Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש י"ם 1.6.07+תמונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השברולט הלבנה זה אלקמינו או מליבו (לא רואים בתמונות אם זה ארגז פתוח או תא מטען)?

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
החיפושית השחורה פשוט מדהימה!!!:shock:

מה הקטע של הX19 עם סמל של פרארי?:?

ששאלתי אותו אתה יודע מה הוא ענה לי?

פרארי ופיאט הם אותה חברה זה לא משנה לך בחור.

והיה קטע מגעיל שהוא כל שניה אמר למישהו אל תגעו באוטו..אבל שנסעתי אחריו שהוא יצא היה נראה לי כאילו לא אכפת לו מהרכב עם הצורת נסיעה שלו, השתוללות על הכביש בצורה מדהימה פשוט.

פורסם
והיה קטע מגעיל שהוא כל שניה אמר למישהו אל תגעו באוטו..אבל שנסעתי אחריו שהוא יצא היה נראה לי כאילו לא אכפת לו מהרכב עם הצורת נסיעה שלו, השתוללות על הכביש בצורה מדהימה פשוט.

אני לא מבין מה מגעיל בזה שמישהו מבקש שלא יגעו לו ברכב - הרבה יותר מגעילים אותי אלו שמוכרחים לבדוק עם האצבעות שלהם את איכות הצבע והריפוד, ומשאירים במקרה הטוב טביעות אצבעות משומנות, ובמקרה הרע שריטות מהחגורה המרשימה שלהם.

ועוד משהו - אין לזה שום קשר לזכות שיש לו לקרוע את המכונית שלו - אל תשכח שהיא שלו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני לא מבין מה מגעיל בזה שמישהו מבקש שלא יגעו לו ברכב - הרבה יותר מגעילים אותי אלו שמוכרחים לבדוק עם האצבעות שלהם את איכות הצבע והריפוד, ומשאירים במקרה הטוב טביעות אצבעות משומנות, ובמקרה הרע שריטות מהחגורה המרשימה שלהם.

ועוד משהו - אין לזה שום קשר לזכות שיש לו לקרוע את המכונית שלו - אל תשכח שהיא שלו.

כי זה מגעיל :)

ואני לא אכפת לי כל כך...אני לא אוהב לנגוע במכוניות שלא שלי, אח"כ אם קורה משהו, יש אי נעימות.

אז לא נוגעים מההתחלה

אבל אם כבר ביקשת לפחות אל תשתולל על הכביש, בהשתוללות שלו הוא כמעט נכנס ב 4 מכוניות ממה שהצלחתי לספור.

פורסם

"ועוד משהו - אין לזה שום קשר לזכות שיש לו לקרוע את המכונית שלו - אל תשכח שהיא שלו."

רק שלא נשכח שכל פירפור גלגלים במפגשישי ת"א מקפיץ אותנו

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

ואני לא אכפת לי כל כך...אני לא אוהב לגוע במכוניות שלא שלי, אח"כ אם קורה משהו, יש אי נעימות.

אז לא נוגעים מההתחלה

אבל אם כבר ביקשת לפחות אל תשתולל על הכביש, בהשתוללות שלו הוא כמעט נכנס ב 4 מכוניות ממה שהצלחתי לספור.

עמרי, אין שום קשר בין זה שהוא לא רוצה שיגעו לו באוטו לבין איך שהוא נוהג.

חוץ מזה - זכותו לנהוג ברכב שלו איך שהוא רוצה ובתור מתחרה לשעבר במירוצי אשקלון אני לא חושבת שהוא היה במצב של "כמעט נכנס" בשום דרך...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

היי

אני לא יודע על מי מדובר, לא מכיר את המשתתפים.

אבל ככלל, נראה לי שמי שמשתתף במפגש המועדון,

מי "ששייך" יותר או פחות למועדון ו/או לחוג שנוצר סביבו,

חייב לנהוג לפחות ברכב האספנות בקצת יותר זהירות ובהתאם לחוקי התנועה

מאשר אם מדובר "בסתם" נהג וברכב רגיל.

אם אנחנו ניתן כבוד לנהיגה ולחוקים - יכבדו את המועדון עקב כך.

אם נתנהג הפוך - גם ההתייחסות אלינו תהיה הפוכה.

שבוע טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ואני לא אכפת לי כל כך...אני לא אוהב לנגוע במכוניות שלא שלי, אח"כ אם קורה משהו, יש אי נעימות.

אז לא נוגעים מההתחלה

שוב - אין שום קשר בין הדברים.

אם הבחור נהג בצורה מסוכנת, אולי צריך למלוק לו את הראש על עבירת התעבורה המסוכנת ועל התדמית השלילית שהוא יוצר לחובבי הרכב הקלאסי, אבל אין לזה שום קשר לזכותו המלאה לבקש מאותם חסרי נימוס וחינוך שלא יגעו לו ברכב.

אגב - גם אם זה מגעיל אותך, אני מודיע מראש ובהכנעה שאני שונא שנוגעים לי ברכב, ויחד עם זאת אני אוהב לנהוג "חזק" על ה-B שלי (אבל אני נגד השתוללות מסוכנת בכבישים). מכיוון שפעם בעתיד אני אגיע איתה למפגש ירושלים, כדאי שהמגעילים שנוגעים במכוניות שאינן שלהם ידעו את זה - זה יחסוך רוגז מיותר לכולם.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אל תדאג אני לא נוגע במכוניות :)

ואם כבר הוא כל כך שומר על הרכב, אז שינהג עליו בזהירות כי לא מוצאים רכבים כאלה בזבל

פורסם
השברולט הלבנה זה אלקמינו או מליבו (לא רואים בתמונות אם זה ארגז פתוח או תא מטען)?

לא אלקמינו רגילה שני דלתות:

בתמונות שלוש נסיכות!

DSCF3563.jpg

DSCF3537.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רכב אספנות ספורטיבי אינו מהנה רק למראה אלא גם לנהיגה... :wink:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
ששאלתי אותו אתה יודע מה הוא ענה לי?

פרארי ופיאט הם אותה חברה זה לא משנה לך בחור.

דברתי עם ציון הבעלים בתחילת המפגש, ויש הרבה סוגים של חובבי רכב כל אדם משפץ את הרכב לטעמו ולהבנתו, בעל הרכב ינק את אהבתו לנהיגה מהירה, והיה אחד ממשתתפי ראלי אשקלון ובאר-שבע הרבה לפני שמוסד נושא האספנות בארץ, חיבתו לנהיגה מהירה, עולה על רצונו לשמר את הרכב בצורה שמרנית, ורצונו של אדם כבודו! בכל מקרה לפחות מהתרשמותי, יש מקום לחבק אלינו את כל חובבי הרכב הקלאסי בירושלים וכאשר יתהווה גרעין מכובד של רכבים שנוכל לצאת איתם לפעליות, לכל חבר יהיה מקום ותרומה לאווירה ולאופי של הסניף, אי אפשר להיות אחראיים על התגובות של כולם, ישנם בעלי רכב שנותנים לכולם להיכנס לרכב ולהתרשם, יש כאלה שאפילו לוקחים בשימחה את הילדים לסיבוב ויש כאלה שלא! צריך לכבד את רצון כולם-זוהי בדיוק התרבות המוטורית שאני מדבר עליה והיא אמורה לחלחל לשני הצדדים הן לבעלי הרכבים והן לצופים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כל הכבוד! לא יכולתי להגיע בשישי הזה, כפי שהייתי רוצה- שישי הבא בתכנון! רן, אני צריך הכוונה צמודה- לא בא לי להסתבך ברחובות הירושלים עם המשאית הגדולה! האם תהיה לי גישה לשם בכלל- אני באורך כ-8 מטר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...