Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל בלהחליף קומפו' לגמריי.

מה שקורה לרוב הוא שבקומפוננט זולים יש בור במיד.

הם מפצים על זה בגבוהים ובבאס חזק אבל המיד לא אמיתי ולא טוב.

בנוסף יש סיכוי טוב שיש לך תקלה בהגדרות ב CD.

כמו כן מומלץ לבדוק פאזות בחיווט.

פורסם

ניסיתי להחליף פאזות לקומפוננט דרך המגבר (החלפתי בין החוטים שמגיעים לקרוס) והתוצאה היתה רעש חזק וצורם.

הווליום לא ממש עזר כשניסיתי להנמיך אז פשוט העפתי את המפתח החוצה מהר והחזרתי למצב הקודם.

עשיתי משהו לא בסדר? =\

פורסם

די בטוח שעשית משהו לא בסדר.

אגב, ממליץ להפוך פאזה אחת בלבד, לא את 2 הצדדים.

זה אומר פשוט לקחת את הפלוס של ערוץ אחד ולהחליף אותו עם המינוס, ואת המינוס לפלוס.

את הערוץ השני להשאיר כמו שהוא.

אולי בטעות גישרת/חיברת במקביל ויצא מה שיצא.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את הנושא שוב לאחר תקופה ארוכה וחסרת כסף XD

הפנמתי את הרעיון בהחלפת הר"ד. אני לוקח את זה לתשומת ליבי.

בנוסף לזה, ובזה אני מתעמק יותר נכון לעכשיו- יש לי חבר שהתקין זוג רמקולים של מקסטאר שהם זולים מאד

ולמרבה ההפתעה נשמעו לא בהרבה פחות טוב מהפולס (שעולים פי 4 מהם במחיר) וכן העוצמה היתה זהה.

שימו לב שהפולס אצלי מוגברים ע''י הJBL75.4 ואילו אצל החבר המקסטר מוגברים ע''י הר"ד :cry:

מה יקרה אם אוסיף עוד זוג.. טוב אני אגיד את זה- מה יקרה אם אוסיף זוג מקסטר6.5 לדלתות הקדמיות ואחבר אותם ליציאות של הר"ד? (התשובה שאני מייחל לה היא ווליום גבוה יותר)

תודה על הייעוץ=]

פורסם

אלוהים ישמור איזה תגובות.

לפולס יש מספיק מיד ומספיק טרבל.

לשדרג לדוטק לא יתן כלום מכיוון שהמיד שלו עוד פחות דומיננטי מהפולס.

יכול להיות שהסאב מכוון פשוט חזק מידי ביחס לקומפוננט? תנסה להחליש את הסאב ולהגביר את הקומפוננט.

ברדיו דיסק תגביר את אופציית הMID, נדמה לי שיש את זה ב3600.

בכל אופן לתיקון טוב יותר של דברים כאלה עדיף לקנות HU על אקוליזר שמאפשר לך להגביר תדרים שחסרים לך, או להיפך, להחליש תדרים דומיננטים מידי.

אין שום טעם בהוספת עוד סט קומפוננט לדלתות במקרה שלך! הוספה כזאת והגברה ע"י הHU תגרום לעיוות ולחוסר דיוק כולל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...