Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 שאלות שאני רוצה לדעת:

1. כבל RCA אני מחבר לרדיו דיסק ומהרדיו דיסק למגבר?

2. קומפוננט בא עם 2 רמקולים+2 טויטרים וקרוס אובר, איך מחברים ביניהם?

רמקולים+טויטרים לקרוס אובר ואז מקרוס אובר למגבר או איך?

תודה רבה

Kia Sportage, 2014 

פורסם
יש לי 2 שאלות שאני רוצה לדעת:

1. כבל RCA אני מחבר לרדיו דיסק ומהרדיו דיסק למגבר?

2. קומפוננט בא עם 2 רמקולים+2 טויטרים וקרוס אובר, איך מחברים ביניהם?

רמקולים+טויטרים לקרוס אובר ואז מקרוס אובר למגבר או איך?

תודה רבה

1. כן RCA מגיע מהרדיודיסק למגבר - תפקידו להעביר את אות השמיעה למגבר - רצוי להעביר יחד איתו את כבל הרימוט - פיקוד

מה רדיודיסק למגבר על מנת שהמגבר ידלק מתי שהרדיודסק פועל

צבעו בד"כ כחול או כחול לבן - והוא יחד עם אנטנה חשמלית .

2. קומפוננט - הוופרים מתחברים לקרוס איכן שרשום וופר טוויטר מתחבר בקרוס איכן שרשום טוויטר .

הקרוס מתחבר למגבר מהכניסה שרשום בה amp - input או משהו בסגנון .

אבל - תלוי איזה קומפוננט יש אצלך .

מקוווה שעזרתי רוני .

פורסם
1. כן RCA מגיע מהרדיודיסק למגבר - תפקידו להעביר את אות השמיעה למגבר - רצוי להעביר יחד איתו את כבל הרימוט - פיקוד

מה רדיודיסק למגבר על מנת שהמגבר ידלק מתי שהרדיודסק פועל

צבעו בד"כ כחול או כחול לבן - והוא יחד עם אנטנה חשמלית .

2. קומפוננט - הוופרים מתחברים לקרוס איכן שרשום וופר טוויטר מתחבר בקרוס איכן שרשום טוויטר .

הקרוס מתחבר למגבר מהכניסה שרשום בה amp - input או משהו בסגנון .

אבל - תלוי איזה קומפוננט יש אצלך .

מקוווה שעזרתי רוני .

אז הקרוס מתחבר למגבר בשני ערוצים, כל אחד + ומינוס נכון?

יענו מהקרוס יוצאים שני כבלים, שמכל כבל יוצאים עוד שניים, הבנתי נכון?

ותודה על ההסבר ה-1.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

עכשיו הבנתי, יש 2 קרוס אוברים, מכל קרוס יוצא כבל + ו -

כל קרוס מתחבר לערוץ במגבר נכון?

עוד שאלה, הסאב נגיד, מתחבר למגבר כשהכבל חשוף או שלכבל בסוף מתחבר משהו ואז מחברים למגבר?

בסוף של הכבל מורידים את הציפוי שמעל הכבל ומה שיש בפנים מחברים למגבר? או מה שיש בפנים מחברים אליו משהו ואז למגבר?

מקווה שהבנתם אותי.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אם אתה לא ממש יודע מה המשמעות החשמלית של פלוס וגם לא של מינוס - עדיף שקודם כל תקרא קצת "מבוא לחשמל" תעבור על מעגלים בסיסיים.

אחרי זה תקרא קצת בפורום על חיווט והתקנות מגבר, HU ורמקולים ורק אחר כך תיגש למשימה.

לבניתיים תיגש למתקין.

אם מושגים כמו פיוז לא מהדהדים לך בראש ביחד עם המילה "בטיחות" - תיגש למתקין, אל תחשוב אפילו על להתקין לבד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...