Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפיקות מהדיסק הקשיח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, מדובר במחשב שנקנה מKSP לפני כשנה ועד עכשיו עבד לא רע. (נקנה ב-1000 שקל :))

ההרדיסק הוא מקסטור SATA 7.2K.

לפעמים נשמעות דפיקות חזקות (שומעים אותן עד לחדר הסמוך, שדווקא לא כל-כך סמוך), בממוצע 10 - והמחשב נתקע, ואז ממשיך לעבוד כרגיל.

יש למישהו השערות תוך כמה זמן ילך הדיסק? (לא שיש לי שם מידע כזה חשוב, ומה שחשוב מגובה על FLASH DRIVE. אבל בכל זאת יש דברים נחמדים....)

אין לי זמן ועצבים לקחת אותו עד לאשדוד כדי שיפעילו אותו, יראו שהכל תקין וישלחו אותי חזרה.

אביעד :)

פורסם

מכיר את הסוגיה.

פרק את הכונן מהמחשב, תן לו מספר מכות יבשות, כאלה שלא ישאירו סימן.

תמשיך להרוג אותו, עד כדי כך שהמחשב כבר לא יזהה אותו.

עכשיו קח אותו ל KSP - יחליפו לך אותו במקום.

- אין מה לעשות, אחרת אתה תסונג'ר הלוך ושוב.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ההרד דיסק בדרך לעולם טוב יותר (של איזה חברה הוא?). אם יש לך גיבוי לכל החומר כמו שציינת אין לך מה לדאוג בנושא.

קצת מוזר שהרד דיסק הולך אחרי שנה אחת בלבד, אני מכיר כוננים שעובדים שנים. אני מתאר לעצמי שאתה משאיר את המחשב דולק 24 שעות ביממה..

פורסם

הוא ציין , מקסטור .

אם אתה לא מעוניין לנסוע , נסה לשים אותו במקפיא , ציינו כאן בעבר שזה עוזר , לך תדע .

בכל אופן - הייתי מציע להחליף אותו במסגרת האחריות , לא היית רוצה לאבד אותה ואז להצטרך להחליף אותו בתשלום .

פורסם

צודק- לא שמתי לב.

אם הוא ילך עם ההרד דיסק ויפעילו אותו במעבדה ויראו שהוא עובד- לא יחליפו לו את הכונן וישלחו אותו חזרה הביתה.

יש לי הארד דיסק (פקארד בל 1 ג'יגה משנת 97) שגם השמיע דפיקות עד שנהרס לגמרי, אז זה רק עיניין של זמן עד שהוא יפסיק לעבוד.

עכשיו תחשוב מה לעשות, להרוס אותו וללכת לממש את האחריות או לחכות עד שימות לבד.

פורסם

זה KSP

זה אורך החיים של ההרד דיסקים שלהם

תגבה הכל

לך לשם עם ההרד דיסק, הם יחליפו

אם לא, תגיד שאתה יודע שהם קונים מחודשים משערי המפעל ומורידים מדבקות שמציינות את זה בחנות אחרי שהם מבאים את המכולה לארץ

פורסם

זמן פטירה משוער? בין מחר לבין עוד חודש. נא לגבות עוד אתמול.

בשביל להפעיל את האחריות, ניתן לבחור בין מכות יבשות (אני) או הסרה נסתרת של הלחמה (מקצוענים...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

להחליף אותו במיידי ולהתעקש. לא הייתי נותן לו מכות או שם אותו במיקרו\פריזר כדי שלא יהיה ל-KSP פיתחון פה כנגדך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

גם אני הבעלים הגאים של מקסטור 80GB SATA.

כאשר מופעל על המחשב עומס רב (בעיקר אימיול שעובד ואני רוצה לצפות בסרט בזמן שהסרט עצמו יורד) ישנו צרצור/חריקה מה-HD.

פרט למצב הזה (ולכך שבמחשב שלי אני לא יכול למדוד ל-HD את הטמפ', אך כן יכול כאשר הוא מחובר במחשב אחר) אין בעיות.

אני זוכר שהייתה לי התופעה גם ב-HD של IBM באחד המחשבים הישנים שלי, אך הוא מעולם לא הפסיק לעבוד.

מישהו מכיר את התופעה?

תודה.

פורסם

אני זוכר שהייתה לי התופעה גם ב-HD של IBM באחד המחשבים הישנים שלי, אך הוא מעולם לא הפסיק לעבוד.

מישהו מכיר את התופעה?

תודה.

במחשב שלי יש רק HD של IBM, כולם ללא יוצא מין הכלל משמיעים נקישה של מעין צעד קדימה-שניים אחורה וציפצוף מידי פעם.

הוותיק שבהם, 40GB, הוא עוד מעט בן 6, והצעיר, 200GB, בן כשנה או שנה וחצי.

ביניהם יש עוד אח בינוני - 120GB, גם הוא של IBM וגם הוא בתורו משמיע נקישות אחת לזמן מה. הוא בן 4 שנים עוד מעט.

לפחות עבור HD של IBM, לא הייתי אומר שאלה נתונים מדאיגים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לצערי , בתור אחד שמכר מחשבים לפני כמה וכמה שנים, ובכמויות, הדיסקים של IBM היו מאוד בעייתיים.

יותר נכון, חלק היו אמינים להפליא, וחלק עשו צרות צרורות.

היו סדרות מצויינות והיו סדרות דפוקות של אותו הארדיסק....

בסופו של דבר, על מנת לעצור את הסחף וזעם הלקוחות, החלפנו לכולם ללא תשלום ל WD או SEAGATE.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
היו סדרות מצויינות והיו סדרות דפוקות של אותו הארדיסק....

אתה יודע למה?

את הסדרות הטובות יצרו להם WD.

לגבי KSP

במקרה הטוב תקבל פוג'יטסו יד שביעית

במקרה הרע - איזה זבל סיני שעולה 3 דולר.

• תוכן חדש...