Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיטרואן

C5 יש 3 מנועים שקשורים למזגן (זה מזגן מפוצל): 1 לימני 1 לשמאלי ואחד שסוגר את התריסים

התופעה:

שפותחים מזגן, אחד זורק קירור ושני חימום.

סביר להניח שזה אחד ממנועי הקירור/חימום השמאלי (זה שלא עובד)

השאלה אם זה נכון, ואם כן - כיצד מגיעים ומפרקים את מנוע זה?

תודה מראש!

***אין צורך בהגדלת פונטים*******

• ספונסר פורום
פורסם

שלום

תקלה ידועה בC5

בעברי החלפתי מספר לא מבוטל של בתי חימום בגלל התופעה הנ"ל.

הבעיה היא לא במנוע,אלא בבית החימום,השיניים שם נשחקות והמנוע מסתוב אבל לא מניע את התריס.

היום מחליפים לבית חימום משופץ במוסכים המורשים.

אם הבית לא נשחק לגמרי אז יש מנוע בעל אורך ציר ארוך יותר.

בכל מקרה זה לא משהו שאפשר לעשות בבית.

תכין את הכיס כי זה הולך לכאוב..

אורן

פורסם

תודה על התשובה. אני לא מכין כסף כי הרכב לא שלי :)

ולאלא שערכו לי את ההודעה ורשמו לי כוכביות: מה אתם רוצים, מי מגדיל פונטים בכלל? :shock:

פורסם

העלות במוסכים מורשים, בסביבות 700 ש"ח לרכיב משופץ.

הגישה למנוע המדובר מתבצעת על ידי הסרת המחיצה שמפרידה בין רגלי הנהג לקונסולה המרכזית, ואז מישוש "על עיוור".

רצ"ב תמונות של המיקום, המנוע כאשר הוא מורכב, ושני המנועים (המקורי בעל הציר הקצר, ותחליפי בעל הציר הארוך).

התמונות באדיבות קבוצת הדיון C5-L באתר Yahoo Groups.

פורסם

לי החליפו מנוע זה בתקופת האחריות. אכן בעיה מוכרת.

לגבי הגישה למקום - גיליתי שלוקח פחות מדקה לשלוף את הרדיו, ומאחוריו יש חלל גדול. אני לא יודע אם משם יש נקודת תצפית טובה למקום, אבל שווה לנסות ולצמצם את הצורך לסמוך על חוש המישוש.

פורסם

אני חושב שמאיזור הרדיו הגישה בלתי אפשרית. הפתח צר מדי, ומוגבל מלמעלה על ידי פתחי האוורור ומלמטה על ידי יחידת המיזוג. ממה שקראתי (וזה רק על סמך קריאה, ולא ניסוי בעצמי) הגישה מהצד תוך הסרת המחיצה שבין רגלי הנהג לקונסולה המרכזית היא הדרך הנכונה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את הדיון הזה מ 2007...

אני עם אותה בעיה - עד היום נמנעתי מלגעת בבורר הטמפ בצד שמאל כי ידעתי שזה מועד לפורענות.

אתמול בטעות הזזתי אותו ומעכשיו הצד השמאלי יורק ממש יורק - חום נוראי

ובצד ימין זה כמו לשבת באלסקה.

מישהו יודע ומכיר בעל מקצוע זול - דגש על זול מאזור הקריות?

או דרך אלטרנטיבית לתיקון הבעיה?

פורסם

עדכון.

אחרי שישבתי ברכב עוד שעה והזעתי

הגעתי למסקנות הבאות

הטמפ כן יורדת! אבל לא מספיק.

יכול להיות שחסר גז וזהו?שאני מכוון על 16 מעלות זה מרגיש כמו אוורור.

בצד ימין מקרר מצויין...

בנוסף בצד שמאל יוצא פחות אוויר מצד ימין שזה על אותה רמת פעולה של המאוורר.

פורסם

אותם רדיאטורים פנימים של קירור וחימום מספקים את החימום או הקירור לשני הצדדים, לכן אם צד אחד מקרר טוב זה לא בעיה של גז במזגן אלא של התריסים שמווסתים את זרימת האוויר.

אין מנוס מפירוק מסוים של הדשבורד כדי להגיע למנועים ולתריסים ולבדוק שהכל זז כמו שצריך.

פורסם
זה מחייב פירוק של הדשבורד??

אמרתם פה שיש דרך קלה יותר לא?

אין דרך קלה להגיע לשם

תנסה לפרק את הפנל של הרדיו, את הרדיו עצמו והפנל של בקרת המזגן, אולי זה יתן לך גישה או לפחות כיוון איך להמשיך

• תוכן חדש...