Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הרעיון של האתר? הוא לא בשילוב משטרת ישראל ואין עונשים על כל העבירות שמצולמות שם.

זה כמו שהיה בזמנו רעיון לעשות שלט גדול, שבו יהיה מספר המכונית ומהירות הנסיעה שלה ואלה עם המהירות הכי גבוהה יהיו שם.

הגיעו למסקנה שבישראל אנשים ירצו להיות בשלט, ויתחילו לנסות לשבור את השיא.

אני לא רואה עתיד לאתר, אלא אם ישתלב איכשהו עם משטרת ישראל.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני גם לא רואה עתיד למגוון "ההלשנות" שיש שם.

אור אדום, תמרור עצור וכדומה- מקובל.

אבל לצלם פאפרצי בנאדם על זה שהוא עצר שניה אחת בתחנת אוטובוס להעלות נוסע ואפילו אותת- זה קצת מוגזם לדעתי.

בנינו, לא שאני בעד התופעה, אבל מי פה נהג כל כך מושלם שלא עושה טעויות מכוונות ולא מכוונות בחייו?

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

זה אתר של קטנונים בעיקר ויש גם כאלה שלא יודעים מה הם רושמים אפילו.

כל התלונות בסגנון "עמד שניה על מעבר חציה" ו"ניסה להשתלב מהנתיב הימני לשמאלי". אחד אפילו צילם סיאט ורשם סקודה.

כאילו שיש מישהו שקורא את כל התלונות הללו ועושה משהו בנידון.

פורסם

לא ממש התעמקתי באתר , אבל משונה שמי שמודיע על רוב ה"עבירות" הוא אחד שקורא לעצמו obi_wan . מעניין למה הוא חושב שהוא המגן על האנושות (אובי וואן במסע בין כוכבים) בכך שהוא מעלה לאתר עברות כאלו ? מה הוא חושב להשיג בזה ?

בברכה יהודה

פורסם
לא ממש התעמקתי באתר , אבל משונה שמי שמודיע על רוב ה"עבירות" הוא אחד שקורא לעצמו obi_wan . מעניין למה הוא חושב שהוא המגן על האנושות (אובי וואן במסע בין כוכבים) בכך שהוא מעלה לאתר עברות כאלו ? מה הוא חושב להשיג בזה ?

אני לא חושב שהבחור חושב שהוא מגן על האנושות , אבל , אני מניח שזה אתר יחסית חדש ולכן רוב ההודעות המצולמות מגיעות מאדם בעל מודעות גבוהה לבטיחות בכבישים , מה שלצערי אין להרבה מן האוחזים בהגה .

ולכל המלגלגים - אני יכול רק להצטער על היחס שלכם כלפי מטרות האתר שכרגע נראה לא רציני , אבל אם יתחילו להגיע אליו צילומים ודיווחים רבים יותר , אולי גם משטרת ישראל תמצא לנכון להיעזר בו לצורך אכיפה וענישה של העבריינים .

פורסם

אם נגיע למצב שבו כל אדם יכול להחליט שביצעת עבירת תנועה, יהיה פה בלאגן.

אני רק מקווה שהמשטרה לא תקח ברצינות אתר כזה.

מה שגם זה פוגע בזכויות האזרח.

פורסם

מעניין . :-D

רק לפי התגובות לנושא , אפשר לעשות ' פילוח ' פשוט לקבוצות נהגים שונות .

כמו בכבישים - גם כאן די קל לזהות את הנוהגים .

כולם במדינה צועקים חמס על המצב המסוכן בכבישים , המשטרה לא עושה את עבודתה - אין אכיפה מלאה של חוקי התעבורה השונים נקודה , הרבה מן הצועקים מעדיפים את זה כך ( משטרה חלשה ומסורסת ) ואחר כך מתפלאים איך זה שיש כל כך הרבה תאונות בכבישי הארץ .

וכשצץ איזה אתר ביוזמה פרטית שיכול ולו רק במעט לסייע - אז ישר יש את אלה הקופצים נגד - אתם כל כך שקופים .

תגיד srack - כתבת , פגיעה בזכויות האזרח :shock: .

תגדיר ' באלאגן ' - אם התכוונת שיתחילו להגיע אל תיבות הדואר של העבריינים דוחות מהמשטרה , אז אני מצדיע לבאלאגן .

וזה שעברייני תנועה לא רק פוגעים בזכויות האזרח אלא פוגעים בבטחונם של אזרחים - זה תקין מה :twisted:

פורסם

זה שמצלם בעצמו עבריין, מצטער אבל לצלם תוך כדי נהיגה?

זאת נהיגה בקלות ראש!!!

אגב מותר להוריד ולהעלות נוסעים בתחנת אוטובוס אז מה העבירה פה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה שמצלם בעצמו עבריין, מצטער אבל לצלם תוך כדי נהיגה?

זאת נהיגה בקלות ראש!!!

אגב מותר להוריד ולהעלות נוסעים בתחנת אוטובוס אז מה העבירה פה?

עפ"י החוק אסור.

רק בתחנת מוניות מותר, ורק להוריד נוסעים, לא להעלות.

יכול להיות שהנוסע מצלם, וברוב המקרים הצילום לא נראה מתוך רכב.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כל הרעיון באתר הוא שאף אחד לא מחליט שביצעת עבירה סתם כך, יש עדות מצולמת.

מה תעשה עם זה המשטרה זה לא ברור והאמת גם לא מעניין, כל הרעיון הוא שנהגים יחששו לעבור עבירות בכל מקום, ושלא יסתכלו ויאמרו אין משטרה ואני מצפצף על החוק אלא יחששו תמיד שיש צלם באזור להנציח את התנהגות הכביש המסוכנת ברוב המקרים.

אין מה לעשות, בארץ שלנו רק שיטת המקל עובדת, שיטת הגזר נאכלת בין רגע.

חייבים ליצור הרתעה בכביש ואולי להציל חיים.

פורסם

מה שSRACK התכוון, שהמון עבירות הן בתחום האפור שרובנו לא ממש שמים לב אליו וחלקנו לא יודעים שזו עבירה על החוק, אתה חושב שזה הוגן לתת למישהו דו"ח על שלקח חייל בתחנת אוטובוס?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

צריך להבדיל בין דיווח להלשנה.

עם רכב עבר באור אדום או חצה קיו לבן תוך סיכון חיי אדם זה דיווח.

לצלם משהו שעצר בתחנת אוטובוס- להוריד/ לעלות נוסע תוך כדי הפעלת איתות- זוהי הלשנה לכל דבר

ואתם יודעים מה עושים למלשינים בכלא...:wink:

חוץ מזה- מה אני שוטר? שיתחילו לעבוד כבר במקום לעמוד עם ראדר בכביש ישר ולחפש כאלו ש"טסים" על 70...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מאחל ליוצרי האתר ובעיקר למדינה שלנו שהם יתקעו רק עם עבירות בתחום ה"אפור" לצערינו המציאות שונה, 10 דקות באיזו צומת שאתה בוחר ותמצא לא אפור אלא אדום צועק. זו מטרת האתר,לשנות קצת את המציאות, הלוואי וישארו רק העבריינים האפורים במצב כזה לא נצטרך אתר מהסוג הזה.

פורסם
אני לא חושב שהבחור חושב שהוא מגן על האנושות , אבל , אני מניח שזה אתר יחסית חדש ולכן רוב ההודעות המצולמות מגיעות מאדם בעל מודעות גבוהה לבטיחות בכבישים , מה שלצערי אין להרבה מן האוחזים בהגה .

ולכל המלגלגים - אני יכול רק להצטער על היחס שלכם כלפי מטרות האתר שכרגע נראה לא רציני , אבל אם יתחילו להגיע אליו צילומים ודיווחים רבים יותר , אולי גם משטרת ישראל תמצא לנכון להיעזר בו לצורך אכיפה וענישה של העבריינים ממתי בדיוק מותר להעניש בנאדם ע"ס צילום של מישהו ? גם ככה דיני הראיות הורדו ע"מ שיוכלו לשפוט נהגים , אז עכשיו גם אזרחים יוכלו במלשינון לעשות?.

מעניין . :-D

כולם במדינה צועקים חמס על המצב המסוכן בכבישים , המשטרה לא עושה את עבודתה - אין אכיפה מלאה של חוקי התעבורה השונים נקודה , הרבה מן הצועקים מעדיפים את זה כך ( משטרה חלשה ומסורסת ) ואחר כך מתפלאים איך זה שיש כל כך הרבה תאונות בכבישי הארץ .אף אחד לא מעדיף. הבעיה היא במה בדיוק אתה מטפל ? האם בחניה במפרץ זה מה שישנה את התאונות ? מסופקני . ולצלם מישהו שעובר באור אדום אני לא בטוח שזה אפשרי בלי שאתה תעבור עבירה

תגדיר ' באלאגן ' - אם התכוונת שיתחילו להגיע אל תיבות הדואר של העבריינים דוחות מהמשטרה , אז אני מצדיע לבאלאגן .

איזה דוח"ות ? דוחו"ת שכול מטרתם להטיל מס על האזרחים ולטעון שזה נגד תאונות ?

וזה שעברייני תנועה לא רק פוגעים בזכויות האזרח אלא פוגעים בבטחונם של אזרחים - זה תקין מה :twisted:

את עבריני התנועה שפוגעים באמת בבטחון האזרחים בהם לא מטפלים , לא אור אדום ולא המשטרה . מה שהם מתרכזים זה במהירות ובשטויות . והטיעון שלהם שאם יש תאונה אזי המהירות תגרום ליותר נפגעים . אבל למה לא לטפל בעבירות שימנעו תאונות ,ואז לא תצטרך לסוע לאט ויחסכו גם פקקים שעלותם למשק הם מליארדים של דולרים ?

כי אז המשטרה ואור אדום יאלצו לעבוד באמת ולהתאמץ להבין מה לעשות ואיך ?!!

ואז לא יהייו קנסות ?

מעץ הודיעה בכתבה בYNET שהשנה רוב התאונות עם נפגעים היו ברמזורים ורובם בערים . אתה יודע למה , כי הם אמרו שהשנה הם עשו עבודות בכבישים שיהיו יותר סלחנים לטעויות נהג . אז למה עכשיו ולא לפני כן ? ולמה לפני כן האשימו את המהירות ולא את מעץ ? כי אז היא הייתה חברה ששיכת למשרד התחבורע ? והיום היא ממשלתית ונוהגת ע"פ ניהול פרטי ?

בלוקבאסטר ביקשו שתחזיר את הסרט שבו אור אדום והמשטרה נלחמים בתאונות דרכים

בברכה יהודה

• תוכן חדש...