Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מצאתי רכב שמצא חן בעיני אך המוכר לקח עליו הלוואה של 20 אלף שקל....הוא אומר שכדי למכור את הרכב הוא צריך לפדות את ההלוואה ואז נלך ונעשה העברת בעלות.

האם יש איזשהי דרך לגרום לזה להיות בטוח בשבילי? חוזה כלשהו?

מישהו קנה רכב משיעבוד?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

קודם שיפדה את ההלוואה ןיסיר את השיעבוד מהרכב- רשם המטלטלין.

ברור שבחוזה בינכם המוכר מציין כי הרכב היה משועבד ל... אך בתאריך X השיעבוד הוסר.

ניתן לבדוק אם הרכב משועבד או לא...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
קודם שיפדה את ההלוואה ןיסיר את השיעבוד מהרכב- רשם המטלטלין.

ברור שבחוזה בינכם המוכר מציין כי הרכב היה משועבד ל... אך בתאריך X השיעבוד הוסר.

ניתן לבדוק אם הרכב משועבד או לא...

עידן

המוכר טוען שהוא צריך את הכסף כדי להוריד את השיעבוד...יענו ככל הנראה שאין לו 20 אלף לשים.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

תבקש שיראה לך מסמך כמה החוב נכון להיום.

מה שהיה פעם 20,000 ש"ח יכול להיות היום הרבה יותר גבוה.

אחרי שתבדוק , רק אזתעגן את זה בהסכם , שאם הוא לא מעביר בעלות, תוך זמן מוגדר מרגע ששילמת לו את הכסף , הוא חייב לך פיצוי מוסכם שיהיה לפחות פי 3 ממה ששילמת.

גם בזה יש סיכון, כי יכול להיות שהוא שקוע בחובות ויהא קשה לגבות ממנו. עדיף שיסיר שעבוד לפני.

פורסם
תבקש שיראה לך מסמך כמה החוב נכון להיום.

מה שהיה פעם 20,000 ש"ח יכול להיות היום הרבה יותר גבוה.

אחרי שתבדוק , רק אזתעגן את זה בהסכם , שאם הוא לא מעביר בעלות, תוך זמן מוגדר מרגע ששילמת לו את הכסף , הוא חייב לך פיצוי מוסכם שיהיה לפחות פי 3 ממה ששילמת.

גם בזה יש סיכון, כי יכול להיות שהוא שקוע בחובות ויהא קשה לגבות ממנו. עדיף שיסיר שעבוד לפני.

עכשיו דיברתי עם בחור שמכר רכב שהיה משועבד לבנק..אמר שהכל מאד פשוט...אני הולך עם המוכר לבנק..בבנק אומר שאני עכשיו קונה ממנו את הרכב ,אני מקבל מהבנק אישור להעביר בעלות, הולך לדואר מעביר בעלות ואז מעביר לבחור את הכסף...כולם יוצאים שמחים ומרוצים.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

ואיך אתה יודע שהכסף ילך לבנק?

אחותי קנתה פולו בשבוע שעבר.

הרכב היה משועבד לבנק, על כן המוכרת הסירה את השיעבוד, חיכיתי כמה ימים כדי לאפשר למחשבים השונים להתעדכן,

ואז הגשתי שאילתה לרשם המשכונות . ראיתי שהרכב לא ממושכן או משועבד, ורכשנו את הרכב.

אני לא הייתי מוכן לרכוש רכב כאשר הבעלים זקוק לכסף שלי כדי להסיר את השעבוד.

זה סיפור הביצה והתרנגולת...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבל ברגע שהרכב עובר בבעלות אליי אני הולך איתו לבנק ופורע את ההלואה...

חוצמזה לפי מה שהבנתי זה לא לוקח ימים אלא לא יותר מכמה שעות..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
המוכר טוען שהוא צריך את הכסף כדי להוריד את השיעבוד...יענו ככל הנראה שאין לו 20 אלף לשים. אין לו , והוא לא יכול להשיג משום מקור אחר (דהיינו חברים/קרובים/בנק אחר ) מה זה אומר לדעתך?

חוצמזה לפי מה שהבנתי זה לא לוקח ימים אלא לא יותר מכמה שעות.. ואם יש שעבוד נוסף /או כול צרה אחרת

שלום!

האם יש איזשהי דרך לגרום לזה להיות בטוח בשבילי? חוזה כלשהו? ממתי חוזה או כול נייר אחר יעזור לך אם לבנאדם אין כסף , וכול הכסף שהוא מקבל הולך לנושים אחרים ?

מישהו קנה רכב משיעבוד?

לא ברור מכול זה שאו שהוא נוכל/סוחר שעובד עליך או לחלופין הוא בצרות כאלו שאם משהו ישתבש את תמצאי ש20K הלכו לביוב?

בברכה יהודה

פורסם

חוצמזה לפי מה שהבנתי זה לא לוקח ימים אלא לא יותר מכמה שעות..

אתה רציני ??

ואם הבחור (מה שסביר להניח..), לוקח רגלים ונעלם ??

השיעבוד בתוקף, ואתה מוצא את עצמך יום אחד עם הוצאה לפועל על הרכב שכבר לא שלך..

לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה, אלא אם כן אתה הולך עם האדם לבנק, ומוודא שהכסף סוגר את המישכון של הרכב, ומקבל טופס מהבנק שאין חוב על הרכב הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם מדובר בשעבוד של הרכב מאלף ואחת סיבות של חובות של בעל הרכב, ממליץ להמנע.

אם מדובר על שיעבוד סטנדרטי של בנק כנגד הלוואה לרכישת הרכב, אין שום בעיה, לבנק יש פרוצידורה (שהוזכרה כאן לעייל) שכל הצדדים יוצאים מכוסים.

קונה הרכב חותם על זכרון דברים בבנק,משאיר בבנק צק בנקאי או מזומן על ערך ההלואה, מקבל מהבנק אישור להעביר בעלות, עם אישור העברת הבעלות הוא חוזר לבנק, משלים את שארית הכסף, מבצע את העסקה ושלום על ישראל.

הרי כמעט אף רכב בארץ לא נקנה ממאגר המזומנים של הרוכש וממומן ע"י חברות מימון (פמה וכו') או ע"י הבנק של הרוכש.

גם עסקאות נדלן הן כמעט תמיד בשיעבוד לבנק (משכנתא).

אין מה לפחד מזה, רק להיות עם עיניים פקוחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם מדובר בשעבוד של הרכב מאלף ואחת סיבות של חובות של בעל הרכב, ממליץ להמנע.

אם מדובר על שיעבוד סטנדרטי של בנק כנגד הלוואה לרכישת הרכב, אין שום בעיה, לבנק יש פרוצידורה (שהוזכרה כאן לעייל) שכל הצדדים יוצאים מכוסים.

קונה הרכב חותם על זכרון דברים בבנק,משאיר בבנק צק בנקאי או מזומן על ערך ההלואה, מקבל מהבנק אישור להעביר בעלות, עם אישור העברת הבעלות הוא חוזר לבנק, משלים את שארית הכסף, מבצע את העסקה ושלום על ישראל.

הרי כמעט אף רכב בארץ לא נקנה ממאגר המזומנים של הרוכש וממומן ע"י חברות מימון (פמה וכו') או ע"י הבנק של הרוכש.

גם עסקאות נדלן הן כמעט תמיד בשיעבוד לבנק (משכנתא).

אין מה לפחד מזה, רק להיות עם עיניים פקוחות.

בהחלט ניתן לעשות זאת, יש לתת ביטוי גם על הכתב לנאמר- חוזה. שיעבוד לבנק זה המקרה הקלאסי, אותו באמת ניתן לפתור בקלות...גש עם המוכר לבנק ובדוק בעצמך את המצב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בהחלט ניתן לעשות זאת, יש לתת ביטוי גם על הכתב לנאמר- חוזה. שיעבוד לבנק זה המקרה הקלאסי, אותו באמת ניתן לפתור בקלות...גש עם המוכר לבנק ובדוק בעצמך את המצב.

עידן

טוב...ככה..היום נהייתי יותר רציני ,עשיתי בדיקה וסיכמתי איתו על מחיר...הבנאדם לקח הלוואה מחברה בשם דיימלר קרייזלר אוטו בת"א...התקשרתי אליהם ועושה רושם שהם חברה רציניים.

בכל אופן הם שולחים אליי פקס חתום על ידי מנהל הסניף שברגע שאני מעביר להם את סכום הפדיון לחשבון הרכב משוחרר משיעבוד. כלומר,במידה והשיעבוד נשאר על הרכב אחרי ששילמתי את ההלואה אני תובע אותם...

בנוסף עשיתי חוזה שמחר אני אחתים את המוכר שבו נאמר שבשלב הראשון אני מוציא את הרכב משיעבוד,אחרי זה מעבירים בעלות ורק בסוף אני משלם את היתרה...

הבחור לא נראה לי כמו רמאי,הייתי בביתו..סה"כ נראה לי עוד בחור עם קצת קשיים כלכליים שנאלץ לקחת הלוואה בשיל רכב קצת יותר טוב ממה שיכל להרשות לעצמו...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
סה"כ נראה לי עוד בחור עם קצת קשיים כלכליים שנאלץ לקחת הלוואה בשיל רכב קצת יותר טוב ממה שיכל להרשות לעצמו...

משהוא כמו 99% מהעם היושב בציון...:|

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לחבר, אל תיכנס לסרט, בגירה תיאר בפרוטרוט תהליך שמכסה את כולם.

אני מצטרף לדיעה שאם כל השעבור הוא בעבור הלוואה לרכב - אז לך על זה בלב שקט.

מה שכן, אם מתעורר בך ספק שישנו חוב נוסף, שיעבודים אחרים, עיקולים או השד יודע מה - צא מהעסקה.

אל תחתים את המוכר על הסכם שכולל פיצוי - פשוט תוותר על הרכב.

עורכי דין הם דבר נפלא, ויהיה לך אחלה חוזה לתבוע איתו את בעל הרכב, שאולי יהיה בארץ ואולי לא, שאולי יהיה ממה לגבות ממנו את הפיצוי ואולי לא.

לסיכום זכור: חכם לא יכנס לצרה שפיקח יצא ממנה בשלום.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום, שאלה נוספת בנושא זה:

יש לי מקרה דומה, רק שהפעם הרכב הוא בן 10 שנים בעוד שהשעבוד על הרכב רשום רק משנת 2005 עבור בנק פועלים.

(כלומר - לא לשם הלוואה על הרכב, אלא הלוואה לצורך אחר)

יש טעם לחשוש? כיצד לפעול?

• תוכן חדש...