Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נידות מתנ"א סמויות חדשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי מדובר בפולסוואגן ג'טה, אבל זה לא ממש משנה. הצבע הוא לא קרמי, הוא זהב. אני יודע על דבורה המותקנת בהן, ושמעתי ממישהו שראה 6F מותקנת. V1 פותר בעיה זו בקלות (מפתיעה).

מה זה V1?

bmw e34 520I, ידנית (למכירה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212210)

פורסם

v1=valentine 1

גלאי הרדאר/לייזר הטוב ביותר מאז ו...לעולם(כנראה).

ניתן לרכישה גם בארץ דרך האתר :

http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html

לרוכשים בפוטנציאל: או וולנטיין 1 או בל טרוניקס(מהסדרה החדשה). כל גלאי אחר לא יהיה אלא משקולת נייר יקרה ותוּ לא....

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לא עדיף כבר לקנות משבש רדאר?

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

1- אל נא תאמר משבש רדאר, אמור משבש לייזר. (משבשי רדאר, לפי מה שידוע לי, פולטים קרינה בצורה מטורפת ויקרים להחריד).

2- משבש לייזר אינו אפקטיבי אל מול הדבורה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עדיף כבר לא לעבור את ה90 ולהשקיע את ה3K על איזה מערכת מפוצצת :p

לנסוע במהירויות גבוהות באמת שווה לכם את ההוצאה הכספית שכרוכה בקניית מכשיר כזה?

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
היום בבוקר הוולנטין שלי הציל אותי מפני הג'טה הזהובה בכביש 1 לכיוון ת"א.

תוכל להסביר איך הוולנטיין עזר לך ...

חלפתי על פני הג'טה הזו היום וראיתי את לוחית הרישוי הקדמית שלה נוטה על צידה - מה שאומר שחבויה שם במסווה מצלמת מהירות .

ועד כמה שידוע לי לוולנטיין אין יכולת להתריע בפני מצלמות מהירות .

ותקנו אותי אם אני טועה .

פורסם

אולי די עם הספקולציות.....!!! אין פאסט חדשה במתנ"א, רק ג'טות,במבחר צבעים ובפריסה ארצית. חלקן עם מצלמה וחלקן עם BEE.... זהירות,סעו כחוק.

• תוכן חדש...