Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילקול ברנו מגאן חדשה מהסוכן

zvi-ka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בשעה טובה הלכנו לקחת מסוכנות רנו את הרנו מגאן החדשה שלנו. לאכזבתינו, כבר בנסיעה הראשונה מהסוכנות התגלתה תקלה .

(אני כבר שומע את הגיחוחים של אוהבי המכוניות היפניות על הפתיח הזה, אבל לא על כך רציתי לדבר !! )

התקלה היא שכשידית ההילוכים האוטומטית במצב טיפרוניק, אי אפשר להחליף הילוכים ידנית. (במצב D ההילוכים בסדר).

דיווחתי מיד טלפונית לסוכנות רנו על התקלה, אך רק מחר בבוקר יומים אחרי שלקחתי את האוטו אבוא איתו לסוכנות ומוסך רנו (כי היתי מחוץ לעיר)

שאלתי היא האם במקרה כזה, ובמיוחד אם יתברר שהתקלה חמורה (למשל שצריך לשפץ או להחליף את הגיר), יש לי זכויות כלשהן מעבר לתיקון במסגרת האחריות. האם אפשר לדרוש במצב כזה להחליף את האוטו ? אשמח לכל הצעה

תודה

יצחק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להחליף את האוטו ממש לא בטוח. אם להחליף גיר, ואני מקווה שלא צריך , אז רק לחדש לחלוטין ולא לוותר.

כולי תקווה שמדובר בתקלה קלה או חוסר תפעול נכון (מבלי לפגוע).

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתברר שמדובר בידית הילוכים לא תקינה ומחליפים לי אותה (עם החלקים האלקטרונים שמתחתיה).

האוטו החדש נשאר עד מחר במוסך ( כי צריכים להביא את החלק ).

זה מעצבן מאד.

תודה

יצחק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...