Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם לידע כללי.

מי שתופסים אותו משתמש בסמים, מחתימים אותו על איזושהי הצהרה ומשחררים אותו. שמעתי שעל הדרך שוללים לו את רישיון הנהיגה, האם זה נכון, ואם כן, לפרק זמן מסויים או לצמיתות?

והאם יש דרך להחזיר רישיון נהיגה שנשלל בדרך זו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע אם לוקחים או לא אבל אני הייתי לוקח

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

למי שנשלל הרישיון עקב הסיבת סמים, הלוואי שבחיים לא יהיה סיכוי קטן שיתנו לו בחזרה את הרישיון!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נהיגה תחת השפעת סמים/אלכוהול (פסילה מנהלתית)

הזמנה לדין ו 10 נקודות.

נהגת ברכב הנ"ל בהיותך שיכור, בכך שהיית נתון

תחת השפעת סמים משכרים/משקאות משכרים,

בניגוד לסעיף 6(3) לפקודת התעבורה

ותקנות 26(6) ו 169 ב (א) לתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה ההבדל בעינייך בין זה לאלכוהול?

בעייני אותו דבר

יש רמות מסויימות

ממש אין הבדל, אבל כרגע הנושא היה על סמים אם לא שמת לב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מה ההבדל בעינייך בין זה לאלכוהול?

בעייני אותו דבר

יש רמות מסויימות

תשמע, אתה יכול גם לא לישון יומיים ואז להרדם על ההגה עם תוצאות לא פחות קטלניות.

מה ששאלתי זה לא אם סמים זה טוב או רע, אלא "האם זה שמי שנתפס על עבירת סמים (בלי קשר לנהיגה, אלא אם כן הוא מכר חשיש מהבגאז' :-P), רישיון הנהיגה שלו נשלל, ואם יש דרך להחזיר רישיון נהיגה שנשלל מהסיבה הזו."

את התשובה לחלק הראשון של השאלה קיבלתי.

אין סמים קלים יש סמים.

יש סמים קלים. זה תה, קפה, טבק, גת, משקאות אנרגיה למיניהם. אפשר להכליל לקבוצה הזאת גם מריחואנה. אגב, אלכוהול זה כבר סם קשה, והסיבה היחידה שלא כל אחד מתמכר לזה, היא שעם הזמן המין האנושי פיתח חסינות מסויימת לזה, ואני בטוח שאם במשך כל ההיסטוריה אנשים היו מזריקים הרואין, היה קורה אותו דבר.

לדוגמא תראה את האסקימואים שהופכים לאלכוהוליסטים שחרי כוסית ויסקי הראשונה בחיים שלהם. זה כי היסטוריית השתכרות האנושית איכשהו פסחה עליהם, ואין להם חסינות לאלכוהול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יודע שזה יעצבן פה אנשים אבל אני חושב שאם כל הישראלים ידפקו איזה ג'וינט מרגיע לפני שהם עולים להגה זה יעשה לנו רק טוב.

יש לי חבר אשר נתפס (בעצם כולם נתפסו בסופו של דבר...) נוהג וברשותו מריחואנה. במשפט, התביעה דרשה שלילת רשיון (חשד לשימוש בזמן נהיגה - לא הוכח), אך השופט הסתפק בשל"צ (שעות עבודה למען הציבור).

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
למי שנשלל הרישיון עקב הסיבת סמים, הלוואי שבחיים לא יהיה סיכוי קטן שיתנו לו בחזרה את הרישיון!

הוא דיבר על עישון סמים בלי קשר לנהיגה, לא על נהיגה תחת השפעת סמים

כולם פה ענו לו על מקרה של נהיגה תחת השפעת סמים

פורסם
הוא דיבר על עישון סמים בלי קשר לנהיגה, לא על נהיגה תחת השפעת סמים

כולם פה ענו לו על מקרה של נהיגה תחת השפעת סמים

עישון מריחואנה/חשיש בלי קשר לנהיגה/ברכב - לא יפגע ברישיון נהיגה (ולא משנה מה רשום בחוק, זה מה שקורה בתכל'ס).

אגב, גם אם תיתפס עם מעל הכמות "המותרת" לצריכה אישית (15 גר' אם אני זוכר נכון) - רוב הסיכויים שעדיין תישפט על שימוש עצמי.

*על סמך לא מעט מקרים שאני מכיר מקרוב ושיחות עם עו"ד.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...