Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מרצדס אי קלאס 2001 ויש שם רדיו דיסק מובנה שבא עם האוטו.. הרדיו דיסק הזה לא קורא דיסקים לא מקוריים

ורציתי לשאול מה אני יכול לעשות על מנת שיקרא.. לפי מה שאני זוכר שהסתכלתי מאחוריו אין אפילו יציאות AUX שלפחות דרכן ההיתי מחבר איזה מכשיר אמ פי 3 או משהו..

מישהו מכיר פיתרון לזה שיקרא צרובים?... ואם הפיתרון היחידי זה הוספת די וי די .. אז בבקשה תמליצו לי על דגמים

ועל מה אני אמור להסתכל כשאני קונה מכשיר.. הדברים החשובים. אני לא מתכוון להשקיע בזה הרבה כסף גג 1000 ואם אפשר אז רצוי פחות.סך הכול לשמוע מוזיקה.. בלי מגברים ושטויות.

פורסם

בפעם האחרונה ששאלתי שם על זה .. במוסך.. הם אמרו שלא. וגם אין במערכת הזאת מצב AUX.. רק טיונר ודיסק ככה שלא נראה לי שיש דרך. ואיך הדגם הזה של הדי וי די ..? דגם: 5250 עם שלט Super Sound הוא עולה 400 שקל.

אם מחברים די וי די בנוסף.. למה בכלל מחברים אותו לא ליציאה של הAUX?

פורסם

תנסה במעבדה טובה ניתן לעשות AUX במכשיר. דרך אגב במידה ולא מחובר הטלפון למכשיר המקורי אני לא רואה סיבה להשאיר את הרדיו המקורי.

פורסם

לא עניתם לי איך הדי דוי די שרשמתי.. דגם: 5250 עם שלט Super Sound ב-400 שקל..

ויש לי דיבורית.. אבל היא לא מחוברת לרדיו. לא כל דיבורית אפשר לחבר אליו נכון??ואם כן אז איך?

והתכוונתי.. שאם אין לי יציאה של AUX אז למה הדי וי די מתחבר? אתה רוצה להגיד לי שלתדר FM?

ואם מישהו יודע אם יש מעבדה שעושה את זה באיזור חיפה-קריות.. וכמה זה אמור לעלות

או שמישהו פשוט יוכל להגיד לי איך עושים עם זה תרשים או משהו?

פורסם

הDVD הוא פשוט סך הכל אם אין לך ציפיות גבוהות אז הוא יעשה את העבודה. לגבי דיבורית התכוונתי לדיבורית מקורית של מרצדס. אם אין כניסת AUX אז ניתן לחבר דרך משדר FM והאיכות בהתאם. לא ניתן לחבר דרך הצ'נג'ר כי הוא עובד דרך סיב אופטי, אני יחזור שוב עדיף לך להחליף את הHU ולא להכניס את המכשיר למעבדה , היום כמעט בכל מכשיר בסיסי של החברות המוכרות יש AUX וMP3.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי ניסיון עם הרדיו דיסק המדובר והוא גרוע , אצלנו החליפו אותו 4 פעמים בתוקף האחריות וכל פעם לאחר כמה שבועות הוא הפסיק לקרוא דיסקים.(ועוד אחד שאני מכיר היתה לו בעיה דומה).

אין לו יציאות לצ'נג'ר וחבל על הזמן בהתעסקות איתו.

הרדיו דיסק מחובר לטלפון , ברגע שתחליף רדיו דיסק אתה למעשה מבטל את הדיבורית המקורית שהגיעה עם הרכב , ומבטל את השליטה על הווליום והעברת השירים דרך ההגה.

אני התקנתי אלפיין 9855 ועד עכשיו אני נהנה ממנו מאוד , ניתן להוסיף מתאם של אלפיין שבפעם האחרונה שביררתי עליו הוא עלה סביבות ה-900 שקל כולל התקנה ואז למעשה תוכל בעזרתו להעביר שירים ולשלוט על הווליום מההגה ובנוסף גם תוכל לחזור להשתמש בדיבורית.

• תוכן חדש...