Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הרכב שלי שנת 2001 ועבר 52K ק"מ בלבד.

מאז שהרכב היה אצלי שמתי לב שמחט הסל"ד רוקדת מעט בהילוך סרק - לא משהו דרסטי אבל משחקת בטווח של 50 סל"ד +-. הבעיה קיימת מאז שהרכב ברשותי (מאז היה צעיר עם 8000 ק"מ על השעון בלבד)

בנוסף חלק מהזמן סלד הסרק עומד על בין 700 ל- 750, עם מזגן900+- (גם ען מזגן המחט משחקת קצת)

לאחרונה פירקתי וניקיתי את בית המצערת וזה לא השפיע לא על סל"ד הסרק ולא על קפיצות הקלות במחט. בנוסף חוטי הצתה הוחלפו לא מזמן, מצתים הוחלפו בזמן ואני משתמש באופן קבוע בתוסף לניקוי אינגקטורים של ליקוי מולי (כל 2K ק"מ)

האם יש טעם ללכת למכון דיאגנוסטיקה במקרה גבולי כזה?

האם יש אפשרות לתכנת מחדש את מחשב המנוע?

כמה עולה בדיקת אבחון כזו?

פורסם

יכול להיות שאתה מסתכל ממש מקרוב על המחט ? אם כן, הצעה ידידותית היא להפסיק לחפש תקלות היכן שאין ולחסוך כסף!

אצלי ברכב המחט זזה גם כן, אבל אם אתה לא ממש בוהה בה, היא נראית קבועה (כמובן, גם פונטו)

פורסם
יכול להיות שאתה מסתכל ממש מקרוב על המחט ? אם כן, הצעה ידידותית היא להפסיק לחפש תקלות היכן שאין ולחסוך כסף!

אצלי ברכב המחט זזה גם כן, אבל אם אתה לא ממש בוהה בה, היא נראית קבועה (כמובן, גם פונטו)

אתה צודק - זו קטנוניות. אבל עדיין זה מעצבן הרכב גם רועד קלות לעיתים בהילוך סרק . אם הייתי בעל רכב "נורמלי" בטח לא הייתי שם לב לזה.

אבל אני לא "נורמלי"! אני אוהב שהמכונה שלי רצה חלק וללא רבב.

אשמח לקבל רעיונות מאנשים שהייתה להם בעייה דומה והצליחו להיפטר ממנה.

אולי שמן יותר איכותי יפתור הבעייה (למרות שאני משתמש כבר בשמן טוב - הזהוב של ליקוי מולי)?

אולי דיאגנוסטיקה וכיוון מחשב מנוע?

פורסם

האמת - אני יכול להבין אותך. מופרע ככל שתהיה, אני גם מתעצבן מכל מיני שטויות רעשים ורעידות שאיש מלבדי לא מרגיש.

אבל הרגישות הזו תקרה בכל רכב. לאימי יש גולף חדשה, שכמובן אין מה להשוותה לפיאט, מכל הבחינות.

אבל כאשר נסעתי עם הרכב בסופ"ש שלם - הצלחתי למצוא אפילו בגולף 2007 עם 5000 ק"מ רעידות ורעשים מציקים.

אז הכי טוב שתנסה לשנות את עצמך קצת, ואני יודע שזה קשה.

לגבי הפיאט - יכול להיות שמה שאתה מרגיש,ובהנחה שהן לא הוחלפו, אלו התושבות מנוע שקצת התעייפו ואתה מרגיש את הזעזוע מהמנוע.

• תוכן חדש...