Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי צמיגים חדשים שאני אמור לקבל מחר

בקשר לתאריך שמצויין על הצמיג.. איזה תאריך נחשב לסביר או לישן?

אני רוצה להיות מוכן בעניין הזה מחר לפני שאני מקבל את הצמיגים

פורסם

אם לא הזמנת איזה דגם סופר מיוחד שלא ניתן להשיג בשום מקום ואתה יודע שאין ברירה אחרת,

אין סיבה להתפשר על צמיג בן יותר מחודשים ספורים. צמיג בן עד 3 חודשים - סבבה. 3-6 חודשים, הייתי מתפשר. 6-12 חודשים זה מאד מאד גבולי ורק אם אני ממש לחוץ. על יותר משנה אין בכלל מה לדבר.

בכל מקרה, את התאריך היית צריך לוודא ברגע ההזמנה. אם היית מציין שאתה לא קונה צמיג בן יותר מחצי שנה, סביר להניח שהמוכר היה מקפיד שיגיע אליו כזה צמיג. כל עוד לא ציינת את זה, הוא עלול לנסות "לדחוף" לך צמיג ישן. תקפיד לבדוק לפני ההרכבה.

פורסם

לפני ההרכבה תעשה "מסדר" לצמיגים, תבדוק

- תאריך ייצור

- קוד מהירות ועומס (לפעמים "מתבלבלים" בפנצ'ריה)

- כיוון ההרכבה של הצמיג: פנים/ חוץ או כיוון הגלגול (אם ישנו כזה)

פורסם
אם לא הזמנת איזה דגם סופר מיוחד שלא ניתן להשיג בשום מקום ואתה יודע שאין ברירה אחרת,

אין סיבה להתפשר על צמיג בן יותר מחודשים ספורים. צמיג בן עד 3 חודשים - סבבה. 3-6 חודשים, הייתי מתפשר. 6-12 חודשים זה מאד מאד גבולי ורק אם אני ממש לחוץ. על יותר משנה אין בכלל מה לדבר.

בכל מקרה, את התאריך היית צריך לוודא ברגע ההזמנה. אם היית מציין שאתה לא קונה צמיג בן יותר מחצי שנה, סביר להניח שהמוכר היה מקפיד שיגיע אליו כזה צמיג. כל עוד לא ציינת את זה, הוא עלול לנסות "לדחוף" לך צמיג ישן. תקפיד לבדוק לפני ההרכבה.

אז מבחינתי התאריך הכי מאוחר לצמיג הוא 1207 +-

או שבעצם רק שיהיה לו תאריך יצור 07

תודה רבה לעוזרים

פורסם

כשאני עשיתי צמיגים ,הפאנצר מאכר אמר לי שעד 8 חודשים זה בסדר ,מעבר הוא שולח לתל- אביב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אז מבחינתי התאריך הכי מאוחר לצמיג הוא 1207 +-

או שבעצם רק שיהיה לו תאריך יצור 07

תודה רבה לעוזרים

הבנת נכון. לא נתעסק בהפרש של שבועיים-שלושה. כל תאריך סביב זה שציינת הוא בסדר.

פורסם

מה אומר החוק לגבי מכירת צמיגים שיושבים על המדף הרבה זמן?

האמת חיפשתי ולא מצאתי תשובה.

בשיחה עם ידיד טוב שהינו מהנדס רכב ואיש שטח הלא הוא בני אביעד .

נאמר לי כך:

לצמיגים אין כלל תוכלת חיים ולמוכר יש האופציה למכור כל צמיג מכל תאריך ייצור .(כי אין חוק)

מה שכן חשוב וישנו לגביו נוהל מסודר (אין לי את הנוהל עצמו).

רכב שהיה בתצוגה ונמכר ,חייב להימכר עם צמיגים חדשים ולא עם הצמיגים שהיה בתצוגה.

מה ההיגיון ? - אני לא יודע.

ירון מאיר

• תוכן חדש...