Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי כיתה יב' וכעת כמיטב המסורת (האמריקאית) יש לנו נשף מפואר שכולם באים באים עם טוקסידו ויש שטיח אדום בכניסה וכו'.

בקיצור, הייתי רוצה לשאול אם מישהו פה שיש לו מכונית מעניינת שנראת טוב ולא רק עושה רעש והבעלים שלה רוצה לעשות קצת כסף ולהסיע אותי ואת חברה שלי לנשף ולחזור הביתה שזה עניין של כלום זמן אני מוכן לשלם לו (בטעם טוב, לא בהגזמה).

אני מחפש מישהו אולי עם פיאט קופה או אקזוטית אחרת, וfuel slut's למיניהם.. הכל הולך. גם ג'יפים מעניינים למיניהם יהיה נחמד.

אני גר ברחובות, והנשף יתקיים ברחובות.

אם מישהו רוצה לעשות קצת כסף בפחות מחצי שעה ופשוט להסיע אותי לנשף שישאיר הודעה :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מוכן להסיע או אותך או את החברה...

(אין מקום לשניכם) :lol:

אבל סחתיין על הרעיון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
היתי מציע את שלי אבל קטן מידי

הוא רוצה להגיע ב"קלאסה" ואתה איך שהוא מקשר את זה למשהו אחר .

הוא רוצה טרמפ ? לא שתשגל אותו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה אתה שוב יורד לפסים אישיים? שלא ירוץ אחריך כפכף ערקי בשבת בבוקר!

התכוונתי שבאוטו כמו שלי (106 GTI) הבגדים שלהם יתקמטו אחרי ישיבה מאחורה, חבל!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שים את הבקשה הזו בפורום אספנות, תבקש יפה ובטוח מישהו שזוכר את התקופה הפוזאיסטית יבין לליבך ויסיע אותך באיזה מוסטנג או משהו קלאסה.

פורסם

אתה יכול לפנות למשרדים של מועדון החמש - הם יכולים לעזור לך במציאת רכב קלאסי.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני הייתי משתכלל עוד קצת ומתקשר לבעל המרצדס הכחולה שמופיעה מידי פעם בפוקוס או כל לימוזינה אחרת (יש איזה 3 מרצדסים) ומציע להם תשלום סימלי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני ישאל בפורום אספנות באמת, מקווה שאנשים ירצו כי זה בדרך כלל אנשים מבוגרים שאין להם כח לשטויות כאלה.

ואני לא רוצה שום מרצדס (אולי SLK, אבל לא איזה מנהלים או סלון ארוכה כזאת) וגם לא לימוזינה, זה לא מקורי ומגעיל.

אני רוצה משהו עם מקורי עם סטייל, כמו מוסטנג ישנה.

• תוכן חדש...