Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נידות מתנ"א סמויות חדשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

זהירות - מתנ"א מתנייעת ונעזרת ב- פאסאטים בצבע שמפניה/קרם סמויות חדשות שכוללות מצלמות מהירות (מחליפות את ההונדה אקורד - דגם ישן הלבנות לא הכסופות!).

שימו לב גם מצלמות ממצלמה נייחת כאשר הם עומדים בשולי הכביש וגם בנסיעה!!

נתקלתי באחת כזו היום בבוקר בכביש מס 1 ליד נתב"ג.

סעו בזהירות!!

פורסם

נתקלתי באחת כזאת בכביש 6 לכיוון צפון לפני מחלף עירון. צסקה בצילום באמצעות מולטנובה.

פורסם

לדעתי מדובר בפולסוואגן ג'טה, אבל זה לא ממש משנה. הצבע הוא לא קרמי, הוא זהב. אני יודע על דבורה המותקנת בהן, ושמעתי ממישהו שראה 6F מותקנת. V1 פותר בעיה זו בקלות (מפתיעה).

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

יש גם בצפון מסתובבת פאסאט לבנה. אבל אותה מזהים בקלות, לרוב מי שיושב בתוכה חושב שהוא במועדון, כל הצ'קלקות האפשרויות פועלות (וזה כ"כ מציק ומעצבן ומרתיח, במיוחד שזה באמצע הלילה/לפנות בוקר שאתה גם ככה עייף והם עוד צריכים להפריע בעינים).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש JETTA ירוקה עם מצלמה מקדימה (אין לי מושג איזה סוג). נצפתה מודדת מהירות בכביש 6 ובפסגת זאב בירושלים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
יש JETTA ירוקה עם מצלמה מקדימה (אין לי מושג איזה סוג). נצפתה מודדת מהירות בכביש 6 ובפסגת זאב בירושלים.

זהובה.

במקרה גם יצא לי לראות FLASH מהרכב (אני לא צולמתי)

לא מבין למה הם צריכים רכב חדש בשביל לצלם מכוניות. מה לא נוח לשוטרים ברכב משומש ?

היכן גבול הביזיון ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא מבין למה הם צריכים רכב חדש בשביל לצלם מכוניות. מה לא נוח לשוטרים ברכב משומש ?

היכן גבול הביזיון ?

שמוליק

שוטר תנועה אחד פעם אמר לי שהם מרגישים בתחושת שליחות.

אמרתי לו שליחות לכיס שלי.

בקיצור - בכבישים הראשיים-מהירים צריך להזהר באופן יחסי. בשביל מה שצריך יש איפה שצריך, ומי שצריך יודע היכן להיות.

שם השוטר מחכה...

פורסם

אני רואה שהם השתכללו - גם צבעיים שונים וגם דגמים שונים..........

מזל שאני לא פריק של מעל 120 אחרת כבר מזמן הייתי מצטייד באיזה וואלנטיין קטן :-)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

sorry guys

טעות שלי היום בבוקר האטתי ונצמדתי וזאת אכן ג'טה (אתמול ראיתי מהנתיב השלישי תוך תנועה צפפוה ודרך המראות וזה מבלבל).

איתכם הסליחה והנידת עדיין על כביש מס 1.

אחלה יום

פורסם

היה לי קטע מוזר עם ניידת מוסוות.

יצאתי מהמוסך אחרי שהחליפו לי חיישן וואקום שלא היה מכניס את הטורבו לפעולה , אז רציתי לבדוק איך הרכב מגיב , הייתי ראשון ברמזור והכביש היה כביש רחב 2 מסלולים עם הפרדה , אז לחצתי חזק עד שהגעתי לסביבות 105+- ונשארתי על המהירות הזאת , פתאום אני קולט במראה שמהיציאה שלי מהרמזור נוסעת אחרי הונדה אקורד חדשה בצבע כסף עם "משהו מוזר" בטמבון , אז הורדתי קצת מהמהירות והמשכתי בנסיעה , כשהוא עקף אותי הוא הסתכל עליי בצורה מוזרה והמשיך.

פורסם
sorry guys

טעות שלי היום בבוקר האטתי ונצמדתי וזאת אכן ג'טה (אתמול ראיתי מהנתיב השלישי תוך תנועה צפפוה ודרך המראות וזה מבלבל).

איתכם הסליחה והנידת עדיין על כביש מס 1.

אחלה יום

בעניין הזה, אני לא טועה אף פעם.... ולא לפי זיהוי חיצוני... :lol:

שם השוטר מחכה...

• תוכן חדש...