את האוטו על ג'ק ותנענע את הגלגל. אז האומים זעים, ואפילו במעט, זה הבולמים. בקשר לשאר - תתייעץ ותטפל אצל מקצוען. לא חאפר. רפי לין יציע לך אנשים ללכת אליהם. הוא איש טוב, שאוהב לעזור. תפנה אליו עם השאלה הנ"ל והוא כבר יפנה אותך.

• תוכן חדש...