Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים שנקודת השפל ביבוא הפורד הספורטיביות של פורד התרחשה כאשר היבוא עבר לדלק מוטורס, שגם הפסיקה את ייבוא הפיאסטה החדשה והלא רעה בכלל (שלא לדבר על כך שלא ייבאו את הפיאסטה החמימה)

כרגע הזכיון נמצא בידי חברה שמחפשת למכור בכמויות גדולות ליין מוצרים כמה שיותר צר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק 140 כ"ס?

פינטו מוזרק מקורי מגיע בסיירות עם 120 כ"ס. להוסיף עוד 20 ניתן בעזרת אלפים בודדים.

בזמנו כשרציתי לעשות את הפרוייקט על האסקורט MK1 קיבלתי הצעות של 170 כ"ס ללא מגדש(!) בסכום של כ-20-25 אלף שקל. כולל השתלת המנוע החדש, החלפה לדפרנציאל מחוזק, החלפה לגיר מחוזק וכולל כל החלקים. סביר להניח שהפרוייקט היה מסתיים סביב ה-30-35 אלף שקל, כולל כיוונונים ותקלות נלוות.

בתחום מנועי הפורד ולרבות הפינטו יש 2 מומחים בארץ (לא כולל יאשה פאשה :wink::lol:) שיודעים לעשות עבודה נהדרת. לשמות ופרטים - רק בפרטי.

אפשר גם לעבור את ה170כ"ס ואפילו להגיע לכמעל 200כ"ס

כדברי בעל הסיירה המטורפת

זיו - יש גם עוד אחד שהוא עובד על פורדים יחד עם יאשה

8)ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

115 בדגם ההזרקה , שום 120.

170 כ"ס...יפה לזרוק באויר , במציאות , עם 8 שסתומים אתה צריך CAM חם אש ( לדעתי מעל FAST ROAD ) ושידרוג של המון רכיבים.

למה גיר מחוזק , למה דיפ מחוזק?

קודם כל תלביש צמיג שידגדג את הציריות שהם החוליה החלשה , במיוחד בדיפ פתוח.

מה קרה כולה 170 בתיאוריה...

הבעיה המרכזית של המנוע הזה הוא הקאמשפט הקר , תסתכל על ה B&S יחס מעולה ומתכון נהדר לשיפורים אבל עם 8 שסתומים וגל זיזים שחונק אותך מתי שהמקביל היפני רק נפתח...

ואת זה לא פותרים באלפים בודדים.

רוצה כוח ב1.90 כנס למועדון פורד אירופה ודבר עם יקי , למיטב זכרוני הוא מוכר ווברים עם סעפת , גל זיזים חם ויש לך יופי של כיף יחסית לכסף.

פורסם

גיר ודיפ' מחוזק כיוון שהפרוייקט היה אמור להיות על אסקורט MK1. שכחתי שמדובר על סיירה, ולכן באמת אין צורך בכל אלו.

גם אני פקפקתי בנתונים האלו, אבל לאחר בירורים על האדם שעושה את זה התברר שהוא מגיע להספקים גבוהים בהרבה (אך עם הגדשה) ויש לו הידע הטכני הדרוש, וגם החלקים!

את יקי אני כבר מכיר, והוא כותב גם בפורום הזה מדי פעם.

בכל מקרה - לפותח השרשור: תפתח את אחד מלוחות המכירה ותחפש סיירה שתמצא חן בעיניך (עדיפות ל-2 ליטר). משם הדרך אל התוצאה הרצויה הרבה יותר קלה וזולה (הכל יחסי). בסכום שרשמת תעמיד אחת עם הספק נאה, והנעה אחורית כמובן! השאלה כמובן אם יש לך הניסיון הדרוש לנהוג ברכב כזה.

פורסם
אפשר גם לעבור את ה170כ"ס ואפילו להגיע לכמעל 200כ"ס

200 כ"ס ממנוע 2 ליטר , 8V אטמוספרי?

המנוע הזה לא יהיה אמין בגרוש וגם יהיה קשה מאוד לנהיגה יום יומית, שלא לדבר על יקר להחריד לבניה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב נגיד ו אני קונה סיירה 2000 סמק,

האם אני יוכל להשתיל בה מנוע קוזרוות' בצורה חוקית,אני רוצה שהיא תהיה חוקית לגמרי ואם זה בלתי אפשרי

אז כדי לייבא אם מנוע קוזרוות' מובנה?

Build your own dreams or someone will hire you to build theirs.

פורסם

אין אפשרות לייבא יותר סיירה , מהסיבה ני היצור התחיל בשנת 82-83 עדיין לא אספנות.

ירד מפס ייצור ב-93 לא ניתן לייבא רכב בן 15 שנה.

בסיירה גי'אה 20i, ניתן להרכיב בקלות מנוע RS2000 שבסיסו מספק נ-150 סוסים.

פורסם

אם כבר שמים מנוע 2 ליטר, שמים קוזוורת'.

למתעניין, שום שינוי מנוע לא יהיה חוקי.

אם חוק מעניין אותך, דלג לרכב אחר עם מנוע טוב שכבר קיים בו.

תקרא את הכללים למשפר (רמז: דביק בראש הדף), תבין על מה מדובר.

אם בכל זאת אתה רוצה ללכת על זה, סבבה.

יש ניסיון בארץ, יש כמה כאלה נוסעות, חלקן אפילו מאוד חזק.

ד"א, בתקציב שנתת יש כבר אחת מוכנה למכירה, סופר מקצועית עם קרוב ל-400 כ"ס.

יעלה לך הון לעשות אחת כזאת לבד.

קוזוורת' בסיסי יעלה לך קרוב ל-30k, תלוי בכמות ההחלפות שתדרש לך.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...