Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה קרה , אתה מתחיל לחשוש שתיתפס באחת המצלמות של החברים באתר :crazyeyes

מפחד ממי? ממך ומהיצור השני- חס וחלילה

יש לי שם יותר טוב:

WWW.MANMANMANANYEK.MAN.YA.K.CO.IL

לך למשמר האזרחי תילחם בפשיעה אתה והעלוב השני ההא הצחקתם אותי

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל הכבוד על היוזמה המבורכת.

. (האם אני צודק שמי שהשתמש קודם במילים מאניאק, מלשן וכיו"צ הוא בן 17.5-20?)

23 ו27 אבל חפיף מיש מנאיק /מלשן ישאר כזה

דרך אגב גם אני חושב שאור אדום/עצור/קו לבן הן עבירות בל יעבור- אבל כנראה שלא רק העבירות האלה יעלו באתר אז כן זה ו אתר לעלובי חיים שאין להם מה לעשות חוץ מלהציק לאחרים- בערך כמו השירשור על השוטר שנתן קנס למישהו על אי עצירה בתמרור עצור בתוך קניון--

יש לי שם אפילו יותר טוב לאתר:

WWW.HASHOMRIM.CO.IL

BENJ:

ROY:

פורסם

האנשים שמלשינים באותם אתרים הם בדיוק אותם אנשים שהורדנו להם כאפות בבית ספר. כנראה נעלו את מקים האתר בשירותים של הבנות יותר מדי פעמים...

אני בן 27 מנהל בתחום המכירות וסטודנט למשפטים ועדיין אני אומר לך- יש רק דין אחד למלשינים...

אם האתר היה מכוון רק לעבירות חמורות אז מובן העניין, אבל ברגע שכל דיכפין מעלה תמונות של חניות זוהי הלשנה לשמה..

תרדו מהעץ, זאת לא הדרך להגיע לתרבות נהיגה. אי אפשר לתקן עוולה אחת בעזרת עוולה אחרת...

בברכת "הלשנה נעימה לכולם"

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
:mm_yeah:

+1

ובגלל זה ובגללהתגובות שלך ושל מנהל/מייסד האתר , אני מקווה שלא יצליח לכם . כי עם כול הכבוד גם אתם מחפשים את המטבע מתחת לפנס ולא בפתח הפאב שיצאתם ממנו שיכורים כלוט , ושם איבדתם אותו .

אז תמשיכו להיות מלשינונים קטנים של אור אדום . אבל אני בגללכם ועוד "צדיקים" "יפי נפש" כמוכם מתכווין בהחלט לרכוש וולנטיין , ואת המפזר לייזר . וכשאתם והמשטרע המח****ת תחליטו שרק עברות של מעבר באדום , עקיפה מהשוליים, עקיפה על פס לבן , ועוד עברות "איזוטריות" כאלו , שמשום מה קצת קשה לאכוף אבל הן קטלניות אמיתיות , או אז אני אוריד את הדברים האלו .

עד אז , אני מניח שבלוקבאסטר יאלצו לדרוש ממכם את הסרט , אבל העניים שלכם יהיהו כ"כ נעולות בצדקנות העלובה שלכם עד שלא תבינו שאתם בסרט .

ובנוסף לכך , אם אתה פותח תרד' על משהו שלך או שיש לך עניין ההגינות מתבקשת אומרת שתודיע על כך . אבל מסתבר שאצל "צדיקים" כמוכם הגינות בדיון איננה דבר חשוב להלחם עליו . זו אולי הסיבה שלעולם לא תצאו מהסרט

סע לך עם המפזר לייזר , ותעבור על המהירות המותרת , זה בטח יעמיד לך ת***

מפחד ממי? ממך ומהיצור השני- חס וחלילה

יש לי שם יותר טוב:

WWW.MANMANMANANYEK.MAN.YA.K.CO.IL

לך למשמר האזרחי תילחם בפשיעה אתה והעלוב השני ההא הצחקתם אותי

אתה בכלל חסר חוליות שחבל לבזבז הקשות במקלדת בשביל רפה שכל מסוגך .

האנשים שמלשינים באותם אתרים הם בדיוק אותם אנשים שהורדנו להם כאפות בבית ספר. כנראה נעלו את מקים האתר בשירותים של הבנות יותר מדי פעמים...

אני בן 27 מנהל בתחום המכירות וסטודנט למשפטים ועדיין אני אומר לך- יש רק דין אחד למלשינים...

אם האתר היה מכוון רק לעבירות חמורות אז מובן העניין, אבל ברגע שכל דיכפין מעלה תמונות של חניות זוהי הלשנה לשמה..

תרדו מהעץ, זאת לא הדרך להגיע לתרבות נהיגה. אי אפשר לתקן עוולה אחת בעזרת עוולה אחרת...

בברכת "הלשנה נעימה לכולם"

עידן

עוד אחד שמזיל ריר על המקלדת , ובעיקר מזיל ריר כשהמחוג של המכונית עובר את ה 80 .

אני מאחל לכל ה ' גיבורים ' עם הביצים ה ' גדולות ' ששמים ז*ן על החוק שיתפסו בהקדם ויורדו מההגה , למען בטחון הנהגים השפויים במדינה .

לא אטריח את עצמי להגיב לכל מי שינסה להקניט אותי - תשכחו מזה !

אני את דבריי אמרתי , אתם תעשו עם החיים שלכם בכבישים מה שתעשו וכמובן גם תשאו בתוצאות בבוא היום .

פורסם

עכשיו אנחנו (אני משער שאני מדבר בשם רוב חברי הפורום) בטוחים שאתה לא הרבה יותר טוב מהמשטרה או אור ירוק שחושבים רק על כמות ולא על איכות

פורסם

אני מאחל לכל ה ' גיבורים ' עם הביצים ה ' גדולות ' ששמים ז*ן על החוק שיתפסו בהקדם ויורדו מההגה , למען בטחון הנהגים השפויים במדינה .

אני את דבריי אמרתי , אתם תעשו עם החיים שלכם בכבישים מה שתעשו וכמובן גם תשאו בתוצאות בבוא היום .

CARTOM ,ידידי היקר.

אמרו זה מכבר חז"ל: "טול קורה מבין עיניך".

תנסה להפנים.

חכמים קצת יותר מודרניים אמרו : שאנשים קטנים עושים צל גדול....

אתה בריון, כתיבתך בריונית, וככל שהשרשור דנן הולך ומתגלגל ואתה ממשיך ומגיב, יוצא המרצע מן השק.

סבורני, כי אתה אדם מתוסכל, מריר וממורמר אשר מוצא מזור לתסכוליו ע"י אותה התנהגות אשר כנגדה יוצא אתה חוצץ.

יתרה מכך, אתה ושכמותך הוכחתם את טענותיהם של מקטרגי האתר - באמצעות התבטאויות שאין ולא צריך להיות להם מקום על דפי הפורום.

לעניות דעתי, התפתחותו של האתר תקבע האם יחשב יוזמה מבורכת או מלשינון סוג ז' לחדלי אישים, וכולי תקווה שעבירות מסכנות חיים אשר תועדו באתר יבדקו ע"י הגורמים המוסמכים לכך (על אף שהקונסטלציה המשפטית נראית לי בלתי ישימה).

ולסיכום - אם חשוב לך שהאתר יגדל ויתפתח לדבר חיובי המשפיע לטובה על חיי אזרחי מדינת ישראל - אנא ! השתדל להדיר רגליך ממנו.

פורסם

היה שם אחד שהתלונן שהנהג שלפניו אוכל בנסיעה :roflmao:

אני גומר מגש פיצה (ולא קטן,ולא... אני לא שמן) :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לדעתי אתר מיותר, זה לא הולך לעבור לשום גורם, יש שם עבירות שטוטיות, וכן, האתר לא נראה רציני.

אחד כאן אמר, שבאמת אתם מזכירים את השוטרים, נטפלים לדברים קטנים (חניה בלי תו חניה WOW) בעוד שהדברים הרציניים שקשים יותר לתפיסה אתה מתעצלים.

לדעתי אור אדום, משמע עבירות חמורות, עכשיו האתר שלכם נוטה יותר לכיוון האור צהבהב.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

חברה לדעתי יש לנו פה עסק אם בחורה שמשחקת אותה גבר- נראה לי לא?- אהבתי את הרפה שכל וחסר החוליות

דרך אגב אני אישית מזיל ריר על 200 זאת נראת לי מהירות סקסית

BENJ:

ROY:

פורסם

חברים יקרים, לא הייתי כאן יום שלם ואני מצר על כך, אני שמח שהתפתח דיון שלם על האתר, זה רק מוכיח לי כמה האתר הזה חשוב, לכל המאיימים למינהם, נתראה בכביש, אתם תעברו את העברות ואני אצלם.

האתר עלה רק השבוע, וכצפוי הוא מעורר תגובות לשני הכיוונים.

אני רוצה לפתוח בהבהרה : cartom לא עובד אצלי או איתי או בכל צורה שהיא, לא שוחחתי איתו אף פעם ואין לי מושג מי הוא.

יש לי דבר אחד לומר עליו, הוא הצליח לראות מבעד לדיווחים על חניה על המדרכה וכל הדיווחים שאתם קוראים להם קטנוניים והבין את הרעיון המסתתר מאחורי האתר. עבירות תנועה וחניה הן מחלה של נהגי ישראל, כל נסיעה בכביש קצרה ככל שתהיה מזמנת לנו סכנה רבה. כל חוכמולוג שמצהיר שנטפל דווקא לעבירות ה"יחסית" זניחות הוא פשוט מחפש תרוץ להאשים גורמים אחרים בהתנהגות הכביש שלו ושל עברייני תנועה אחרים. אם מישהו חושב שיש עבירות שצריך ורצוי והן יותר חשובות מוזמן להצטרף ולהתחיל לדווח באתר. כפי שכבר אמרתי אני אשמח אם כל מה שישאר לדווח עליו זה עבירות חניה, ביום שזה יקרה אני מבטיח להוריד את האתר מהאוויר. בינתיים זו ממש לא המציאות. המציאות היא קשה, נהגים מצפצפים על כל חוק אפשרי. גם חניה על המדרכה היא עבירה חמורה, הנהג שחונה בצורה כזו גורם להולכי הרגל סיכון רב בזה שהוא גורם להם לרדת לכביש. זה נראה לכם זניח ולגיטימי אבל הרשו לי לומר לכם, דין פרוטה כדין מאה, אם מישהו ידרס כי חניתם על המדרכה ולא משנה הסיבה שבגללה חניתם כך, אתם עבריינים. הגיע הזמן שתפנימו את העניין כל חוק נכתב בדם אם אתם רוצים להכיר בזה או לא.

אל תטמנו את הראש בחול ואל תחכו שאחרים יעשו את העבודה בשבילכם, תפסו מצלמה ותתחילו לדווח. מלהיות פסיבים ולבכות למה לא עושים כלום, לא נמנעה אפילו תאונה אחת.

פורסם
CARTOM ,ידידי היקר.

אמרו זה מכבר חז"ל: "טול קורה מבין עיניך".

תנסה להפנים.

חכמים קצת יותר מודרניים אמרו : שאנשים קטנים עושים צל גדול....

אתה בריון, כתיבתך בריונית, וככל שהשרשור דנן הולך ומתגלגל ואתה ממשיך ומגיב, יוצא המרצע מן השק.

סבורני, כי אתה אדם מתוסכל, מריר וממורמר אשר מוצא מזור לתסכוליו ע"י אותה התנהגות אשר כנגדה יוצא אתה חוצץ.

יתרה מכך, אתה ושכמותך הוכחתם את טענותיהם של מקטרגי האתר - באמצעות התבטאויות שאין ולא צריך להיות להם מקום על דפי הפורום.

לעניות דעתי, התפתחותו של האתר תקבע האם יחשב יוזמה מבורכת או מלשינון סוג ז' לחדלי אישים, וכולי תקווה שעבירות מסכנות חיים אשר תועדו באתר יבדקו ע"י הגורמים המוסמכים לכך (על אף שהקונסטלציה המשפטית נראית לי בלתי ישימה).

ולסיכום - אם חשוב לך שהאתר יגדל ויתפתח לדבר חיובי המשפיע לטובה על חיי אזרחי מדינת ישראל - אנא ! השתדל להדיר רגליך ממנו.

חשבתי להגיב, אפילו התחלתי לנסח, אבל אז הגיע פרימו והוציא לי את המילים מהפה.

אני לא מזיל ריר על המקלדת וגם לא שאני רואה 80 בספידומטר, זהו פורום להנאה מנהיגה , משפורי רכב, ספורט מוטורי וכו'

ואז אתם מגיעים ומתחילים לשכנע אותנו להלשין פשוטו כמשמעו האחד על השני. ועוד על מה- חניה, איתות ושטויות.

אם היה מדובר בעבירות כמו אור אדום,עצור או קיו לבן הייתי מעודד אבל בלי סינון כלל, האתר פשוט רמה נמוכה.

יש משטרה שתעשה היא את העבודה שלה, מה אתם מתערבים- רוצים להיות שוטרים לכו...

בכל מקרה חוץ משני מסכנים שהסכימו עם פותח השרשור כל השאר די נגדך, אז תבין את הרמז וחזור למחילה שלך (או לשירותים של הבנות- מצטער לא יכלתי להתאפק...) ועזוב אותנו בשקט. רק אל תשכח שיום אחד משהו פחוט סימפטי ממני יקלוט שאתה מצלם אותו ואז גם אתה תופיע באתר-באתר של אנשים שעברו שיקום: www.hilshanti-hishtakamti.co.il

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דווקא אותי התמונה הזו דיי הצחיקה.. :lol: :lol:

269330668658.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הנאה מנהיגה כוללת בתוכה את הסרת הפחד ממישהו שיצלם אותך עובר עבירות תנועה?

הרי כולנו יודעים שאם המשטרה היתה עושה את העבודה שלה חצי מהמתלהמים כאן היו בשלילה לכל החיים וזאת אנ י מבין רק מתוך ההתרברבויות שלכם.

לא טוב לך החומר המצולם? צלם בעצמך ותעלה את רמתו של האתר. ברור לי שהרבה יותר קל לומר מה זה יעזור ובלה בלה בלה, אני הפסקתי לדבר באוויר והתחלתי לעשות, מה אתה עושה בעניין מניעת תאונות חוץ מלילל כאן?

• תוכן חדש...