Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סט קומפוננט של אינפיניטי רפרנס, עכשיו הטוויטרים שלו נדפקו לי. פעם עובדים פעם לא.

יש לי אופציה לקנות מחבר הפורום פה טווטרים.

רציתי לדעת איך אני יודע שאני יכול להחליף בין הטיוויטרים?

טויטרים של הרץ HT-18.

במקום מה שהיה לי בסט.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

למה שלא תגביר את הטוויטרים דרך ה- HU בנפרד ותקבל BI-AMP?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

זאת גם אפשרות, השאלה שלי במידה ואני מחבר אותם לקומפוננט , זה יתאים או שלא יהיה אפשר לשדך בינהם?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

ןמי אמר שהטויטרים נהרסו?

אולי הקרוס אובר לא עובד היטב?

תעשה בדיקה לפני שתגיע להחלטה.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

התדר התחתון שבו עובדים הHT-18 הוא 2KHZ

אם נקודת הקרוס שלך מעל זה הוא אמור לעבוד בלי בעיה

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

נקודת החיתוך של הקרוסים של האינפיניטי רפרנס היא 3.5 קילו הרץ.

לא צריכה להיות לך בעיה מבחינה של לחבר על הקרוסים האלה טוויטרים של הרץ וזה שינוי מבורך ביותר כי מדובר בטוויטרים הרבה יותר מדוייקים ומפורטים מאלו של הרפרנס.

יש לי סט שלם של אינפיניטי רפרנס חדש לגמרי בעצם שהוצאתי מהטויוטה שלי לטובת אילייט (אפשר להבין למה) אם אתה רוצה חלפים לסט אתה יכול לפנות אלי בהודעה פרטית ונסתדר משם.

גם אם אני אתקין את המידבאסים האלה שוב באיזה רכב במשפחה - את הטוויטרים שלהם אני לא מתכוון להתקין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...