Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספות מעל המחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בדיוק נכון, ההונדה מאוד מאוד מבוקשת, יש לה שם מצויין והיא יחסית אמינה.

הבעיות שרשמת לא קריטיות חוץ מהחלפת הפח, מה בדיוק החליפו?

אין לה פגיעה בשילדה? הגיר והמנוע במצב טוב?

אתה מדבר פה על אלפיה לפה או לשם... זה לא ביג דיל.

אם אתה לא תיקח מישהו אחר ייקח במחיר הזה,

אם אתה גבר,לא פראייר,ישראלי לכל דבר ועניין אל תקנה את הרכב, למה מה קרה שהוא ידרוש מעל מחירון על הונדה האצ'בק ללא שאסי עם מנוע וגיר במצב טוב?

כמו שאתה רואה את זה הרכב שווה בערך 23K נכון?

אז לך תמצא האצ'בק במצב נורמאלי במחיר הזה.

אנשים אמרו לך שהכל זה עניין של סבלנות, הם צודקים.

יש לי חבר טוב מאוד מקושר בעולם הרכב שחיפש מעל שנה וחצי אחת במצב מושלם בלא הרבה מעל מחירון.

בסוף הוא גם מצא אחת, ועוד יד ראשונה מזקנה.

לצערך אין עוד אחת כזאת למכירה בזמן הקרוב.

תעשה את החושבים שלך ושיהיה בהצלחה! (לא בציניות.)

פורסם

מצטער על השעה פשוט הרגע חזרתי מהעבודה.

ת'אמת אני כבר לא יודע מה לחשוב.

אני ב"ה אקח את הרכב לבדיקה במורשה של הונדה ונראה מה בקשר לתיקתוקים מהשסתומים שהבוחן אמר לי. למרות שהוא

אמר שזה לא רציני והמנוע נותן הספק טוב וגם כמות השמן שהוא צורך טובה לגילו. (משיחת טלפון עם המורשה אמרו שזה 180 שקל כיוון שסתומים) אבל שיחה טלפונית לא אומרת כלום..

בהכי גרוע אני יתפשר לדייהטסו שרייד מה שאני בכלל לא רוצה בגלל המראה המזוקן שלה.

אני מזה נעול על ההונדה. כי אני אומר אם כבר משקיעים אז משקיעים עד הסוף כי בסבבה שלי לראות את ה-H. מול העיניים כשאני נוהג. וגם המראה שלה יותר צעיר. גם אני עכשיו בן 21 אני לא רוצה ליקנות רכב 2 דלתות בגיל 50.

ת'אמת אני בדילמה רצינית. למישהו יש פיתרון לבעיה? או להציע סוגי רכבים מעניינים?

תודה.!

פורסם

למה אתה כל כך לחוץ?

אתה צעיר גיל חמישים זה רחוק

מכל מה שאתה אומר ההונדה הזאת היא פריט שעבר לא מעט עם מוכר לא ריאלי ושנשמע דיי מסריח (עניין המחירון התאונות הבעלים שהוא טוען שהיו לא היו הקילומטראז') עזוב אותה בצד וחכה קצת עד שביסוא משהו יותר מעניין זה לא אוטו נדיר

• תוכן חדש...