Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכחו שאין לנו מיליון שוטרים בארץ - בשביל לעקוף כאלה דברים צריך שהם לא יהיו עסוקים - ולא חסר להם מה לעשות.

אם מתקבלת תלונה רשמית - הם חייבים לגשת ולבדוק - זה נכון.

אבל זה גם עניין של אחריות אישית וגם - חינוך!

אני לא סובל את ההתנהגות הזאת בשכונות מגורים - סוציומאטיות מוחלטת! - לא צריך חוק שיפחיד אותנו בשביל למנוע מאתנו להתנהג כמו "פיסות צואה" בעדינות משהו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא עורך מסיבות טבע עם האוטו בחניה של הבניין, שאלתי לידע כללי בלבד ולא בשביל לדעת אם יתפסו אותי מה אקבל.

x

פורסם

:shock:וואו לשוטר מותר לתת לי דו"ח על פול ווליום? זה כבר חדש לי

תמיד חברים שלי צוחקים עליי כשאני מנמיך את הווליום כשיש ניידות בסביבה אבל תמיד היתה לי הרגשה שאני צודק :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

מוזר מאוד,

עוד בהיותי קטן..

בן בערך 14-13,הייתי יוצא הרבה עם אח שלי..שהוא כמוני היום.(יציאות,הגברות ובלאגנים..רק שהוא בלי ניסיון שצוברים פה במערכות).

אמרתי לו: "תנמיך תנמיך יש לידך ניידת "באותו הזמן הייתי מפחד ממשטרה וכאלה,הדבר הכי שנוא עליי היה משטרה.

ובמקום שהוא ינמיך,עשה לשוטרים"דווקא"והגביר...עוד יותר!

שלא תחשבו שאני סתם מדבר,הסאב הישן שהיה לנו זה בעצם Punch XLC של רוקפורד,שניים(השני לא יודע לאן נעלם)וזה היה בערך 400WRMS.

אבל מה שמוזר הכי הרבה היה,שהשוטר אפילו לא הסתכל לעברנו=\

פורסם

לא יודע מה החוק אומר אבל אני פעם כמעט קיבלתי קנס בגלל זה....

היה לי מיול והיה לי במיול 2 רמקולים של פיוניר 6X9 עם מגבר והייתי שומע בפול ווליום תמיד והמיול היה פתוח אז כולם היו שמעים איתי חחח יומאחד עצרה אותי משטרה ואמרה שאסור לשמוע מוזיקה רועשת בין כל מיני שעות וכאלה ושהוא עושה לי טובה עכשיו שהוא לא נותן לי קנס בלה בלה בלה איך שיצאתי ממנו שמתי שוב מוזיקה מנאייק מעצבן...

פורסם

חחח זה לא מעניין אף אחד איזה שטויות אתם עושים חחח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...