Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סמים קלים=שלילה קלה

סמים קשים=שלילה קשה

אם מחששים-לא נוהגים

למה לשתות ולנהוג כשאפשר לעשן ולעוף....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נמרוד, בתור אדם שאני מעריך את דעתו, תוכל לפרט מעט יותר על הסיבות שבעטיין אתה מחזיק בדעה הזו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מכמה טעמים:

1. כל סם, גורם לנזקים שונים לגוף ולמוח. גם סמים "קלים" כגון אקסטזי. חלק מהנזקים הם בלתי הפיכים.
  2. סמים יוצרים בעיות חברתיות רבות למשתמשים בהם, ולסובבים אותם.
  3. סמים קלים עלולים להיות פתח לסמים קשים. לא אצל כולם, אבל רוב הנרקומנים הכבדים לא התחילו עם קוקאין.
  4. רכישת סמים מזינה כלכלית גורמים עבריינים, ומחזקת אותם.
  5. לצרכני סמים קלים יש פחות הספק בחיים. למשק בית בו קיים צרכן מריחואנה קבוע יש פחות הכנסה ממשק בית "נקי".
  6. משתמשי סמים נוטים לנהוג תחת השפעתם ומתעלמים מהירידה ביכולת הנהיגה.

אפשר למצוא עוד סיבות, אבל אני חושב שזה מספיק. מי שרוצה לקרוא בעברית לא מסובכת כיצד משפיעים סמים על המוח, יכול לקרוא כאן.

נמרוד

פורסם

1. אקסטזי לא נחשב לסם קל גם אצל מי שחושב שיש דבר כזה סמים קלים (אני לא ממש לוקח צד בויכוח)

2. גם אלכוהול

3. המון דברים הם פתח לסמים קשים, סמים קלים (מריחואנה) בדרך כלל מעשנים בשביל לדפוק ת'ראש (כמו אלכוהול), סמים קשים לעומת זאת הם כבר הרבה מעבר לזה, בדרך כלל בשביל לנסות להתגבר על דכאונות וכו'

4. אם סמים "קלים" יהיו חוקיים זה יהיה זול יותר ולא יממן עבריינים

5. לא יודע, אבל בשביל שתוכל לקנות סמים קלים צריך שיהיה לך יותר כסף בדרך כלל, הנתון הזה הוא חד משמעי?

6. גם חלק מאלה ששותים אלכוהול

הבהרה קטנה - אני לא משתמש בסמים, לא קלים לא קשים ומעולם לא ניסיתי

פורסם

1. כל סם, גורם לנזקים שונים לגוף ולמוח. גם סמים "קלים" כגון אקסטזי. חלק מהנזקים הם בלתי הפיכים. האמת שמריחואנה משפרת לא מעט דברים, חוץ מזכרון לטווח קצר שהיא אכן בשימוש קבוע פוגעת בו
  2. סמים יוצרים בעיות חברתיות רבות למשתמשים בהם, ולסובבים אותם. לא מסכים עם זה
  3. סמים קלים עלולים להיות פתח לסמים קשים. לא אצל כולם, אבל רוב הנרקומנים הכבדים לא התחילו עם קוקאין. מסכים לחלוטין
  4. רכישת סמים מזינה כלכלית גורמים עבריינים, ומחזקת אותם. נימקו תגובה לפני כבר למה זה כרגע כך
  5. לצרכני סמים קלים יש פחות הספק בחיים. למשק בית בו קיים צרכן מריחואנה קבוע יש פחות הכנסה ממשק בית "נקי". זה סובייקטיבי לחלוטין, שטות גמורה לטעמי
  6. משתמשי סמים נוטים לנהוג תחת השפעתם ומתעלמים מהירידה ביכולת הנהיגה.לא נכון בכלל

פורסם
מכמה טעמים:

1. כל סם, גורם לנזקים שונים לגוף ולמוח. גם סמים "קלים" כגון אקסטזי. חלק מהנזקים הם בלתי הפיכים.
  3. סמים קלים עלולים להיות פתח לסמים קשים. לא אצל כולם, אבל רוב הנרקומנים הכבדים לא התחילו עם קוקאין.
  5. לצרכני סמים קלים יש פחות הספק בחיים. למשק בית בו קיים צרכן מריחואנה קבוע יש פחות הכנסה ממשק בית "נקי".

אפשר למצוא עוד סיבות, אבל אני חושב שזה מספיק. מי שרוצה לקרוא בעברית לא מסובכת כיצד משפיעים סמים על המוח, יכול לקרוא כאן.

נמרוד

1.נכון כל סם גורם נזקים גם קפאין גם אלכוהול וגם מריחואנה מי שמשתמש בדברים הללו צריך ליהיות מודע לנזקים וליתרונות שלהם

2.שטויות שטויות שטויות אני יכול להגיד שגם לחץ בעבודה גורם לבעיות ועוד משהו רוב הגברים והאבות המכים היו תחת השפעת אלכוהול

3.שטויות לא כל מי שממלא לוטו מתחיל ללכת לקזינוו וליהיות אובססיבי להימורים

4.בגלל זה צריך להפוך את הסמים קלים לחוקיים כמו בהולנד מצד אחד תמיד אנשים יעשנו סמים מצד שני הסמים מזינים גורמים עבריינים ואף גורמי טרור המדינה צריכה לעשות את השיקול שלה

5.אני לא יגיב על זה אפילו

6.אני ירגיש יותר בטוח לנהוג עם מישהו שעישן חשיש או גראס ולא עם מישהו ששתה אלכוהול ואני בטוחח שנהיגה תחת השפעת סמים יותר בטוחה מנהיגה תחת השפעת אלכוהול אני בטוח ב100 %

לסיכום אני לא בעד כל סוג של סם אבל אם כבר סם אז קנאביס ולא אלכוהול ואנשים תפסיקו ליהיות מרובעים ובעלי דעות קדומות תקראו תשמעו אנשים תבינו מזה סם קל מזה סם קשה אתם מאמין לכל מה שאומרים בטלויזיה וכל מה שאומרים באתרים של "אל סם " תקראו מחקרים תבינו לבד ואז תבואו ותיהיו אובייקטיבים ואל תמציאו שטויות שמלמדים בבצפר .

ועוד פעם אני לא בעד שום סם אני פשוט שונא שאנשים אומרים דברים כמו תוקים

חג שמח

פורסם
מכמה טעמים:

נמרוד

נמרוד שלום,

בכמה מילים-דעותיך נובעות מסטיגמות ובורות ומתאימות יותר לדעות קדומות במשטרים אפלים...אם לצרכני סמים יש "פחות הספק" בחיים אז עוד מעט תגיד שהומואים סובלים מפחות "נוחות" בחיים (לפחות הפאסיבים שבינהם) וכו....מדובר בשטות גמורה שלא גורמת לנזקים יותר מאשר אלכוהול, כולסטרול, סיגריות קפאין ועוד...אם יהפכו את הסמים הקלים לחוקיים זה יפתור את הבעיות החברתיות אותן ציינתה. לדעתי ניסו זאת במדינות אחרות (אומנםפחות מתקדמות מאיתנו) למשל: הולנד,דנמרק, נורבגיה, קרליפוניה, או מדינות שמאפשרות שימוש עצמי כמו: איטליה, אנגליה, אוסטרליה, שוויץ ועוד....

עוד מעט יגדו לנו לא לאכול בשר אדום או ביצים ולא לעבור 80 קמ"ש- מגוחך להחריד ופוגע בכבוד האדם וחרותו

ובמילה אחת- בלבלן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לצערי, העובדות שרשמתי מבוססות על מחקרים מדעיים וניתוחים של סטטיסטיקה ממשלתית אמריקאית, ואינם "דיעה" או "סטיגמה". צרכני מריחואנה נעדרים בממוצע פי שנים ימים מהעבודה לעומת עובדים שאינם צרכני סמים. שיעור המעורבות שלהם בתאונות בעבודה, גדול פי 3.6. העלות השנתית של שימוש בסמים בארה"ב היתה כ 180 מיליארד דולר בשנת 2002. 120 מיליארד מתוך העלות היו הפסדי תוצר של צרכני סמים:

costpercentage.jpg

מי שרוצה להתעמק יותר מוזמן לקרוא כאן.

צודק מי שטוען שאלכוהול מהווה בעיה חברתית גדולה בהרבה מסמים. היקף הבעיה נובע ככל הנראה מכך שאלכוהול הוא חוקי וניתן להשגה בקלות. אילו היו מתירים שימוש חוקי בסמים "קלים", קרוב לוודאי שנזקם החברתי היה חמור הרבה יותר.

שנים רבות הלעיטו יצרני הסיגריות את הציבור בנתונים כוזבים לגבי מידת הנזק שבעישון טבק. רבים התפתו להאמין לתעמולה הכביכול מדעית, ושילמו על כך בחייהם ובחיי הסובבים אותם. גם לסמים יש סניגורים. בד"כ אלו הם אותם אנשים שמרוויחים כסף ממכירתם או שמכורים להם בעצמם.

מאחר ורוב הקוראים כאן צעירים באופן יחסי, אני מרגיש חובה אישית לספק את האינפורמציה. כל אחד יכול להחליט איך הוא מנווט את חייו הלאה, ומה הוא שואף להשיג בהם. אין לי כוונה להתנגח עם חובבי הסמים מקרב הפורום, אבל אם למישהו יש נתונים מבוססים המראים שאין נזקים בסמים - אשמח לקרוא אותם.

נמרוד

פורסם

1. לגבי "הפסדי התוצר" אני מסרב לקבל את הנתונים האלו כמספרים בדוקים ומוחלטים.

זה מספר וירטואלי שמחשבים על סמך הרבה הנחות יסוד, וזה מאוד דומה ל"הפסדי הרווחים" של חברות המוזיקה עקב הורדות פיראטיות.

החישובים הנ"ל מראים שחברות המוזיקה מפסידות טריליוני דולרים בשנה - על סמך ההנחה הסמויה שכל אלבום שמישהו מוריד מהאינטרנט הוא היה קונה אם לא היתה אפשרות להוריד. זו הנחה מופרכת כי זה אומר שסטודנטים תפרנים עם 200 ג'יגה של שירים (ולא חסרים כאלו) היו קונים 2000 דיסקים בעלות כוללת של 100,000 שקל.

2. כמעט כל פעילות היא בעלת פוטנציאל לנזקים לגוף ולמוח. נהיגה היא דוגמא מצויינת.

3. הרוב המוחלט של צרכני הסמים הקשים התחילו ב.... סיגריות. האם זה אומר שסיגריות הן פתח לסמים קשים? ממש לא.

באופן זהה גם סמים קלים ( ==תוצרי הקנאביס) לא מובילים לסמים קשים.

4. אם מחר כל הסמים יהיו חוקיים זו תהיה מכה קשה לגב הכלכלי של הרבה אירגוני פשיעה. הפשע המאורגן מרוויח הון מסמים והכסף הזה מממן פעילויות מאוד שליליות (ואני לא מדבר אפילו על טרור, יש מספיק פעילות פלילית רגילה שממומנת מכספי סחר בסמים)

5. לגבי הנהיגה - אני מכיר הרבה משתמשי אלכוהול (כמעט כל מי שאני מכיר) ורובם המכריע לא נוהגים תחת השפעה כי הם מבינים שלא כדאי לערבב בין אלכוהול ונהיגה. אין שום סיבה שעם הסברה (ואכיפה) מתאימה זה לא יהיה אותו דבר עם מריחואנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אין סמים קלים יש סמים.

מקורי...

יש שני צדדים שאפשר לקחת בויכוח הזה, ולשניהם יש טיעונים נכונים: או שאתה בעד שמריחואנה תצטרף לאלכוהול ולסיגריות כסם חוקי, או שאתה בעד הוצאת את כולם מחוץ לחוק. אם הדעה שלך עומדת איפשהו באמצע (בעד אלכוהול אבל נגד מריחואנה למשל), אתה פשוט צבוע. אין הוכחה שהאחד מזיק יותר מהשני, ואם כבר לבחור אחד, אלכוהול יותר הרסני. הוא משבש לך יותר את החושים הנחוצים בנהיגה, והופך אותך ליותר אגרסיבי ואלים (בנהיגה ובכלל).

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

בנושא המרחואנה אל תאמין ל"הממשל האמריקני " הכל תעמולה אחת גדולה היתי מציעה לך להתעניין יותר ולקרוא בויקפדיה ובטור של בלדד השוחי או אם יצא לך ליהיות בהולנד קח כמה שחטות ואז תחזור ותגיד לנו מה אתה חושב

פורסם
מקורי...

יש שני צדדים שאפשר לקחת בויכוח הזה, ולשניהם יש טיעונים נכונים: או שאתה בעד שמריחואנה תצטרף לאלכוהול ולסיגריות כסם חוקי, או שאתה בעד הוצאת את כולם מחוץ לחוק. אם הדעה שלך עומדת איפשהו באמצע (בעד אלכוהול אבל נגד מריחואנה למשל), אתה פשוט צבוע. אין הוכחה שהאחד מזיק יותר מהשני, ואם כבר לבחור אחד, אלכוהול יותר הרסני. הוא משבש לך יותר את החושים הנחוצים בנהיגה, והופך אותך ליותר אגרסיבי ואלים (בנהיגה ובכלל).

עמוס

אתה לא יודע כמה זה נכון .... אני אומר לך מניסיון ומראיה מה האלכוהול הזה עשה לחברים שלי ומה קרה להם בגלל זה עוד שאלה לספקנים פה :

אם היתם בסמטה חשובה מה אתם מעדיפים להתקל ב 3 ערסים שתויים או 3 ערסים מעושנים ?? אני יודע במי אני היתי מעדיף להתקל

פורסם
אתה לא יודע כמה זה נכון .... אני אומר לך מניסיון ומראיה מה האלכוהול הזה עשה לחברים שלי ומה קרה להם בגלל זה עוד שאלה לספקנים פה :

אם היתם בסמטה חשובה מה אתם מעדיפים להתקל ב 3 ערסים שתויים או 3 ערסים מעושנים ?? אני יודע במי אני היתי מעדיף להתקל

זה תלוי בהרבה דברים.

כל אחד לוקח את הסטלה שלו בצורה שונה .

אני יכול להראות לך בן אדם ששתה עכשיו בקבוק וודקה וואללה הוא ירצה רק לשכב לנוח, ויש כאלה שישתו בקבוק וודקה יתחילו להשתולל ולרוץ באמצע הכביש!

כנ"ל לגבי סמים כל בן אדם לוקח את הסטלה שלו בצורה שונה.

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

• תוכן חדש...