Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי לחפש רכב יפני, שנים 93-96 ידני, במחיר עד 20K, כמוון במחיר זה נדיר למצוא משהו שנראה סביר וגם נוסע טוב, אבל אני עדיין לא התייעשתי. ההתלבטות שלי בין ניסן סאני/מאזדה 323 סדאן/ טויוטה קורולה/מיצובישי סופר לנסר, כולם ידניות. אשמח לשמוע המלצות בעד ונגד רכבים אלה.

לא מזמן נתקלתי במודע של טויוטה קורולה 96 ידנית, במחיר אטרקיבי 18K, אבל לא יודע אם כדאי, אם הרכבים האלה עוברים הרבה התעללויות ותאונות. תמליצו בבקשה.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכבים הנרכשים ממורי נהיגה זולים ביחס לרכבים בבעלות פרטית.

ברכב בנזין מורידים בין 20-40% מערך הרכב.

רכב סולר מורידים בין 30-50% מערך הרכב.

אלו רכבים שעוברים קילומטרים רבים, קח בחשבון שהבלאי הוא גדול יותר ובהתאם, ולכן ירידת הערך היא דיי גדולה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבלאי גדול וקילומטרז' גדול זה ברור, אבל מצד אחד אלה רכבים שלא קרעו אותם, כי המורה בדרך כלל מקפיד, מצד שני ההתעללות הרגילה במהלך השיעורים של תלמידים ברכב, בטח גורמת לנזק. האם מנועים שנכבעים כל הזמן מתפקדים נורמלי אחרי זה? אני מבין שאיו מה לדבר על הגיר שהוא לא קיבל יחס טוב.

פורסם

כמו בכל רכב, יש מורי נהיגה שברשותם יהיה רכב "שחוט", ויש שיהיה להם רכב שמור.

הכל עינין של מזל.

בכל אופן, מורי נהיגה מחליפים את הרכב לעיתים קרובות, כך השהרכבים דיי חדשים, מה שאומר שבתקציב של 20K יהיה לך קשה למצא רכב , ולומר את האמת אני גם בספק אם תמצא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש הרבה רכבים ממורי נהיגה בשנתון הזה, הם יד ראשונה, אחרי הלימוד נהיגה הרכב שימש אותם כרכב פרטי, הטויוטה קורולה שמצאתי יד 1 שנת 96 עברה 270K (לפחות ככה כתוב )

פורסם

מניסיון עם דייהטסו אפלאוז 93 בנזין מבית ספר לנהיגה, אני הייתי ממליץ לך להתרחק.

אצלי המנוע של הרכב היה במצב מעולה, כל שאר הרכב לעומת זאת היה במצב רע. המזגן לא עבד, הגיר היה שחוק, הפלסטיקים היו מפורקים, הריפוד היה קרוע, הפח היה מלא קימוטים ושריטות, הגג החליד ובשלב מסויים גם החלו להיכנס מים לאחד הפנסים האחוריים.

עדיף לך לחפש אולי רכב במצב טוב יותר במחיר שנתון נמוך יותר, מצד שני אולי בכל זאת תצליח למצוא אקזמפלר טוב ממורה נהיגה.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם
כמו בכל רכב, יש מורי נהיגה שברשותם יהיה רכב "שחוט", ויש שיהיה להם רכב שמור.

הכל עינין של מזל.

בכל אופן, מורי נהיגה מחליפים את הרכב לעיתים קרובות, כך השהרכבים דיי חדשים, מה שאומר שבתקציב של 20K יהיה לך קשה למצא רכב , ולומר את האמת אני גם בספק אם תמצא.

ל'

עד 20K יש את השברולט קורסיקה. לא כולם אוהבים אותה, כי הם אומרים שהיא "רכה" מדי. לא הבנתי כ"כ למה הם אומרים את זה..

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תודה, אבל מנסיוני המר, אני יכול להגיד שרכב יד שניה עדיף לקנות יפני. פעם צחקתי כשסבא שלי היה אומר את זה כמו פרסומת, שצריך לקנות רכב יד שניה רק יפני, מסתבר שהוא צדק, בשנים האחרונות היו לי רק רכבים יפניים ואני מאוד מרוצה (מזדה 323, סובארו אימפרזה ועכשיו טויוטה קורולה), לפני זה היו לי כמה נסיונות עם רנו קליאו, סיאט איביזה, סקודה פליסיה ופיאט אונו, וקיבלתי רושם לא טוב לגבי הארופאיות יד שניה (לפחות בקטגוריה של הקטנות), שמעתי דברים טובים על גרמניות אבל האחזקה די יקרה.

פורסם
יש הרבה רכבים ממורי נהיגה בשנתון הזה, הם יד ראשונה, אחרי הלימוד נהיגה הרכב שימש אותם כרכב פרטי, הטויוטה קורולה שמצאתי יד 1 שנת 96 עברה 270K (לפחות ככה כתוב )

צודק מתנצלת, לאחר בדיקה חוזרת עם ידיד שהוא מורה נהיגה במקצועו, נאמר לי שאכן ניתן למצא רכבים במחיר הזה.

במידה ואתה מאיזור המרכז ועדיין תהיה מעוניין לרכוש רכב ממורה נהיגה, אני אשמח לפרסם לך הודעה על לוח המודעות של אירגון המורים בפתח תיקוה.

בהצלחה

ל'

פורסם

GARAGE MAN - תעשה סיבוב בקורולה מהשנים האלו ותבין למה אומרים על הקורסיקה שהיא רכה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הנושא הוא כללי לא לרכב ספציפי.

מה כבר יכול להיות גרוע בלקנות רכב ממורה נהיגה? נכון שיש את הסטיגמה ,אבל אם הקילומטרז נמוך אז למה נרתעים כששומעים שהרכב היה ל'

תגובתכם בנידון,תודה.

פורסם

לא לשכוח לבטל את הדוושות במושב הנוסע.

נרתעים כששומעים שהרכב היה ל'

זה מזכיר להם את בני. נבהלים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רכב ממורה נהיגה לרוב לא יהיה עם קילומטראז' נמוך. בכל זאת, מורה נהיגה שצריך להתפרנס מהמקצוע צריך לעבוד 8-9 שעות ביום עם הרכב. תוסיף לזה עוד קצת נסיעות פנאי בסופי-שבוע וקיבלת קילומטראז' די גבוה מעל הממוצע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

נגיד אם מוצאים יחידה טובה עם קילומטרז נמוך יחסית (140,000 למנוע דיזל) למה לא לקנות אותה? על רכב של מורה לנהיגה אף אחד לא מתפרע (אולי המורה עצמו בזמנו החופשי), הילוכים מעבירים בדיוק בנקודה או שחוטפים צעקות, המורה דואג שתלמיד לא יתן מכה, הרכב עובר טיפולים בזמן כי הרכב זה כמו המשרד של המורה ובגדול הרכב נוסע בצורה הכי מרובעת שרק ניתן. אין ספק שיש בלאי לגיר בגלל תלמידים חסרי ניסיון שמכבים מנוע ועומדים ברמזור עם קלאץ לחוץ, אבל קלאץ' ניתן להחליף בקלות והמחיר לא בשמיים. אם כך למה מחירון יד 2 נותן 27% הנחה לרכב ממורה נהיגה? זה פשוט מטורף.

פורסם

ראשית הרכב גומע קילומטרג' מכובד ביותר מדי שנה אנ מעריךפי 2 ויותר מרכב רגיל.

שנית הרכב ננהג על ידי נהגים שונים מדי פרק זמן של שעה. כל אחד והרגליו , הרכב לא אוהב את זה. אפילו כיוון הכיסא משתנה מנהג לנהג.

שלישית מצמד וגיר זוכים ליחס מחפיר שנותן אותותיו

רביעית כמו כל רכב אחר הם אינם חסיני תאונות , מכות במדרכה , שלא מוסיפים בריאות לרכב.

בקיצור לא פיקניק עובר הרכ ולכן הכל משתקלל במחיר הלא מחמיא במחירון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...