Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות מערכת שלמה - הד יוניט, רמקולים קדימה אחורה, מגבר וסאב.

התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 שקל.

אני אודה מאוד למי שיוכל לתת לי הצעה למערכת שלמה ...

אני לא רוצה משהו מפוצץ, אבל שישמע מאוד מאוד חלק ובהיר בווליום בינוני + ...

חשיבות לסאב טוב, הרמקולים גם בינוניים יהיו טובים, תודה !!! :wink:

*להבא הודעה עם כותרת לא מדוייקת תימחק. ייעוץ יכול להיות ל1001 דברים. הודעתך נערכה*

פורסם

תקציב אכן בעייתי. :? תצטרך או להקציב יותר, או לבנות בשלבים. כלומר לקנות רדיודיסק בסיסי עם רמקולים קידמיים סבירים. לאחר מכן להוסיף מגבר וסאב, או לחילופין לחבר מגבר לקידמיים ולהוסיף סאב אח"כ.

פורסם

קדמיים יושבים בקדמת האוטו - בדרך כלל קומפוננטים שמורכבים משני אלמנטים או יותר שמופרדים בתדריהם על ידי קרוס-אובר

אחורים, יושבים במגש האחורי או בדלתות האחוריות(לפעמים) ותפקידם להשלים את הבמה הקידמית.

פורסם

כשאני בא לקנות רמקולים, איך אזהה מה צריך ללכת אחורה ומה קדימה ?

קומפוננט זה תמיד מקדימה ? יש רמקולים שמיועדים רק למקום אחד ?

תודה :o

פורסם
4000 מספיק :roll: ?

:(:(:(

ואיך אפשר להבדיל בין קדמיים ואחוריים ?

תודה לכל העונים ..

תשמע, הכל תלוי במה אתה רוצה כתוצאה סופית.

אם אתה רוצה מערכת סבירה שתשמע די חזק ולא תהיה סופר איכותית, גם אז 4000 זה נמוך מדי.

בהנחה ואתה רוצה רק לשמוע חזק ולשכוח מאיכות ב-4000 אתה תוכל למצוא משהו.

אז ככה ההצעה שלי היא כזאת -

1. נסה למצוא ציוד יד שניה. תוכל לקנות סאב של פיוניר (305C) במשהו כמו 600 שקל כולל תיבה. רדיו דיסק תוכל למצוא (פיוניר או JVC) במחיר של 1000 שקלים למשהו טוב. מגבר טוב של 4 ערוצים ב1000. וישאר לך משהו כמו 400 שקל לקומפ'. תוסיך עוד טיפה ותוכל למצוא אחלה של עיסקאות.

2. תחכה. בנה מערכת בשלבים. בתחילה קנה רדיו דיסק טוב וקומפ' מקדימה ותמשיך לחסוך.

אם אתה ממש לחוץ לך על אוצפ' 1. אם יש לך זמן ויותר חשוב - נחישות, לך על אוצפ' מס'2.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אבל לא הבנת אותי טוב ... אני לא רוצה ווליום חזק !! אני לא שומע בווליום מחריש אוזניים !!

אני רוצה איכות בווליום בינוני ...

אה ושאלתי פה כבר את השאלה הזאת אבל אני עדיין לא הבנתי ... האם שתי רמקולים מספיקים ? או שחייבים 4 ברמה ? אם מספיקים אז איפה עדיף שיהיו ? מקדימה או מאחורה ? והשתיים הנותרים ... לחבר ישירות להד יוניט ? זה לא יפגע באיכות הצליל ?

אה ורק לציין משהו - באמת אחלה פורום יש לכם ורואים שאתם מבינים בנושא אבל אולי זה יותר מדי מקצועני .. כי אני מכיר אנשים שהשקיעו פחות מ3000 ואולי לא קנו את הטופ שבטופ ושומעים אצלהם די טוב !! אז ב4000 לדעתי אפשר להוציא משהו טוב בהחלט,לא ? :twisted:

פורסם

אתה יכול להוציא משהו טוב ב4000 וגם פחות בציוד יד שניה

ולשאלה עדיף רק 2 רמקולים ושיהיו מקדימהhttp://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-02-2002-DIY-Kick-Panels.html

עצה תקח רק ציוד ששמעת אותו

לא תמיד היקר זה מה שתאהב

אתה מתקין לבד או לא?

הציוד יכלול

hu לפי בחירתך 1000 זה סכום שאפשר להביא משהו באמת ברמה

מגבר 4 ערוצים +חיוט 1400

קומפוננט למקדימה 900

וסאב 700

באמת שאתה יכול להרים מערכת טובה מאוד מאוד שתספק תצרכים שלך

ולא לכולם יש פה מערכות בהרבה יותר מזה

פורסם
אתה יכול להוציא משהו בן זונה ב4000 וגם פחות בציוד יד שניה

ולשאלה עדיף רק 2 רמקולים ושיהיו מקדימהhttp://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-02-2002-DIY-Kick-Panels.html

עצה תקח רק ציוד ששמעת אותו

לא תמיד היקר זה מה שתאהב

אתה מתקין לבד או לא?

הציוד יכלול

hu לפי בחירתך 1000 זה סכום שאפשר להביא משהו באמת ברמה

מגבר 4 ערוצים +חיוט 1400

קומפוננט למקדימה 900

וסאב 700

באמת שאתה יכול להרים מערכת טובה מאוד מאוד שתספק תצרכים שלך

ולא לכולם יש פה מערכות בהרבה יותר מזה

ברמת המחירים הנל' הציוד לא כולו איכותי וניתן לבחור על פי האוזן שלך.

ברמת המחירים הזו בפירוש יש ציוד יותר טוב ופחות טוב.

כעיקרון במת הצליל המושלמת תכלול קומפ' מקדימה ( אם אתה לא יודע מה זה קומפ' תריץ חיפוש בפורום), סאב מאחורה ורדיו דיסק (או רדיו טייפ, או אפילו רדיו 8 ערוצים :wink: ). כל זה יחד עם מגבר 4 ערוצים או שניים של 2 ערוצים כל אחד.

זוהי הבמת צליל האיכותית ביותר.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אפשר לקנות הד יוניט ב-1000 (יש היום גם אמפי 3 במחיר הזה)

מגבר לנזאר 4 ערוצים ב-1400 כולל חיווט

מורל מילניום (קומפוננטים) ב-800

וסאב של פיוניר ב-600 כולל תיבה

3800 שקל

ונשאר לך לתת 200 על התקנה (ולא יותר :lol: )

פורסם

הניסיון שלי בהתקנות הוא 0 ואני מעדיף שהפעם הראשונה לא תהיה על בשרי :p

ומה אתם אומרים עם זה (פירסמתי פעם אבל לא כולם ראו ...) http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=STEREO-4&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=89

פלוס לקנות רמקולים קדמיים ולחבר אותם למגבר ואת האחוריים מהסט הזה למגבר הפנימי בהד יוניט ... מה דעתכם ... כמה תעלה התקנה לכל זה ? בערך ...

ותודה לכוווווווווווווווווולם.

פורסם
הניסיון שלי בהתקנות הוא 0 ואני מעדיף שהפעם הראשונה לא תהיה על בשרי :p

ומה אתם אומרים עם זה (פירסמתי פעם אבל לא כולם ראו ...) http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=STEREO-4&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=89

פלוס לקנות רמקולים קדמיים ולחבר אותם למגבר ואת האחוריים מהסט הזה למגבר הפנימי בהד יוניט ... מה דעתכם ... כמה תעלה התקנה לכל זה ? בערך ...

ותודה לכוווווווווווווווווולם.

מוזר לי שה304F נמכר בתוך תיבה..

בד"כ ה304C או המחליף שלו החדש ה-305C נמכרים בתיבה. ה-F זה סאב פרי אייר, אם הוא אכן בתיבה היא צריכה להיות ענקית!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

הרמקולים והסאב סבירים , אם כי לא ברמות הגבוהות.

כפי שציינו כבר הסאב הוא מדגם F מה שאומר שהוא לא מותאם לקופסה אלא ל Free Air מה עוד שהקופסה שאתה מקבל איתו בהצעה היא סתם תיבה ג'נרית שלא תתאים כמעט בוודאות.

המגבר הוא מאיכות מאוד מאוד נמוכה , מאוד מומלץ להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות מגבר קצת יותר איכותי.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...