Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש לשמוע חוות דעת על ניסאן פרימיירה שנת 2003,איך היא באחיזה,התנהגות,כוח,צריכת דלק וכו...

מישהו יודע אולי מה הקטע עם המחיר שלה???למה הוא יורד בצורה כזאת מטורפת????מה כבר כול כך גרוע בה שהמחיר פשוט צונח?אני יודע שניסאן זה רכב טוב מאוד,לא פחות ממאזדה,אבל משום מה בארצנו הקטנה אין הערכה לחברה הזאת,האים זו הסיבה לנפילה העצומה במחיר?

התרשמתי מאוד לטובה מהרכב הזה,ובגלל זה אני לא מבין למה המחיר כול כך יורד,הרי אין הרבה רכבים ברמה כזאת במחיר של 75 אלף שקל,שנת 2003.

תודה מראש לכולם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מכיר כמה וכמה בעלי פרימרה. כולם מרוצים בצורה מוחלטת(ממש כמו בעלי האחות הקטנה, האלמרה).

לא מדהימה בביצועים, מנוע לא ביצועיסטי, קצת אנמית ,אבל אמינות בלתי רגילה, אפס תקלות ונעימה מאוד לנהיגה.

המותג לא מוערך בארץ(באדיבות ההתנהלות הקלוקלת של היבואנית חברת "קרסו" לשפוט עפ"י כתבה שהתפרסמה לפני כמה חודשים בידיעות אחרונות).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
שלום לכולם,

אני מבקש לשמוע חוות דעת על ניסאן פרימיירה שנת 2003,איך היא באחיזה,התנהגות,כוח,צריכת דלק וכו...

מישהו יודע אולי מה הקטע עם המחיר שלה???למה הוא יורד בצורה כזאת מטורפת????מה כבר כול כך גרוע בה שהמחיר פשוט צונח?אני יודע שניסאן זה רכב טוב מאוד,לא פחות ממאזדה,אבל משום מה בארצנו הקטנה אין הערכה לחברה הזאת,האים זו הסיבה לנפילה העצומה במחיר?

התרשמתי מאוד לטובה מהרכב הזה,ובגלל זה אני לא מבין למה המחיר כול כך יורד,הרי אין הרבה רכבים ברמה כזאת במחיר של 75 אלף שקל,שנת 2003.

תודה מראש לכולם.

המחיר צונח כי יש כמה אנשים שלא ממש אוהבים אותו.

הניסן אחלה רכב, איכותי מאוד,מרווח ואפילו נראה טוב , לדעתי עולה על המאזדה 6.

הרכב לא נמכר במספרים גדולים בארץ , עקב חוסר ידע מספיק מצד עם ישראל וכמובן גם עקב שיווק לא מוצלח ולכל זה יש להוסיף

שהיבואן הוא קרסו ( וכל מילה מיותרת).

לדעתי אפשר למצוא אקזמפלרים עם קילומטרז מאוד נמוך משנתונים גבוהים + המחי הנמוך הופכים את הניסן לקנייה מעולה

ותמורה מצויינת לכסף, תיקח לנסיעת מבחן ונאה לי שלא תתאכזב.

מבחינת התנהגות לא נהגתי בה (רק נסעתי,לפני הרבה זמן ) , וההרגשה כפי שאני זוכר הייתה מצויינת , מבחינת צריכת הדלק אני לא מאמין שהיא שונה משאר המכוניות בקטגורייה שלה.

בקשר למחיר הנמוך עיין ערך : אופל אסטרה , מיצובישי כריזמה - גם הם אחלה רכבים ומתומחרים נמוך ע"י המחירון.

מי שקונה רק מרוויח.

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לפי מה שאני מכיר, בפרימיירה הישנות יותר מתחילת שנות ה 90, היו בעיות אמינות,הם לא הראו אמינות כמו יפניות מקבילות של אותה תקופה, לגבי החדשות יותר, אני מניח שפתרו את המחלות, בכל אופן, עם ישראל לא אוהב ניסן, מה לעשות.

לפי דעתי האלמרה נחותה מהיפניות המקבילות אבל הפרימיירה טוב בהרבה.

הפרימיירה של שנות ה 2000 ניראת חיצונית ופנימית, פשוט נראת טוב.

פורסם
שלום לכולם,

תודה מראש לכולם.

שים לב שיש לה תיבה אוטומטית רציפה ולא סטנדרטית.

סיבה נוספת לירידת ערך, וגם כדי לעשות סיבוב ארוך כדי לראות אם מתאים לך.

פורסם

מה זאת אומרת רציפה ולא סטנדרטית?זה פחות טוב?

שוב אני פשוט לא מאמין שעקב הערכה מטומטמת של ניסאן בארץ האוטו מאבד מחירון בצורה מטורפת,לדעתי אין שני לפרימיירה ברמה שלו ובמחיר שלו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
לפי מה שאני מכיר, בפרימיירה הישנות יותר מתחילת שנות ה 90, היו בעיות אמינות,הם לא הראו אמינות כמו יפניות מקבילות של אותה תקופה, לגבי החדשות יותר, אני מניח שפתרו את המחלות, בכל אופן, עם ישראל לא אוהב ניסן, מה לעשות.

לפי דעתי האלמרה נחותה מהיפניות המקבילות אבל הפרימיירה טוב בהרבה.

הפרימיירה של שנות ה 2000 ניראת חיצונית ופנימית, פשוט נראת טוב.

לא מדוייק בלשון המעטה.

נכון שהפרימיירות של שנות ה90 לא הראו אמינות כמו של יפניות אחרות,הן פשוט היו אמינות יותר מהן...

האלמרה אינה נחותה ממתחרותיה,ועד הופעת הקורולה החדשה (הקודמת) או המאזדה 3 (הבינונית לגמרי) היא היתה עדיפה. אמינה יותר מכל היפניות האחרות,נוחה ומרווחת יותר מהאחרות,זולה לאחזקה יותר מהאחרות. מנוע מעולה ושלדה טובה (אך בולמים ומתלים מצ'וקמקים למדי).

זה לא נכון שעם ישראל לא אוהב ניסאן,תמצא לי בעל אלמרה שלא יאשר את שכתבתי ושלא יאשר שמדובר ביפנומשפחטומטית הטובה והכדאית ביותר,ואם תמצא אחד כזה,הוא בטח אידיוט לא קטן .מה שנכון הוא שרוב עם ישראל לא מכיר ניסאן וזו הבעיה האמיתית.

הפרימיירה אינה נופלת מהאלמרה,היא גם יפה ויחודית אך נכון שצריך להתרגל לגיר שלה (כמו בטויוטות יאריס וקורולה החדשות,אחלה מכוניות,גועל של תיבת הילוכים...אבל זה הכיוון).

כמו תמיד,גילוי נאות: אני בעלים של אלמרה ובמשפחתי עברו כמה כאלה,מאד מעריך יפניות כמכוניות סתמיות ואמינות ואוהב איטלקיות ואנגליות לנפש ולנשמה - לא לחשוד בי שאני "חושק" ביפנומשפחטומטית...אבל איזה כיף זה שבמשך 8 שנים לרכב לא היתה ולו תקלה אחת,כל החלונות עולים ויורדים חשמלית עם המנגנון המקורי...המזגן מעולם לא טופל והוא עובד כמו חדש,אין טיימינג,אין להוסיף שמן ונוזל קירור בין טיפולים,רדיאטור ומשאבת מים מקוריים וכן הלאה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...