Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שם חדש לאתר שעלה לי בראש:

WWW.MIDRAHA.CO.IL

זה כנראה רוב העבירות שירוצו באתר העלוב הזה

ולעלובי החיים שמצדדים באתר הזה- לכו תמצאו לכם חיים

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנאה מנהיגה כוללת בתוכה את הסרת הפחד ממישהו שיצלם אותך עובר עבירות תנועה? לא, אבל אתה פוגע לי בהנאה מהפורום

הרי כולנו יודעים שאם המשטרה היתה עושה את העבודה שלה חצי מהמתלהמים כאן היו בשלילה לכל החיים מזל שאתה לא אחד שמגזים וזאת אנ י מבין רק מתוך ההתרברבויות שלכם. מעניין שאת זה הצלחתה להבין ואת כל מה שאמרנו לך לא..כנראה אתה מבין רק את מה שאתה רוצה.

לא טוב לך החומר המצולם? צלם בעצמך ותעלה את רמתו של האתר.האתר לא מעניין אותי זאת כל הנקודה...ור ובלה בלה בלה, אני הפסקתי לדבר באוויר והתחלתי לעשות שלח לי את תעודת הזהות שלך אני יוסיף לך פעמיים גבר מה אתה עושה בעניין מניעת תאונות חוץ מלילל כאן?בעיקר- קוטל אותך ואת האתר הקטנוני שלך....

אני יגיד את זה לאט אז אני מקווה שתבין מהר:

אין לי שום בעיה עם המטרה פשוט האמצעי הוא מטופש ביותר, תתחיל לסנן תלונות ומדרכות וחניות.

ושוב:

אתה יודע מה עושים למלשנים בכלא...

לא מתקנים עוולה ע"י עוולה. ואם המשטרה היתה עושה את העבודה שלה אז אברג'יל ואבוטבול לא היו יורים טילי לאו אחד על השני. ואם לסבתא שלי היו גלגלים, אז כבר היו גונבים לה את הספויילר, ואם ואם ואם....

בקיצור לך למלשינון של מס הכנסה- יעשו אותך אחראי אתר

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם המשטרה היתה מחלקת לפיו דוחות - ניחא (וחבל שהיא לא, אגב). כרגע אני לא חושב שהוא יעיל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יאללה, איפה המנעולן שצריך אותו? שיעשה לנו טובה ויתר מזה, שיוריד את CARTOM וחברו מהבמה הזו שגם כך גדולה עליהם בכמה מידות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תירגעו . יש בעיה קטנה אם אנשים קטנים , הם רוצים תשומת לב , ואם הם לא משיגים אותה בגלל שהם לא חברותיים , הם ישיגו אותה ע"י הלשנה למורה/מנהלת/רס"ר/WTF . עכשיו הם באזרחות ואין למי להלשין , אז מוצאים .

אז במקום להלחץ רחמו עליהם ותמצאו להם כלב או חתול שיארחו להם לחברה, ויתכן והם ירדו מהאתר המלשני שלהם.

בברכה יהודה

• תוכן חדש...