Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית חלפים ב- eBAY כן או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרבית האנשים יסכימו ודאי שמחירי החלפים בארץ הם שערורייתיים עד אימה, מה שהופך את הקנייה ב eBAY לאופציה קורצת מאוד. לדוגמה: חיפשתי פנס אחורי שמאלי לקרייזלר נאון. במוסך המרכזי המחיר: 1150 ש"ח. אותו פנס (שממש לא קל להשיגו בפירוקיות למיניהן) משומש לעייפה אך תקין, מעסק העוסק בנושא: 450 ש"ח. (בלבד...)

בשיטוט קצר ב eBAY מצאתי מגוון אדיר של פנסים חדשים ומהודרים במחיר 60-70 דולר לזוג בתוספת דמי משלוח.

פיתוי שקשה לעמוד בפניו.

מה דעתכם? לקנות או לא לקנות? תוך כמה זמן זה מגיע? ואם המחירים ב eBAY כל כך נוחים, איך זה שלא כולנו קונים שם?

למרות השם, אין קרבה משפחתית לאל...

פורסם

אין שום ספק שמחירי החלפים בארץ פשוט מגוחכים.

הסיבה שרוב האנשים לא יקנו היא כי מרבית האנשים יעדיפו להגיע למוסך, לקבל את השירות (ההתקנה) וללכת הביתה עם חשבונית ואיזשהי אחריות.

אני לא יודע לגבי קניית חלפים מחו"ל אבל אם יש לך מעט נסיון בקנייה בEBAY אז אני לא רואה סיבה לדאגה.

כמובן שהדבר החשוב ביותר (מלבד הידיעה שאתה קונה אצל מישהו שביררת עליו) הוא לוודא שאתה קונה את החלק המדויק ולא רק משהו הקרוב לזה.

לגבי המכס שעל הקנייה אני לא יודע (למרות שעדין ישתלם כאשר מדובר בכאלו הפרשים).

פורסם

שיעור המכס הוא 6% (מידע שמצאתי כאן)

אין לי מושג כמה יעלה המשלוח אבל גם אם זה יכפיל את מחיר הפנסים, עדיין זה יהיה רבע מהמחיר בארץ...

פורסם

לדעתי שווה מאד.

רק תבדוק טוב טוב אם הפנס אכן מתאים לדגם הספציפי שלך.

בהצלחה. :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

הי,

שווה לייבא חלפים מחו"ל אם יודעים במדוייק את המחיר בארץ וכן את הדגם המדוייק...טעות פה תעלה ביוקר.בקשר למכס אם אני לא טועה זה משתנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תבדוק טוב טוב את המוצר ואם הוא מתאים לדגם שלך.

תשווה גם מחירים אחרי המסים והכל ותבדוק אם ההבדל שווה את זה.כי בכל זאת אם אתה עושה את כל העניין בארץ אז יש לך אחריות כלשהי.

פורסם

תודה לכל המגיבים. כיוון שאני יודע בדיוק מה אני צריך, אקנה זאת eBAY.אשתף אתכם בחוויות לאחר שאקבל את הפנסים ואשלם מכס. נושא המכס הוא מבלבל משהו, כיוון שפנסים הם אביזר בטיחותי והמכס עליהם נמוך יותר, אך כנראה שלא אדע זאת עד שיבקשו ממני לשלם.אולם, אפילו אם מחיר המשלוח לשני פנסים יהיה אכן 100 דולר, והמכס 46%, עדיין זה יוצא זול הרבה יותר מאשר בארץ. (60 דולר עלות, 46% מכס, 100 דולר משלוח, והגענו למשהו כמו 800 שקל לזוג פנסים, לעומת 2300 בארץ הקודש)

ושוב, תודה למגיבים.

לשם הענין, רק תראו את המגוון והמחירים ב eBAY:

כל הרשימה מתייחסת רק לפנסים אחוריים לקרייזלר ניאון

http://motors.search.ebay.com/tail-lights_Lighting-Lamps_W0QQcatrefZC6QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQfcclZ1QQfclZ3QQfgtpZQQfmmdZneonQQfmmkZdodgeQQfposZQ5AIPQ2fPostalQQfromZR2QQfrppZ50QQfsooZ2QQfsopZ2QQftrtZ1QQftrvZ1QQfyhiZQQfyloZ1996QQlopgZQQmppfqyZtailQ20lightsQQsabfmtsZ1QQsacatZ33707QQsadisZ200QQsaobfmtsZinsifQQsaprchiZQQsaprcloZQQsargnZQ2d1QQsaslcZ2QQsbrftogZ1QQsofocusZmppf

פורסם

אם אני לא טועה, אתה יכול לשלוח ה"פ בebay למוכר ולשאול אותו כמה עולה משלוח לישראל.

"הבעיה עם העולם היא שהמטומטמים הם בעלי ביטחון עצמי מופרז והחכמים מלאי ספק." (ברטרנד ראסל)

פורסם

לנאון "ים" בחלקים בEBAY היות וזה רכב מאוד נפוץ בארה"ב.

המחירים ממש נמוכים (לא תמיד אבל בדר"כ) הבעיה היא עלות המשלוח והעובדה שלא כולם מוכנים לשלוח לארץ הקודש והמכס!!!

אבל ככלל הרבה פעמים יש יופי של מציאות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חלק גדול ממוכרים שולחים לכל מקום בעולם, כולל ישראל.

ביררתי מחירי משלוח, והם נעים בין 54 ל- 70 דולר.

פורסם

יש לשים לב למחירי המשלוחים שרושם המוכר כי הרבה פעמים הם עושים כסף מהמשלוח ולא ממכירת החלק. לדוגמא רכשתי לא מזמן חלק ששויו כ10$ במחיר 99 סנט אבל המוכר דרש עבור המשלוח (בתוך ארה"ב) 28$ כאשר מחיר המשלוח האמיתי הוא בסביבות 7$. אנחנו לא פראירים, שימו לב.

פורסם
אולם, אפילו אם מחיר המשלוח לשני פנסים יהיה אכן 100 דולר, והמכס 46%, עדיין זה יוצא זול הרבה יותר מאשר בארץ. (60 דולר עלות, 46% מכס, 100 דולר משלוח, והגענו למשהו כמו 800 שקל לזוג פנסים, לעומת 2300 בארץ הקודש)

שים לב שהמס הוא על מחיר המוצר+המשלוח

160 דולר + מס של 46% יגיע כמעט ל1000 שקל ולא ל800

• תוכן חדש...