Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי סיאט איביזה 97, 3 דלתות.

באוטו מותקנת אזעקת FLASHPOINT, כאשר אני מנטרל אותה (דרך השלט, לא מכבה אותה), האוטו נפתח, דלתות ובגאז,

כאשר אני מנסה להפעיל אותה, הדלתות אינן ננעלות בחזרה, וגם הבגאז לא נסגר.

אני נאלץ כל פעם לנעול את כל הדלתות והבגאז (אין פתיחה מבפנים ולכן בכל חניון יש לכבות את האוטו ולצאת),

מעבר לכך, פעולת הניטרול\הפעלה מפעילה מנוע שמרעיש קצת, אני מניח שזהו המנוע שאחראי על הנעילה המרכזית, דבר ראשון מפריע לי הרעש הנ"ל,

מפריע לי גם שאם אני יורד לשנייה לקחת משהו מהאוטו, אני חייב לחכות משהו כמו דקה עד שהמנוע הזה מפסיק לעבוד (כאילו מפסיק לנסות לפתוח) ורק אז אני יכול לסגור בחזרה את האוטו.

חשוב לציין שהרעש התחיל רק מרגע שהתחילו הבעיות הנ"ל (לפני כן האזעקה תיפקדה היטב).

תודה מראש

תום

פורסם

מעבר לכך שהאזעקה מאוד ישנה ושנים רבות איננה בנמצא ויתכן שבכלל אין מפעל באיטליה שמייצר אותה, הבעיה נראית דווקא ממערכת הנעילה המרכזית של האוטו, ולא מהאזעקה.

אינני זוכר בע"פ את הנעילה של דגם 97 , אך סוד הבעיה ופתרונה נעוץ דווקא ברעש שאתה שומע, ויתכן ששייך למערכת נעילה חשמלית מסוג ואקום, ואז דליפת ואקום לא תאפשר פעולה תקינה של הנעילה (והפתיחה) המרכזית, יתכן והדליפה מהצנרת או מאחד הלוקרים.

אם הבעיה בלוקר חשמלי, אזי הרעש מפסיק תוך 2 שניות לערך, ואם מדובר בזמן ארוך יותר, הרי שמדובר כנראה בנעילת ואקום ודליפה.

גש לבעל מקצוע. גם מתקיני אביזרים מובחרים ידעו לטפל בבעיה. בדוק מקצועיות של המקום אליו אתה ניגש.

בכל אופן, אין כמו לראות את התקלה ואז האיבחון פשוט.

מאיזה איזור אתה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התגובה.

מדובר על רעש שנמשך בערך חצי דקה-דקה.

כשאני חושב על זה, לא בדקתי אם הרעש נוצר בעקבות כך שהבגאז היה נעול (והוא ניסה לפתוח, אך לא הצליח) או גם כאשר הוא היה פתוח ואז יכול ליהיות שמדובר במה שאתה מתאר.

בנוסף, גם האזעקה לא תמיד פותחת את הדלתות, בעיקר כאשר מדובר בפתיחה-סגירה-פתיחה במרווח זמנים קצר.

אני אבדוק את הנושא ואחזיר תשובה.

אני מאיזור כפרסבא.

תודה

תום

פורסם

מערכת אזעקה כלל התקנה (מערכת בסיסית) עולה באיזור ה450 שקלים....

ברגע שתוודא שמערכת הנעילה המרכזית תקינה לחלוטין...תוכל להמשיך ולחקור מה הבעיה באזעקה....

פורסם

בדקתי עכשיו, גם כשהבגאז פתוח יש את הרעש.

אשמח להפנייה למישהו באיזור (אפשר גם באיזור תל אביב) שמתעסק בנושא הנ"ל עם הרכב הזה.

תודה

תום

פורסם

בדוק עם חבר הפורום "מוסך רון" באם הוא מטפל בנעילות מרכזיות, שכן התחום שלו זה בעיקר רכבי קונצרן VW .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היה לי את זה גם , זה מין קופסא כזאת בגודל כף יש שאחראית על נעילה מרכזית... פעם באתי לנעול את האוטו וזה לא נעל ו עשה רעש מוזר , מצאתי מאיפה היה הרעש ודפקתי כמה מכות עם העצבה וזה עבד. עכשיו זה שוב פעם עושה בעיות , כנראה צריך להחליף

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

• תוכן חדש...