Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן אמא שלי קיבלה אוטו ליסינג מהעבודה ואמרו לה שרק נהג שיש לו ותק של שנה יכול לנהוג באוטו וגם אחרי שיש לו ותק של שנה הוא צריך לעבור מבחן מסוים בחברת ליסינג (AVIS).

השאלה שלי היא כזאת, כרגע אין לי עדיין ותק של שנה עם רשיון ז"א אין לי ביטוח על האוטו

עד היום ראיתי ששוטרים עוצרים מישהו הם מבקשים רשיון ומקסימום ביטוח חובה ולא נראה לי שרשום בביטוח חובה מי יכול לנהוג באוטו ומי לא...

יכולים איך שהוא לדעת שאני נוהג בלי ביטוח על האוטו? ואם כן מה העונש?

תודה לעוזרים.

פורסם

הבעיה שלך לא תהיה שוטרים .. אין כל בעיה עם זה, בביטוח חובה לא רשום כלום על נהג, מבחינת החוק אין בעיה (יש בעיה אבל היא לא עקרונית לשוטר, תקרא את ההמשך)

הבעיה היא מבחינת הביטוח. כשאין לך ביטוח, אז כל תאונה שתעשה, חס וחלילה נפגע בנאדם, אתה תשלם לו כל החיים .. גם הנינים שלך יאלצו לשלם לו, או אם תעשה תאונה עם רכב, והנזק הוא טוטאל לוס ... נחש מי יאלץ לקנות לו רכב חדש ? כן כן .. אתה !

או אם תיכנס "בקטנה" ככה באיזה מרצדס.. או איזה אוודי או BMW שרק הטמבון שלהם זה 15 אלף שקל..

יהיה שווה?

פורסם

הבנתי תודה..

יש אפשרות לדבר עם החברת ליסינג ובוא נגיד לשלם יותר או משהו ולקבל ביטוח גם עליי?

ועוד משהו....

בוא נגיד שאני נכנס עם מישהו לתאונה מה יפריע לו להגיד שאמא שלי נהגה באוטו

הוא לא מרוויח משהו מזה שאני נדפק........

פורסם

אל תיסע בלי ביטוח ! זה לא משתלם!

הרי תאונה יכולה לקרות אפילו בשכונה שלך איך שיצאת מהחניה, והנזק הוא עצום!

דבר עם חברת הליסינג, אני אישית לא מכיר את אוויס, אני באלדן ויש לי ביטוח נהג חדש ועוד ביטוח על ההורים.

בכל אופן תבדוק אם חברת הליסינג עם אפשר לשים ביטוח, בד"כ החברה שאמא שלך עובדת בה גם תשלם את הביטוח צעיר. יש חברות שלא. בהצלחה!

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

אם הוא אשם בתאונה זה דווקא כן ישתלם לו.

פורסם
הבנתי תודה..

יש אפשרות לדבר עם החברת ליסינג ובוא נגיד לשלם יותר או משהו ולקבל ביטוח גם עליי?

ועוד משהו....

קודם כל אם הוא אשם, הוא ישמח להגיד ..

דבר שני, ומה אם פגעת בבנאדם ?

דבר שלישי, חברות הביטוח חוקרות .. לא רצות לשלם על כל דבר..

פורסם

אני שמעתי על אנשים שפיטרו אותם אחרי שהם נתנו לאנשים לא מורשים לנהוג ברכב.

תקח גם את זה בחשבון.

פורסם

מבחינת השוטרים נחוץ רק ביטוח חובה. לא יעצרו אותך אם אין לך ביטוח על הפלאפון שלך נכון?

מבחינת תאונה אתה צריך יותר לדאוג.אם התאונה באשמתך, הנזק שנגרם ישולם על ידך.אם התאונה לא באשמתך, ביטוח החובה

מכסה את זה

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

• תוכן חדש...