Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב לכולם,

מדובר על מיצובישי סופר לנסר 93 1.6 GLXI ידנית,

הבעיה היא כזאת(לא יודע עם זאת בעיה אבל סביר להניח) בסל"ד בין 2500 ל 3500 יש רעש מתכתי שלדעתי בא מהשסתומים רק בתחום הזה יש את הרעש והוא נעלם מיד אחרי זה וגם כש נוסעים על 1-2500 סל"ד אין אותו.

העם כיוון שסתומים אמור לפתור את זה?ועם כן אז יש אולי מכונאי באזור הצפון שמוכן לעשות זאת(עם כן אז תשלחו בבקשה פרטים לפרטי)?כי אני לא סומך על המכונאי שלי שיטפל במנוע, מספיק בעיות הוא עשה לי בהזרקה שעד עכשיו לא פתרתי.:?

ייתכן שצריך לכוון הצתה אולי בגלל איכות הדלק ה"משובח" שיש לנו בארץ?

כש קניתי את הרכב לפני מספר חודשים,הרעש כמעט ולא היה קיים,ככה שייתכן וזה השסתומים וייתכן שהבעיה היא באמת בדלק או משהו.

מה שכן לא יודע עם זה יעזור או לפחות "ישתיק" את זה,אני בדיוק לפני טיפול 10,000,בעוד שבוע הטיפול.

אשמח מאוד עם תתנו את העצות שלכם בעניין,תודה מראש.:arrow:

פורסם

כדי להבין מהיכן הרעש יש לשמוע ולאבחן. אינני חושב שתשובה בסגנון "הרעש נובע בגלל......XYZ " תהיה ראויה. רק השערות כמו רעש שסתומים או רעש מיסבים פנימיים או חיצוניים (גלגלות) יכולות להנתן.

אני תקווה שהרעש אינו פנימי ובמיוחד לאור התיאור שלך ש

בסל"ד בין 2500 ל 3500 יש רעש מתכתי

אם מוסך באיזור הקריות טוב, פנה למוסך עומר לא רחוק מצומת ה"הום סנטר", דבר עם בצלאל , טל' 04-8405193

צריך לראות את האוטו ולשמוע את המנוע.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה מתכוון למנוע מצלצל , כנראה שהדלק מהול או תערובת לא נכונה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

נסה לתדלק במקום אחר ,גמור את הדלק שבמיכל ואח"כ תתדלק בתחנה שיש בה הרבה מכוניות ,ותראה אם המנוע ממשיך לצלצל .

אם הוא ממשיך כנראה שתצתרך לעשות ניקוי למערכת.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...