Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה תצליח. לגבי הסיכויים' date=' הם בוודאי יהיו גבוהים יותר משל כל מוסך אחר שעובד ללא ספר צמוד, וכמעט כולם עובדים בלי ספר צמוד.[/quote']

לדעתי סיכויי הצלחה שלו יהיו נמוכים משל מוסך, גם אם יעבוד עם היינס שמיינס. אתה חושב שהוא החזיק פעם רינג ביד? רק שיזהר לא לשבור אותו לפני שהוא מלביש את זה לבוכנה, ואיך בדיוק הוא יתקין את הבוכנות לתוך המנוע חזרה ללא מכווץ רינגים? ואולי הצילינדר שחוק מעבר לאפשרות להתקין רינגים? איך הוא ידע זאת ללא נסיון כמו שיש למוסך?

ראש מנוע או רינגים, וגם של קליאו או אופל זה לא עבודה מסובכת למוסך - גם אם הוא עובד ללא ספר.אחרת היו כולם פושטים רגל בגלל עבודות חוזרות.

פורסם

שתי תוספות קטנות:

1. תסמן כל בורג שאתה מפרק, זה יכול להעשות בדרך של הכנסת החלקים לשקית נילון ורישום קפדני של מקור החלק.

2. העבוד בטור. התחלת בראש המנוע? סיים את העבודה וסע ברכב. כך תדע מה איכות העבודה בחלק הספציפי.

תקין? תעבור לרכיב אחר.

פורסם

סעיף 1 - המלצה טובה.

סעיף 2. - אי אפשר לעשות חצי עבודה ואז לבדוק, אתה מפרק ראש לעשות רינגים, אתה לא יכול להרכיב אותו למקום לבדיקה לפני שאתה מחליף את הרינגים.

פורסם
לדעתי סיכויי הצלחה שלו יהיו נמוכים משל מוסך, גם אם יעבוד עם היינס שמיינס. אתה חושב שהוא החזיק פעם רינג ביד? רק שיזהר לא לשבור אותו לפני שהוא מלביש את זה לבוכנה, ואיך בדיוק הוא יתקין את הבוכנות לתוך המנוע חזרה ללא מכווץ רינגים? ואולי הצילינדר שחוק מעבר לאפשרות להתקין רינגים? איך הוא ידע זאת ללא נסיון כמו שיש למוסך?

ראש מנוע או רינגים, וגם של קליאו או אופל זה לא עבודה מסובכת למוסך - גם אם הוא עובד ללא ספר.אחרת היו כולם פושטים רגל בגלל עבודות חוזרות.

שאלות טובות, ולכולן יש תשובות טובות (1. לא יודע, אבל זה לא חשוב. 2. שואלים מאחד מחברי הפורום. 3. הולכים לבית מלאכה לחריטת מנועים והוא כבר יודע לומר לך איזה אוברסייז צריך, אם צריך), אבל במקום לטחון בדיונים אינסופיים, אני אגש שוב לשורה התחתונה של הסטטיסטיקה הפרטית שלי:

נו, זה מתקדם. עוד כמה תגובות ואתה מגיע ל100 אחוז, שהם בדיוק אחוזי ההצלחה שהיו לי בשיפוצי מנוע והחלפת מצמדים בעבודה קפדנית ע"פ ספר, ובדיוק אחוזי הכשלון שהיו לי במסירת עבודת החלפת מצמד למוסך.
פורסם

קודם כל יש לה שרשרת טיימינג ולא רצועה, לסקודה.

אם אין לך ספר או מידע טכני אתה בבעיה, נסה לשאול כאן בפורום ומקווה שתקבל את המידע שאתה צריך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קודם כל יש לה שרשרת טיימינג ולא רצועה, לסקודה.

אם אין לך ספר או מידע טכני אתה בבעיה, נסה לשאול כאן בפורום ומקווה שתקבל את המידע שאתה צריך.

שאלתי בעבר http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143709

וענו לי פעם אחת ולא המשיכו לענות לי. הניסיון שלי חיפוש במעמקי האינטרנט העלו חרס. עכשיו אני מנסה לחפש מידע במוסכים.

אני מתחיל בקטנה ואז יתחיל להריץ שיחות עם מוסכנקים מכל הארץ.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...