Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן בגלל שזה נושא די חשוב אז בדקתי קצת והרכבתי מערכת כזאת -[/img]

הקומפוננט יהיו מקדימה ומחוברים למגבר והשתיים האחרים מאחורה יהיו מחוברים למגבר הפנימי של הCD ...

מה דעתכם ?

כמה לדעתכם תעלה התקנה כזאת ?

תודה !!!

home car.JPG

פורסם

קנית הרבה סחורה במעט כסף.

אבל הכל דברים סופר פשוטים שבעתיד תרצה בוודאי להחליף את כולם.

אני ממליץ לך בשלב ראשון לנסות בתקציב שלך לקנות רדיו דיסק סביר , מגבר סביר וקומפוננט קדמי ולהסתפק בזה. בעתיד תוכל להוסיף סאב ללא החלפת מגבר.

Leon Cupra 2009

פורסם

קשה מאוד להמליץ , יש הרבה מאוד מוצרים בשוק.

אם תגיד איזה מוזיקה אתה שומע , אולי אוכל לעזור יותר.

כדאי לך גם להסתובב קצת אצל מתקינים ולא רק בחנויות אינטרנט , יכול להיות שתשמע משהו שתאהב.

בכל אופן , אם תכתוב איזה סוג מוזיקה אתה אוהב אני אנסה להמליץ כמיטב יכולתי.

Leon Cupra 2009

פורסם
מוסיקה שחורה ( :evil: ) ובלוז אלקטרוני ( 8) )

אני אישית לא מאמין בהתאמת הרמקול למוסיקה כי לדעתי זה שאנשים למשל שומעים מוסיקה שחורה זה לא אומר שהם כולם יאהבו אותה דרך רמקול מסויים, אפשרי שהם יאהבו אותה כל אחד ברמקול מנוגד לזה שהאחר אוהב.

בתקציב שלך נכנס מורל דוטק שעולה באזור ה1100 והוא רמקול טוב. הד יוניט פיוניר פרימייר 550MP ב1700 ובשארית נסה למצוא או לנזר וייב או מגבר משומש ברמה טובה יותר.

• תוכן חדש...