Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפיקות מהדיסק הקשיח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק- לא שמתי לב.

יש לי הארד דיסק (פקארד בל 1 ג'יגה משנת 97) שגם השמיע דפיקות עד שנהרס לגמרי, אז זה רק עיניין של זמן עד שהוא יפסיק לעבוד.

עד לפני כמה חודשים היה לי הארד דיסק 124 מגה, בן 15 שנה שסחב מעולה (אמנם הרעיש כמו DL, אבל סחב!)

תן לו כמה מכות יבשות, רק תיזהר, מבחינתך פרק אותו ותעלה איתו על רכבת הרים, תנענע חזק, בקיצור - תהרוס בלי להרוס.

ותן לKSP לשבור את הראש, מומלץ למלא אותו בפורנו בעלי חיים לפני, כדי שKSP לא ירצו שתחזור :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

KSP לא אמינים בעליל. כחצי שנה לאחר שקניתי משם מחשב (ללא מסך ב6,000 ש"ח) הכרטיס הגרפי התחיל לעשות בעיות והוחלף למשומש מאותו דגם. גם הכרטיס השני עשה בעיות והמחשב היה מידי פעם באמצע משחקים או עבודה. הם התנערו מאחריות, האשימו אותי ואת חברת חשמל שבגלל המפלי מתח נשרף כרטיס, בפועל הכרטיס עבד אבל לא חלק.

בסופו של דבר סיימתי עם נזק של כרטיס גרפי + לוח אם ועם אדיוטים שעדיף לדבר ללמפה ולא איתם. ניצלתי את ההזדמנות ושידרגתי ל7600GT שהיה אז אחד החזקים בשוק.

אני מKSP לא אקנה אפילו דיסקים ריקים לצריבה יותר - מי שמתכנן לקנות שם צריך לדעת שאין לו אחריות בכלל.

פורסם

ל-IBM הייתה סדרה אחת דפוקה בנפחים של 20GB~40GB

מאז היא הספיקה להיפטר מהחטיבה הזאת של הקשיחים

לגבי הבעיה - ה-HD ימסור את חייו ליוצרו, אם אתה רוצה לזרז אותו תתחיל להפעיל בנצ'מרקים של HD בלופים, זה כבר יחסל אותו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...