Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום.

קיבלתי זימון לקד"ץ נהיגה למרות שבמנילה סימתי שאיני מעונין להיות ממויין לקדץ נהיגה.

בהתחלה חשבתי למה אני צריך את זה ואני חשבתי שרציתי להגיע למודיעין שדה,אבל אז הגיעה הרצון לחזור הביתה יום יום.

שאלתי היא מה כדאי לי לעשות כי אני לא יודע מה עדיף,אז אבקש ממכם לתת לי עצות כי אני אבדתי בערעורי מזמן.

פורסם

תשמע, לרוב אנשים שהם נהגים בצבא טוחנים. בקד"צ נהיגה מלמדים אותך נהיגה של רכבים כבדים יש לי לא חבר אחד שנפלו בעניין הזה והם סוגרים כמו גדולים שבתות על ימין ועל שמאל שלא נדבר על העובדה שהם מבלים את מרבית השירות בבסיס סגור.

דבר נוסף שאסור לזלזל בו זה שאם המקצוע שלך הוא נהג בצבא, אתה באותיות הבלתי נראות אמנם חותם גם 20 שנות מילואים של חרא.. אל תשכח גם שעד 4 טון רשיון צבאי עדיין מכשיר אותך להיות נהג אביר.. אתה לא רוצה להיות נהג אביר.

בקשר לנהג בוס זה נחמד, עדיין טחינה מטורפת של שעות בגדול אפשר להגיד שזה מאוד תלוי על מי אתה נופל.

אם אתה רוצה להיות כל יום בבית יש דרכים אחרות להשיג את זה, במיוחד שאתה עדיין אזרח ולא מגוייס וגם אם כבר התגייסת הכל אפשרי עניין של רצון.

אבי.

פורסם

כן,זה הענין.אני רוצה להיות כול יום בבית,אבל במנילה כבר בחרתי בכמה אפשרויות.

אילו דרכים יש להגיע יום יום הביתה?

איך ניתן להגיע לתפקיד של נהג בוס.

פורסם

לא מחייב,אני הייתי בקד"ץ נהיגה הוצאתי רישיון ג' ושירתתי כנהג בוס,אומנם לא הייתי כל יום בבית,אך הרבה מהקורס היו כל יום בבית.

ולגבי שמירות ושבתות זה תלוי בכמות הנהגים ובאופי הבסיס.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

האם קיימת דרך להגיע יום יום הביתה אחרי שכבר בחרתי במנילה בתפקיד מודיעין שדה.

והאם הפז"מ מתקתק כשעוברים את קורס הנהיגה.

פורסם

הפז"מ לא מתקתק ולא מתקרב לתיקתוק אחרי ובמהלך הקד"צ..

הפז"מ שלך מתחיל לתקתק ברגע שעברת שרשרת חיול, אלא אם כן אתה עתודאי חותם דח"ש או כל דבר אחר שיכול לגרום לזה שאתה לא משרת זמנית

להגיע להיות נהג בוס זה מאוד תלוי עוד פעם בעיקר עניין של קשרים, תיפול על מפקד בעל השפעה וכוח הוא גם יפתור אותך מתורנויות (נהג תורן, מטבחים, אבטשים וכד').

כדי להגיע להיות כל יום בבית אפשר :

א. להוריד פרופיל רפואי.. פשוט מאוד אתה הולך לרופא אזרחי מבקש ממנו אישור על מיליארד ואחת מחלות דוגמאות טובות יהיו מיגרנות, שברים, פריקות חוזרות דלקות פרקים זה מה שהולך היום חזק :lol:. ד"א תצטרך לעבור וועדה רפואית לאחר שתקבל את ההמלצות מהרופא האזרחי (מגישים את ההמלצות למדור מיוחד בתל השומר של וועדות רפואיות והן יזמנו אותך כבר)

ב. קב"ן (קצין בריאות הנפש) מתקשר לתל השומר מבקש פגישה עם קבן לפעמים זה קצת מעיק ומעצבן שאתה צריך לדבר איתם הלוך ושוב עד שתראה אחד באמת, שופך לו את הלב בתקווה שהוא יבין שאתה ילד של אמא.. צריך לשים לב לא להגזים שלא ישחררו אותך, או במקרה הגרוע יותר יאשפזו אותך, אמנם זה עולה לצבא הרבה אבל יש פסיכופטים שעדיפים במקומות ממוסדים מאשר בצבא שלנו, או כאזרחים.

ג. ת"ש (תנאי שירות), בעקרון אפשרי להמציא אבל מדובר על כך אם המצב בבית לא טוב כלומר הורים פרודים, יתום חס וחלילה חייל בודד, מצוקה כלכלית וכד'. גם לא עוזר הרבה וגם אתה 3 שנים צריך לשחק אותה מסכן, ד"א אל תבנה יותר מדי על העניין אלא אם כן אתה עונה לאחד הסעיפים לע"יל.

אם יש לך שאלות נוספות אני ישמח לעזור,

אבי.

פורסם

אוקיי,נראה לי אני יוותר על הקד"ץ נהיגה הזה.

לא שווה לשחק אותה מסכן שלוש שנים שלמות,כבר עדיף לתרום למדינה שלנו כמו שצריך.

תודה על העזרה .

• תוכן חדש...